- 21 Ağustos 2015
- 32.232
- 97.859
- 798
- 38
Otur evinde cantanı hazırla yaniayy elti kizi aradi "yenge sana gelim musaitsen" vallahi bende dogurcak kafasina koymus
Persembe dr. yatis vermis ula yat dinlen evinde.
Halam aramistk neyseki size gelicem beni alin dedi (yenu evleri bilmiyor)
Biz seni surdan aliriz dedik babam alicak.
Bende yemek yapip oraya inicem.
Dedim onada halam gelcek ben anneme gidicem.
Zaten Halami alir gelirim 1 gecede bende kalir ya bu aksam ya yarin bilmem hangi aksam kalmak isterse artik.
Dogalgaz cok iyi gelmisGunaydin hanimlar
Istanbula kis gelemedi bir turlu
Sogugu özledim
az kar yags iyi olur. Doğalgaz faturası 133 tl gelmis
Letgoda urun satisim oldu 50 tl
Cekmecede 100 tl buldum
Allah bereket versin havadan gelmis gibi oldu
Aa hayır olsunnGünaydın kızlar
Sabah işe gitmek için uyandım nasıl midem bulanıyo üşüttüm sanırım eşimi kaldırdım işe bırak araba süremicem diye o da acile getirdi kan aldılar sonuç bekliyoruz
eşin biraz onu gazlamış benceAnnem kocam uyuzluk yapmadıgı sürece bakarım diyo
Onu da agzını acma kalırsın tek maasa diye tehdit ediyorum
Malum parayı sevdiğinden susar
Valla gecen geldiğinde kvdem sow yaptı ya,kıza baktı ben yemek yedim,cayımı ictim.
Ahh dedim icimden sunu en basında yapaydın ne olurdu
Cok arkadasjm var kvdesi yemegini yapar,temizliğini yapar.
Hic görmedik öyle seyler sükür
şenlikköy hamamı canımOhh mis canım, nereye gittiniz hamama
en kısa zamanda sana da olsun :)Ayy en istediğim sey hamam
Sefan olsun cnm süper olmus
Ay anam cokmu saf fazla mı yüzsüz hiç bir fırsatı kacirmiyorOtur evinde cantanı hazırla yani
Allahım ne acayip kız
Cöreklencek yer arıyo resmen
bu ay bizde de bir ilginçlik varElektrik faturam geldi 97 TL geçen ay hiç bir şey yapmadigim halde 115 gelmişti bu ay saldım 97 gelmiş hayret bişi gerçekten
Doğalgazda bu gün yarın gelir az önce hesapladım 87 TL idi büyük ihtimal 100 TL gelir
Su da 30 gelir muhtemelen
120 aidat
68 internet
28 eşimin tel faturası hepsi 450 lira falan yapıyor
Kredimiz de son 3 kaldı şükür 912 TL 18 ay di
Kredi kartimiz da 350 TL
Ay su aylar bir bitseydi
Bu arada TOKİ ye başvuracağız inşallah çıkar
pess pesssayy elti kizi aradi "yenge sana gelim musaitsen" vallahi bende dogurcak kafasina koymus
Persembe dr. yatis vermis ula yat dinlen evinde.
Halam aramistk neyseki size gelicem beni alin dedi (yenu evleri bilmiyor)
Biz seni surdan aliriz dedik babam alicak.
Bende yemek yapip oraya inicem.
Dedim onada halam gelcek ben anneme gidicem.
Zaten Halami alir gelirim 1 gecede bende kalir ya bu aksam ya yarin bilmem hangi aksam kalmak isterse artik.
Galiba elektrikte açık vardı ki onu da bu şekilde kapattılar hakkımız kime geçiyorsa helal olmasınbu
bu ay bizde de bir ilginçlik var
geçen ay 175 tl geldi
bu ay 145-tl elektrik
Ben hamile olmasaydim eger hastanede kal yanimda kalda derdi eminimOtur evinde cantanı hazırla yani
Allahım ne acayip kız
Cöreklencek yer arıyo resmen
Zaten carsamba aksami icin gelin demistim.Ay anam cokmu saf fazla mı yüzsüz hiç bir fırsatı kacirmiyoryahu bırak bir kerede kadın çağırdın illa kendini davet ettirmek ne
Ay hiç görmedim ne bebeye baktığını kv min nede bir yemeğinin yaptığını lohusayken bile kalkıp yapmadı hatta kızkardeşi gelecekti kv min eşime dedimi git kıymalı pide yaptır dedi tatlı al yemek yapamam dedi esimdede para yoktu kalkıp yemek hazırladım o halimle çamaşır asılı balkonda onu bile toplaması esimdede dedim madem yardım etmeyecek niye geldi gitsin dedim gitti deli edeceğini defolup gitsinAnnem kocam uyuzluk yapmadıgı sürece bakarım diyo
Onu da agzını acma kalırsın tek maasa diye tehdit ediyorum
Malum parayı sevdiğinden susar
Valla gecen geldiğinde kvdem sow yaptı ya,kıza baktı ben yemek yedim,cayımı ictim.
