- 21 Ağustos 2015
- 32.232
- 97.859
- 798
- 38
annesi calisiyo yaOldu gelsin anası baksın
Ayyy cok tatli yazmissinBiliyormusun aynen yazdığın gibi bir hayatım vardı çalışırken. Çocuklarım hiç takım giyemedi taytı bende,ise üstü annemdeydi. Bazen uyuyakalıyorlardı kızlarım annemle-babamla siz de kalın nasılsa eve gidince yatacaksınız diyordu ama hep iyiliğimizi düşündüklerinden. Çocuklarımın gösterileri olurdu hep annem yada kız kardeşlerim giderlerdi. Neymiş anne çalışıyormuş. Çok mu zengin oldum sanki hayır herkes gibi bir hayatım var. İnanın 2015 yıllında bıraktım işimi en çok babam sevindi çok yoruluyordun kızım dedi çok iyi yaptın dedi. Evet şimdi o yıllarımı hiç aramıyorum. En başında eşim çalışma demişti ama annem o kadar Üniversiteyi boşuna mı okudun sen deyince bende çalışmaya karar vermiştim. Haklarını yiyemem annem-babam çocuklarıma benden güzel baktılar ben engüzel yıllarında yanlarında olamadım. Bir yanım hep eksiktir çocuklarıma karşı. Ama hep diyorum telafisi olmayan yıllar neyse rabbim sağlık versin. İki Haftalık yıllık izne herşeyi sığdırmaya çalışıyordum. Ayyy çok meşgul ettim kusura bakmayın ama benim içimde ki yaradır kapanmıyor.
Cift mi bilmiyorumDogalgaz cok iyi gelmis
Cift mantolama mı?
Kardesimin öyle
30 da yanıyor kapat sunu diyorz
Sortla geziyorlar evde.
Dogalgaz 150 falan geliyor
Sutyapsim diye incir ceviz filan almış eşim bi bak diyo neler almış al sen ye süt yapar belki dedim kadın hep bi kiskanma para hesaplama derdindeTerbiyesiz
Hicc bide hizmet beklerler
Ben bu tablonun cocuk tarafiyimBiliyormusun aynen yazdığın gibi bir hayatım vardı çalışırken. Çocuklarım hiç takım giyemedi taytı bende,ise üstü annemdeydi. Bazen uyuyakalıyorlardı kızlarım annemle-babamla siz de kalın nasılsa eve gidince yatacaksınız diyordu ama hep iyiliğimizi düşündüklerinden. Çocuklarımın gösterileri olurdu hep annem yada kız kardeşlerim giderlerdi. Neymiş anne çalışıyormuş. Çok mu zengin oldum sanki hayır herkes gibi bir hayatım var. İnanın 2015 yıllında bıraktım işimi en çok babam sevindi çok yoruluyordun kızım dedi çok iyi yaptın dedi. Evet şimdi o yıllarımı hiç aramıyorum. En başında eşim çalışma demişti ama annem o kadar Üniversiteyi boşuna mı okudun sen deyince bende çalışmaya karar vermiştim. Haklarını yiyemem annem-babam çocuklarıma benden güzel baktılar ben engüzel yıllarında yanlarında olamadım. Bir yanım hep eksiktir çocuklarıma karşı. Ama hep diyorum telafisi olmayan yıllar neyse rabbim sağlık versin. İki Haftalık yıllık izne herşeyi sığdırmaya çalışıyordum. Ayyy çok meşgul ettim kusura bakmayın ama benim içimde ki yaradır kapanmıyor.
Iyi demişsin kuzum ya insan düşünür kadin hamile demeleri lazım yemek yiyip gelces sade bi çay yap fln diye aş evi sanıyorlar orayıZaten carsamba aksami icin gelin demistim.
Bi de bugun gekecek
Bi de sabahin 11inde msj atiyo
Cidden bunaltiyor artik.
Bende agrim var dedim ki vardi dün.
carsamba gunu icinde pek bisi yapamicam falan dedim.
Brklentiye girmesinler ugrasamicam
Dogrusu bu zaten.Iyi demişsin kuzum ya insan düşünür kadin hamile demeleri lazım yemek yiyip gelces sade bi çay yap fln diye aş evi sanıyorlar orayıbiz öyle yapıyoruz çocuk görmeye gitsek biseler yapar götürürüz ugrasmasin diye
Bizim bi komsumuz vardı ben hamileydim. Annemden su istemiş annemde bana dedi su ver kızım ablana dedi . Kadin kiz günaaah ben ondan istemem asla sen getir demişti annemeDogrusu bu zaten.
Bizde hic yormak üzmek istemeyiz hamile ya da bebekli anneyi.
Babannem ben ogluma hamileyken kizim sen yapiyorsun ben yiyorum ya günah sana eziyet derdi.
(bende kalirdi bazen)
Ama halami gorcekler iyi olcak.
Halasiyla falan küs ya eltimler kizi falan.
Teyzede gormus olcak az cok ailemi.
Biz halamla cok yag balizdir.
Yani sarilirim öperim hep kizim der konusurkende hic ismimi soylemez.
Gorsunler iyi olur.
Annem diyo illa nazar degdircen kendine
Evet canim bizde de öyle derler.Bizim bi komsumuz vardı ben hamileydim. Annemden su istemiş annemde bana dedi su ver kızım ablana dedi . Kadin kiz günaaah ben ondan istemem asla sen getir demişti anneme
Aslında ben cok cektim onlar cekmesin diye düşünürdü iyi kalpli biri olsaydiEvet canim bizde de öyle derler.
Annem benim ailem hic kiyamazken bunlarin dusuncesizligi cok tuhafima gidiyor.
Onlarda öyle kiyamayan falan yok eltim hamileyken köydeymis(koyde dogurmus cocuklari) bahcede falan is yaptiriyomus kaynanam.
Kaynanam kimseye acimaz ki
o yapmis sende yapcan.
Selam kızlar
Bizde sabah kahvaltıcıya oradan da hamama gittik
Kese ,kahve masajı ,köpük masajı derken resmen yumuşacık oldum
O kadar iyi geldi ki anlatamam
İki ayda bir gidiyoruz normalde ama dedim eşime biz bu işi aylık yapalım
Oradan da çıktık köfteciye gittik
Eve geldim bir demlik çayı içtim
Şimdi de tatlı bir uyku çöktü
Yarın iş var
Perşembe hava soğuyacakmış
Şubat gelseydi önü bahardı
Allah Kerimbu soğuk havalarda geçer
Ayyy kelebekler falan mi ucuşmuş oralarda
Nasıl tatlis heycanlar tee burdan hissettim.
InsAllah hersey gönlunce olur.
Yanlislar ,hatalar bizler icin.
Rabbim siniyor bir sekilde.
Kimimizi esimizle,kimimizi ailemizle, kimimizi saglikla.. Ama isyan etmeden vardir bunda da bir hayır diyip hayır kapilarini acmak tam tevekkulle Rabbime siginmak inan bizim elimizde.
Guzel dusun guzeli cagir.
Ve cok mutlu ol guzellik..
Sagol canim bakim gozlemlicem cok hareketli zaten kav gundur dun bir kasildi sanki karnimda dikine durdi gerindi karnimdan korktum
tas gibi oldu tuhaf oldu.
Annem diyo bu disaridanda belli olmaya basladi karnindan sekli diyo
Geçmiş olsun kuzumTeşekkür ederim iğneyi yedim eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?