- 27 Şubat 2013
- 14.944
- 42.677
- 798
Annem kocam uyuzluk yapmadıgı sürece bakarım diyo
Onu da agzını acma kalırsın tek maasa diye tehdit ediyorum
Malum parayı sevdiğinden susar
Valla gecen geldiğinde kvdem sow yaptı ya,kıza baktı ben yemek yedim,cayımı ictim.
Ahh dedim icimden sunu en basında yapaydın ne olurdu
Cok arkadasjm var kvdesi yemegini yapar,temizliğini yapar.
Hic görmedik öyle seyler sükür
eşin biraz onu gazlamış bence
birden aklına gelmesi kolay olmaz
birisi hatırlatmış gibi
ama iyi olmuş
valla benim kayınvalde herşeyimi yaptı
allah var halende yapar
ben çok çektim kayınvaldeden aman siz çekmeyin der
hiç işimize karşımaz
bir şey olurda anne sen dedin olur adı der
eşya almaya gitmiştik nişanlıyken
soruyorum bu mu olsun şu mu?
kızım sen karar ver senin içine sinsin ben ne deyim şimdi demişti
allah razı olsun
hiç bir konuda gözümü bırakmadı
kuyumcuya girdik
günlük takını seç dedi seçtim
tek taşını da sen seç dedi,sen kullancaksın ben aslında biraz garipsedim niye bana seçtiriyor diye (eşim 7 taş ile evlenme teklif etmişti.)
setimi ben seçtim pırlanta aldılar
sonra bilezikleri biz seçtik dedi ,bana hiç sormadılar
en kalın mersin burma taktılar ,bunlar yatırımlık dedi
zaten bir kaç düğünde taktım, çok dikkat çekiyordu
düğüne gelen herkes eşi dostuda aynı model seçince benim iki kolda doldu :)
benim annemlerde aynı mpdel aldı
resimlere bakan bir arkadaş kız bu bilezikler ne demişti :):)
eşimin ailesinin geliri iyi hiç esirgemezler ( kendi işletmesi var kayınpederin )
siz yemiyecekseniz biz ne yapalım bu parayı derler. allah razı olsun
hatta geçen kayınpeder kızım bak bunu tüm samimiyetim iel söylüyorum kendi kızımdan fazlası vardır eksiği yoktur
sen benim için çok kıymetlisn dedi.
bende babacım sizde öylesiniz :) dedim
ay çenem çok düştü
Galiba elektrikte açık vardı ki onu da bu şekilde kapattılar hakkımız kime geçiyorsa helal olmasın
Zaten carsamba aksami icin gelin demistim.
Bi de bugun gekecek
Bi de sabahin 11inde msj atiyo
Cidden bunaltiyor artik.
Bende agrim var dedim ki vardi dün.
carsamba gunu icinde pek bisi yapamicam falan dedim.
Brklentiye girmesinler ugrasamicam
Kaçırma kız iyiyse kader güler bu sefer inş dene benceSağol canım Allah razı olsun.İnşallah ❤
Biliyormusun aynen yazdığın gibi bir hayatım vardı çalışırken. Çocuklarım hiç takım giyemedi taytı bende,ise üstü annemdeydi. Bazen uyuyakalıyorlardı kızlarım annemle-babamla siz de kalın nasılsa eve gidince yatacaksınız diyordu ama hep iyiliğimizi düşündüklerinden. Çocuklarımın gösterileri olurdu hep annem yada kız kardeşlerim giderlerdi. Neymiş anne çalışıyormuş. Çok mu zengin oldum sanki hayır herkes gibi bir hayatım var. İnanın 2015 yıllında bıraktım işimi en çok babam sevindi çok yoruluyordun kızım dedi çok iyi yaptın dedi. Evet şimdi o yıllarımı hiç aramıyorum. En başında eşim çalışma demişti ama annem o kadar Üniversiteyi boşuna mı okudun sen deyince bende çalışmaya karar vermiştim. Haklarını yiyemem annem-babam çocuklarıma benden güzel baktılar ben engüzel yıllarında yanlarında olamadım. Bir yanım hep eksiktir çocuklarıma karşı. Ama hep diyorum telafisi olmayan yıllar neyse rabbim sağlık versin. İki Haftalık yıllık izne herşeyi sığdırmaya çalışıyordum. Ayyy çok meşgul ettim kusura bakmayın ama benim içimde ki yaradır kapanmıyor.