Ahh dedim icimden sunu en basında yapaydın ne olurdu
Cok arkadasjm var kvdesi yemegini yapar,temizliğini yapar.
Hic görmedik öyle seyler sükür
Cnm hiçbirini görmedik daha elimdeki bileşikleri almaya kalktı altınlarını araba alçak parası var kocamda diyomuski ustune katta iyi model alayim benimki de dolmusa bincek param yok dedim diyoeşin biraz onu gazlamış bence
birden aklına gelmesi kolay olmaz
birisi hatırlatmış gibi
ama iyi olmuş
valla benim kayınvalde herşeyimi yaptı
allah var halende yapar
ben çok çektim kayınvaldeden aman siz çekmeyin der
hiç işimize karşımaz
bir şey olurda anne sen dedin olur adı der
eşya almaya gitmiştik nişanlıyken
soruyorum bu mu olsun şu mu?
kızım sen karar ver senin içine sinsin ben ne deyim şimdi demişti
allah razı olsun
hiç bir konuda gözümü bırakmadı
kuyumcuya girdik
günlük takını seç dedi seçtim
tek taşını da sen seç dedi,sen kullancaksın ben aslında biraz garipsedim niye bana seçtiriyor diye (eşim 7 taş ile evlenme teklif etmişti.)
setimi ben seçtim pırlanta aldılar
sonra bilezikleri biz seçtik dedi ,bana hiç sormadılar
en kalın mersin burma taktılar ,bunlar yatırımlık dedi
zaten bir kaç düğünde taktım, çok dikkat çekiyordu
düğüne gelen herkes eşi dostuda aynı model seçince benim iki kolda doldu :)
benim annemlerde aynı mpdel aldı
resimlere bakan bir arkadaş kız bu bilezikler ne demişti :):)
eşimin ailesinin geliri iyi hiç esirgemezler ( kendi işletmesi var kayınpederin )
siz yemiyecekseniz biz ne yapalım bu parayı derler. allah razı olsun
hatta geçen kayınpeder kızım bak bunu tüm samimiyetim iel söylüyorum kendi kızımdan fazlası vardır eksiği yoktur
sen benim için çok kıymetlisn dedi.
bende babacım sizde öylesiniz :) dedim
ay çenem çok düştü
Evet ben de arkadaşlarımdan görüyorum çalışıyorlar sırf çocuk için daha iyi bi gelecek hazırlamak için ama gel gelelim bu sefer dediğin gibi ev aile hayatı kalmıyo işten cık koştur koştur kaynana git orda ye iç bulaşıkları yıka çayı demle çay iç saat olsun 10 11evine gel çamaşır yıka katla evi topla vırt zırt sabah kalk koştur koştur çocuğu bırak işe git vs gerçekten çok zor ve yorucu ama dediğim gibi işte herşey evlatlar için
TerbiyesizAy hiç görmedim ne bebeye baktığını kv min nede bir yemeğinin yaptığını lohusayken bile kalkıp yapmadı hatta kızkardeşi gelecekti kv min eşime dedimi git kıymalı pide yaptır dedi tatlı al yemek yapamam dedi esimdede para yoktu kalkıp yemek hazırladım o halimle çamaşır asılı balkonda onu bile toplaması esimdede dedim madem yardım etmeyecek niye geldi gitsin dedim gitti deli edeceğini defolup gitsin
Oldu gelsin anası baksınBen hamile olmasaydim eger hastanede kal yanimda kalda derdi eminim
Ayy insallahhen kısa zamanda sana da olsun :)
tek rahat ettiğim yer
oğlan babası ile ben tek giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?