Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben de hiç yapılmasını istemiyorum sonra yaptım ettim dinlemek istemem.o sebeple evi temizleme olayına hiç çağırmadım. Çocuğu bırakma konusunu da direksiyon derslerim varken mecbur bıraktım. Annem Bursada istanbulda değil. Zaten yeğenime bakıyor

çok güzel Allah bozmasın. Benim kp de çok iyidir samimiyiz herşeyi konuşuruz beni çok sever. Annesini hiç görmedim zaten. Teyzesivar iki taneydi ikisi de bekar tabi evlenmemişler.ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşadım. Çok karışmaya çalıştılar ama müsade etmedim. Diğer teyze vefat edince bu teyze de çok düzeldi. Karışmaz etmez. Ama hep kendi çevrene gidilip gelinsin ister. Tabi kime dinletecek. Eşim de kardeşi de kemdi kafalarına göre hareket ederler.

Zaten carsamba aksami icin gelin demistim.
Bi de bugun gekecek
Bi de sabahin 11inde msj atiyo
Cidden bunaltiyor artik.
Bende agrim var dedim ki vardi dün.
carsamba gunu icinde pek bisi yapamicam falan dedim.
Brklentiye girmesinler ugrasamicam

yüzsüz ya bu kadar da olmaz.

işte hep düşündüğüm şeylerdi anlattıkların. Hele o çocukların gösterisine gidemedim yazmışsın ya içim cız etti. Belki alıştığımdan bilmiyorum ama bir kaç saat bıraksam bile aklım kalıyor.
zengin olunmuyor ne kadar kazanılırsa o kadar harcanıyor.
ben çalıştığıma pişman olmadım. Çalışmssaydım ev alamazdık. Hemen çocuk yapsaydık. İşi bırskırdım yine ev alamazdık. Hep erteledim çocuk konusunu. Geç kaldım ama olsun. Herşeyde hayır varmış sözünün anlamını o kadar içten anladımki.
iyiki de geç kalmışım

Kaçırma kız iyiyse kader güler bu sefer inş dene bence
Gitti adam başka memlekete genç duruyor ama bekar mı evli mi bilmiyorum ki parmağında yüzük yoktu.
Evliyse niye baksın Bi de o var.Mail atacaktı biraz zaman geçsin atmazsa hatırlatırım ama ben başka bişey yapamam ben hep geride dururum adımı karşıdan beklerim

Benim kiz tum enerji hakkini icerde kullaniyo teyzoşu cok uslu akilli sakin gazsiz prenses olcak.
Hem gazli yaramaz prensesmi olurmus cık cık cık (yersen)

ben hic gaz sorunu yasamadim. Uykuyu da sever. Sadece hareket full.aman gaz olmasin uyusun da hareketine can kurban. Uykusuzluk daha agir geliyor bana

Bizim bi komsumuz vardı ben hamileydim. Annemden su istemiş annemde bana dedi su ver kızım ablana dedi . Kadin kiz günaaah ben ondan istemem asla sen getir demişti anneme
GECEn sene bu zmanlar 6 haftalık falan hamileydim düsük tehlikem vardı,igneleri olunca 2-3 gün koruyordu.
Kocam bi bardak su istedi
Annem üzerine uccakdı ,riskli hamileden su mu istenir diye
Halbuki okadr degil di durumum

Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumu
bende öyle hiç adim atmadim hep eşinmden bekledim en sonunda söyledi

ben hic gaz sorunu yasamadim. Uykuyu da sever. Sadece hareket full.aman gaz olmasin uyusun da hareketine can kurban. Uykusuzluk daha agir geliyor bana
Hepsi gecip bitiyo ya
Buyuyorlar
Benim oglan koca adam oldu.
Onlarda buyucek sabredicez.
Sonra böyle yaa yaramazmiydi ki? Nasilda buyudu falan dicez.

Unutuluyor hepsi..

Ben oglumun kucuklugundeki bazi seyleri dusunuyorum asla hatirlamiyorum.
Mesela gece uyku duzenini, aksam kacda uyurdu, ilk kelimesi ne idi hepsini unuttum.

Ihlamur görünce aklıma hemen sen geliyosun lelli

Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumu
bende öyle hiç adim atmadim hep eşinmden bekledim en sonunda söyledi

Yok cnm konuşma fırsatı olmadı
Dün uçak yoktu bugün gitti yaşadığı şehre bir onu biliyorum , akşama doğru baktım çevrimiçiydi işe gelmişti
O istese ulaşır en önemli şeyi söylemedim adam şube müdürü bana yazması da uygun olmaz galiba neyse bakalım

O tipler yazarda dikkat etmek lazım

ivett yine mukellef bir kahvalti yaptigim yagmurlu İstanbuL sabahından selamlar saygılar efenim.
Yumurtalarim geldi aksam nihayet tavuklar yumurtlama zahmetinde bulunmuslar.

Dedim haslim yiyim yalniz bende nasıl nazli nasıl cit kirildim olduysam organik yumurtasiz kahvalti yapamaz oldum
Esime bi nazlar falan
Yere egilemiyorumlar
Sunu gotururmusunler.
Ama o gidince haydi lelli hart hurt.
Ayy surda 4 ay daha nazlanim canim needu yani.

Ne güzel yagıyor mübarek.
Mutfakda bulasiklar duruyor ben cam kenari kahvalti keyifleri falan.
Az sonra girisicem zaman kazaniyorum.

Yiyip yiyip yigmislar.

Benim kuş taklitlere basladi.
Hapsuu diyo simdide.
Hapsuu derkende kafasini salliyo biz hapsururken bi kafamiz egilir ya aynisini yapiyo.
Ayyy öldurcek beni.

Sabah beri hapsuruyo güyaa
Yine kapisi acik kalmis sabah lambaderi yaktim hava aydinlanmamisti berjere coktum kafes hemen yaninda sen lönk diye cik disari.
Tovbe bismillah dedim esim ya da oglum genelde bu isten sorumlu kapatmamislar kafesini.
Atladi kucagima.
Gel dedim ananin sefkatli kollarina.

Kargolarim var bugun evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…