Evde heryer biberon
Kapak kapatırken hepsini deniyorm her seferinde
2 tane pompaların biberonu
1 su
1 mama biberonu
Ay biberon kaynatmakdan fenalık geldi
Benim kiz tum enerji hakkini icerde kullaniyo teyzoşu cok uslu akilli sakin gazsiz prenses olcak.şimdiden hareket fullilerisi için birşey demeyeceğim
Benim oğlan hiç kimildamaZdi karnındayken şimdi darma duman hiç oturmazBenim kiz tum enerji hakkini icerde kullaniyo teyzoşu cok uslu akilli sakin gazsiz prenses olcak.
Hem gazli yaramaz prensesmi olurmus cık cık cık (yersen)
Gitti adam başka memlekete genç duruyor ama bekar mı evli mi bilmiyorum ki parmağında yüzük yoktu.Kaçırma kız iyiyse kader güler bu sefer inş dene bence
Benim kiz tum enerji hakkini icerde kullaniyo teyzoşu cok uslu akilli sakin gazsiz prenses olcak.
Hem gazli yaramaz prensesmi olurmus cık cık cık (yersen)
GECEn sene bu zmanlar 6 haftalık falan hamileydim düsük tehlikem vardı,igneleri olunca 2-3 gün koruyordu.Bizim bi komsumuz vardı ben hamileydim. Annemden su istemiş annemde bana dedi su ver kızım ablana dedi . Kadin kiz günaaah ben ondan istemem asla sen getir demişti anneme
Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumuGitti adam başka memlekete genç duruyor ama bekar mı evli mi bilmiyorum ki parmağında yüzük yoktu.
Evliyse niye baksın Bi de o var.Mail atacaktı biraz zaman geçsin atmazsa hatırlatırım ama ben başka bişey yapamam ben hep geride dururum adımı karşıdan beklerim
Hepsi gecip bitiyo yaben hic gaz sorunu yasamadim. Uykuyu da sever. Sadece hareket full.aman gaz olmasin uyusun da hareketine can kurban. Uykusuzluk daha agir geliyor bana
Ihlamur görünce aklıma hemen sen geliyosun lellikofteydi pilavdi derken kalan sutle sutlac yaptim.
brokolileri hasladim( porsiyon porsiyon yogurtlayip yiyorum)
elma almistim biraz eksiydi yemediler rendeleyip seker tarcinla pisirdim.
Buzluga kaldircam elmali kurabiye yaparken hemen sipsak.
ıhlamur attim ocaga baklava ve ekmek kadayifi var.
Birazdan hazirlarim uzandim.
Mac varmis esimde mac izliyo
Oglanin sinav haftasi
Yarin aksam belki halam kalir ya da carsamba aksami.
Carsamba aksami eltimi dunuru teyzeyi kizini falan cagircam ciksin aradan.
Kurupatlican dolmasi
elmali kurabiye
dereotlu pogaca
Makarna salatasi
gelin pastasi yapicim.
sirf eltimle kizi olsa yapmamda teyzeyle kizi olcak halam annem falan.
Annem yapma ben alirim bisiler dedi ama masraf olmasin bosver malz. var evde dedim.
Sabahdan yaparim.
Ev zaten temiz supur sil toz al yaptimmi tamam.
Ocagi, aspiratoru sildim yine.
Boyle her yemekde sonra silince cok iyi oluyor tertemiz.
Dolaplarin dis kapaklarinida sık siliyorum iz leke olmuyor
Bizim spesyelIhlamur görünce aklıma hemen sen geliyosun lelli
Şenlik köy çok memnun oradanSefan olsun canım
Hamama nereye gidiyorsunuz ?
Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumu
bende öyle hiç adim atmadim hep eşinmden bekledim en sonunda söyledi
O tipler yazarda dikkat etmek lazımYok cnm konuşma fırsatı olmadı
Dün uçak yoktu bugün gitti yaşadığı şehre bir onu biliyorum , akşama doğru baktım çevrimiçiydi işe gelmişti
O istese ulaşır en önemli şeyi söylemedim adam şube müdürü bana yazması da uygun olmaz galiba neyse bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?