- 27 Şubat 2013
- 14.944
- 42.675
- 798
valla nerden denk gelirse ebebek/carrefour genelde indirimli oluyor.
Çok teşekkur ederim.Merhaba,
bebek kiyafeti konusulmus.
Ikinci el kiyafetler bebekler icin daha saglikli. Onlarcok kez yikandigi icin zararli maddelerin cogu gitmis oluyor.
Yazim hatalarim vardir kesin. Umarim yinede anlasildi demek istedigim. Yurt disinda büyüdügüm icin, türkcem pek iyi degil.
lelli...bebegini saglikla kucagina al.
Tüm cocuklar anali babali, saglikli ve mutlu büyürler insallah.
Benim oğlumun da bebeği var her zaman olmasa da oynuyor yaniBen de onu hiç yapmadım. Lcw den kaç tane erkek alt üst penye esofman gibi şeyler aldım. Evde zaten açık renk çok giydireniyorum. Oyuncak bebekten önce top araba almıştım. Ama onları daha çok oynadıbebeği oynamadı.
hakkınız da hayırlısı olur inşallah çok sevindim.Selam kızlar bulunduğum şehirde TOKİ başlıcakmış bi anda haberimiz oldu hemen başvurduk başvurumuz onaylanmış 500 TL parayı yatırdık şimdi kura çekilmesini beklicez Allah'ım inşallah hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum sizler de dua edin kızlar Allah'ım beni de ev sahibi yapsın inşallah
Bu söze imzamı atarım:/Karaca pismanlıktır!
yaa evet tatli telaselertr_lelli erkek kardeşin ne güzel heyecanını paylaşıyor böyle hevesli aileden birilerinin etrafında olması çok güzel hevesini kırmaman da güzel. Çok güzel telaşlar yaşıyorsunuz kızlar. Benim kuzular büyüdü ama sizler yazdıkça ben de o yıllarıma gidiyorum her anı çok ama çok güzeldi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana da bu duyguları tatdırdı. Her isteyene tatdırsın fazla aratmadan sahip olsun isteyen evladına.
insAllah evinize tasindiginizida paylasirsin bize burdanSelam kızlar bulunduğum şehirde TOKİ başlıcakmış bi anda haberimiz oldu hemen başvurduk başvurumuz onaylanmış 500 TL parayı yatırdık şimdi kura çekilmesini beklicez Allah'ım inşallah hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum sizler de dua edin kızlar Allah'ım beni de ev sahibi yapsın inşallah
Ne kredisi bacimYarım poset kestane vardı,kebabından sıkıldım
Hasladım,sonra fikir değistirdim kestane sekeri yapcam soguyunca
Kendine is arıyor dersiniz soran olursa
Aksama etli barbunya yaptım
Pilav da var biraz
Ev yogurdum da var yeter☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?