Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyor zaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.
Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
Bir de bi tuluma 100tl falan vermem ben.
En azı alip o sekilde kullanmak istiyorum dayanabilirsem.

Bende oğlumun bütün kıyafetleri saklıyorum ayakkabılarını falan kızda olsa erkekte olsa giydiririm çit citlilari falan içine giydiririm zira ilk günler kıyafet yetmiyor
Bende süpermenli tulum var
Oglanındı ama nasıl tatlı
Kücülene kadr giydircem.
Kız erkek karısık giyiniyor cocuum

Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
H&m nin tulumlarda indirim var 49 tl indirimli hali ama cok kalıteli cidden.
Masus büyük aldım,boy uzadıkca kıvırdıgım yerlerden bi tık acıyorm
Hele yılbası serisinde cıldırmalık seyler var

Bugun hastanenin ordaki pazarda 8tl mis gibi yumusacik citcitli badyler gordum.
lcw 2 tanesi 37.90dı
Ordan alicam.
sali gunu pazar kuruluyor Saliya alicam randevuyu artik
uzerimde para yoktu alamadim.

Ben mesela HM’de bir takım görmüştüm bedeni yoktu ve o zaman pahalıydı, sonra onu 25 liraya ikinci el sitesinde görünce hemen kaptım sitede de yeni inmiş 40’a normalde 65 idi.

cok iyi yapmissin.
Dolap uyg. etiketli bir cok urun var kimisi hediye geliyor kimisi dukkan kapatiyor zaten 0-3 olanlar 2-3 defa giyilmis seyler.

Ben almayi dusunuyorum ama az almak istedigim icin seciyorum bakiyorum soruyorum.
Ocak ayinda almaya baslicam hastane cikisiydi, tulumdu, battaniyeydi

Selam kızlar bugün giremedim. Ya sabah 10 da kalktık. Babası evdeyken geç kalkıyor bizim minnoş hanım
Sonra kahvaltıydı film izledik uyudu ev curcuna tabi. Parka götürdük. Kampanyaları görmüştüm alışverişe gittik 265 tl.
Öyle geçti günümüz. Eşim evdeyken alışverişleri yaptırdım bayağı. Geçen de başka marketten kampanyayı kaçırmayayım demiştim :)

Aynı durum bizde de vardı biraz harcattım paraları ben de kartla internetten aldım bez. Amazonda yakaladın kampanyayı. Sen nerden alıyorsun bezi

Dinlen ya boşver işi gücü sende hasta olma.

Ben de aynı şeyi yaptım iyiki de yaptım. Kimse beklentiye girmiyor. Bir de biz ev kredisini 9 yıl girmiştik. Onun ailesinden kimse bilmiyor krediyi 4 yıldan aza düşürdüğümüzü. Benim annem biliyor çünkü annemden para aldım dedim zulodaki paramı

Yuhh ya onun için sorup duruyormuş demek cinsiyet

bogaza duskunlugude okumustum evet
Ayrica annemde hic yemek secmez masallah o da sever yemeyi

Benim yeğenimde kiz yeğenim yani 1 mayıs doğumlu. Yemek konusunda iştahsız benim kızdan daha az yiyor. İnat var inada gittimi fena. Çok hareketli değil sakin bir çocuk.
Mesela örnek geçen yıl benim kızın yaşındaydı. Bizde kaldı bir süre evin şindiki hali yoktu. Şimdi tehlike için herşey korumalı benim kızın tırmanışı ve hareketliliğinden

Kızlar ben de sıfır kıyafet pek kullanmadım. Benim gibi evlat edinerek anne olan arkadaş grubum var. Bizim şöyle oldu bir arkadaş diğerine verdi sonra ben sıra beklerken o arkadaş bana ayırdı. Sonra ben de benden sonra sırası gelene ayırdım verdim. Bir defa bile giydirmediğim kıyafetler oldu. Bir de kardeşim ayırıyor kıyafet.
Bazen olur da beğendiğim birşey olursa alıyorum üç beş parça.
Ayakkabıları da dolapta ve letgo da satışa koydum satılmadı. Yeniden de ilgilenip satışa koyamadım. Satıp kızıma ayakkabı alacaktım. İlk adım ayakkabısı yepyeniydi iki defa mı ne giydi.bakalım inşallah satarım

Aslında cinsiyet ayrımı yapmamak lazım hani kız illa pembe erkek illa mavi diye ya da oyuncak konusunda öyle bence zaten çok çabuk buyuyorlar

Ben de onu hiç yapmadım. Lcw den kaç tane erkek alt üst penye esofman gibi şeyler aldım. Evde zaten açık renk çok giydireniyorum. Oyuncak bebekten önce top araba almıştım. Ama onları daha çok oynadı bebeği oynamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…