Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyorzaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.
Bende süpermenli tulum varBende oğlumun bütün kıyafetleri saklıyorum ayakkabılarını falan kızda olsa erkekte olsa giydiririm çit citlilari falan içine giydiririm zira ilk günler kıyafet yetmiyor
Adiyla yasasin
H&m nin tulumlarda indirim var 49 tl indirimli hali ama cok kalıteli cidden.Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
Bir de bi tuluma 100tl falan vermem ben.
En azı alip o sekilde kullanmak istiyorum dayanabilirsem.
Ben mesela HM’de bir takım görmüştüm bedeni yoktu ve o zaman pahalıydı, sonra onu 25 liraya ikinci el sitesinde görünce hemen kaptımBende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
Bir de bi tuluma 100tl falan vermem ben.
En azı alip o sekilde kullanmak istiyorum dayanabilirsem.
cok iyi yapmissin.Ben mesela HM’de bir takım görmüştüm bedeni yoktu ve o zaman pahalıydı, sonra onu 25 liraya ikinci el sitesinde görünce hemen kaptımsitede de yeni inmiş 40’a normalde 65 idi.
Eki Görüntüle 2566293
Annemlere gittik kahveye
Babamdan alcagım vardı 1600 tl
1700 tl verdi
100 tl kardayım
Bugun bi klasık araba almıs
Toplayıp satarsa bi daire parası edermis
Ama araba babamdan büyük
Ay bayıldım toplasın bi sehir turu atcam
Böyle on koltuk boydan boya filan
1 seneye toplarım ama 100 bin gider diyo
Bakalım napcak
Koci de tokiye bakıyo,basvuralım dedi.
Arastırcak bakalım.
Evde yemege lor yok biz ev bakıypruz
Yalnız gercekden evde yemege lor yok
Kahvaltılık,kızın bez mama error veriyoe
Hem akıllı hem cömert kuzumBen etradımda cok hamile yok ama söyle yapıyorum
Kızınkileri tutumlu annede satıyorum,kargoya 1-2 tulum,bere,eldiven koyuyorm hediye.
Evde durcagına ise yarasın.
Öyle öyle erittim
Kız şöyle harçlık veren yok şansıma tüküreyimbkumbaraya at sen gizli
Gün aymadi bugün yine tatesliydik antibiyotik bile etki gostermiyo sabaha karşı bı saat uyumuşum okula kız geç kalcakti eşim kaldırdı jet hızıyla kahvaltı beslenme koydum heryer karışık yatcam bugün biraz oğlan uyursa isterse evi! Pislik götürsün uyumayinca ruh gibiyim üç gundur
Kiraniz ne kadar cnm
Annemden kalsa bile fazla mal göz çıkarmaz çocuklarına gelecek bide borca koy kocani paran nereye gittiği belli olsun benimki kipirdayamiyo ailesi hiç istemedi ev almamı altınları istedi kaç kere ne hakkı varsa akrabaları keza öyle eve verdim kurtuldum
kuzu anne karninda hareketli olunca doguncada öyle oluyomus diyolla bir enerji patlaması doğacak evimizegaliba.
kizlar goruntulu aradi bugun.
Malum hastane gunum ya cinsiyet
Dedim kız diye.
Oglumdan kalanlar vardi bir kac parca bahsetmistim ay onlari istedi benden
Ben kimseden bisi isteyemem ya.
Yani arkadasim misal verim dese alirim ama ver diyemem.
Dedim cok yok zaten bir kac parca var giydirirsen verim dedim bende.
2-3 takimla cit citli bady var.
sari,turuncu, yesil, beyaz olanlar var onlari vermemde.
mavi olanlari ayircam.
bogaza duskunlugude okumustum evet
Ayrica annemde hic yemek secmez masallah o da sever yemeyi
Aslında cinsiyet ayrımı yapmamak lazım hani kız illa pembe erkek illa mavi diye ya da oyuncak konusunda öyle bence zaten çok çabuk buyuyorlarBende süpermenli tulum var
Oglanındı ama nasıl tatlı
Kücülene kadr giydircem.
Kız erkek karısık giyiniyor cocuum
Aslında cinsiyet ayrımı yapmamak lazım hani kız illa pembe erkek illa mavi diye ya da oyuncak konusunda öyle bence zaten çok çabuk buyuyorlar
valla nerden denk gelirse ebebek/carrefour genelde indirimli oluyor.Aynı durum bizde de vardıbiraz harcattım paraları ben de kartla internetten aldım bez. Amazonda yakaladın kampanyayı. Sen nerden alıyorsun bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?