Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esim yemek yedi cikti.
Cay demledim halamla cay iciyoruz.
Bugun yine hic dikkat etmedim yedikelerime
tatli falan gitti valla.
Dikkat edicem diyorum ya tatliya denk geliyorum ya hazir yemege konuyorum.
Bugun annemde doner vardi doner aldilar yarim ekmek gomdum.

aksam yemegi yemedim bende.
süt icerim yatmadan sadece

Selam kızlar
Ancak girebildim bugün. Eşim tatlı isteyip duruyordu onu yaptım. Pizza yaptım. Buzluğa attım biraz da. Sigara böreği sarıp attım buzluğa.
ayy kızımla da ilgilenemedim uyumadı gündüz de Yoruldum. Bir de ben mutfakta uğraşırken evi altüst etti
Geliuor fırını açmaya çalışıyor açma diyorum açma yok dinlemiyor. Bu ara hiç dinlemiyor. İşemi bakacağım onun fırını açma tehlikesinemi.
en sonunda sinirlendim. Halıların altına girmek başladı bir de bu ara.
yapma diyorum anlatıyorum yok. En son totoya hafifçe iki tane vurdum tabi ağladı.Sonra da üzüldüm ya. Bir de kızınca gelip öpüyor yao an bitiyorum. anlattım degalarca kızım ysnarsın diye. Kızıyorum sonra da üzülütorum içim içimi yiyor. Ya bu annelik nasıl birşeydir.
böyle yapacağım şöyle yapmak lazım dediklerimin hiç birinden eser yok.

ben de de oluyor o.Zulodan kullanıp sonrapara verince yerine koyuyorum.Ben de para bitti demiyorum. Zaten elimizde ay sonuna kalmıyor para. Bu aralar böyleyiz. Şu ev kredisi bitse rahatlsyacağız

Geçmiş olsun çok yorucu su basmasını temizlemek ya

Benim diftizim yok ya, ancak yaptıklarımla doluyor dolap. Eşimin dayısıyla teyzesi ev hediyesi alacaktı eşim aldırmadı. Parasını verdiler. Börek poğaça et kıyma kemik suyu bir de eşimin babası paça getirir her geldiğinde doluyor buzluk bunlarla.
yarın da eşim geç gelecek. Birsz mantı yapıp koyacağım buzluğa minnoştan fırsat kalırsa. Yarın o uyurken yaparım. Onunlailgilenemedim iki üç gündür. Kuzumla oynarım biraz. Kış günü park yok havuz yok sıkılıyor

Sizin kızınızla ilgili yazdığınız şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum :) annelik size çok yakıştı,ne güzel bir annesiniz.Allahım size kızınızla birlikte nice güzel ,uzun ömürler versin.

Sizin kızınızla ilgili yazdığınız şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum :) annelik size çok yakıştı,ne güzel bir annesiniz.Allahım size kızınızla birlikte nice güzel ,uzun ömürler versin.

yaaa en güzel dua benim için inşallah gün gelir daha güzel günlerimizi de paylaşırım burada.

Bugün aylık faturalar çıkmış. Ekim ayının faturaları. Soğuk Su 68 gelmiş itiraz edeceğim. Hamammı işlettim ekim ayında nedir yahu.
ısınma kasım ayında açılmıştı henüz gelmemiş artık birdahaki aya gelir o. Bakalım ne gelecek meraktayım :)

Günaydın kızlar
Göbeğimde yara çıktı gece eşim işten gelince eczaneden krem almaya gitti sen de gel hem bişeyler yeriz dedi yok hayatım dedim aysonu para kalmadı zaten evde ye dedim dönüşte ekmek almış gelmiş tatlı dilin gözünü seveyim ya
Eczaneye 40 TL vermiş batikon ve krem almış iyi geldi şükür acısını aldı
Vadelide az bişey paramız var faiz bereket kaçırır derlerddi gerçekten doğru bence o para orda olduğundan beri hastalıktan başımız kurtulmuyo eşime de söyledim çarşıya çıktığımda çekcem parayı altın alcam dedi

Bacım sen bu sıkı aileyi nerden buldun da bunların içine düştün senin ve ailenin tam tersi bunlar.
Enişteye geçmiş olsun
Gizlediler kendilerini valla ya
Benimkiler tam tersi aynen,dün cocuk hastaydı hastaneye gittiler,veznede bozuk yokmus 50 tl cıkısta alın demisler.
O telasede unutmus tabi bizimkiler.Drn hemsiresi aramıs x hanım paranızın üstünü almadınız diye.Kardesimde demis sen al,senin olsun.
Aksm anlatıyorm aferin hastane aramıs diye telefonda konusuyorz.Koci duymus 50 tl bırakılır mı ya diyo
Siz 50 tl icin yollarda ölceniz bırakmazsınız tabi dedim

Cok gecmis olsunnn

Gercekten cok farklı
Aksm azcık cizmis kız yüzünü kocinin
O da kızımmm napıosn ya diye sesini yükseltti
Kostum cocugu aldım kucagından,sen napıosn ya sesini yükseltiyosn cocuga dedim.
Kpderim görümcemin cocugyna vurmustu gözümüzün önümde bi kere.Bayagı tokat attı
Annesi de sen hakettin bunu dedi.
Daha ben hamile falan değildim.
Ay dedim hayatta bırakmam ben bunlara cocuk.
Koci yi de sürekli uyarıyırm severken ses yükseltme,sinirliysen cocugu alma anlıyor diye.

Günaydın kızlarr
Hava soguk benim kosup A101 e gidesim var
Karides 14 tl bugun
2 paket alıp atcam.
Cerez faln da indirimli
Aksm koci erken gelirse cıkcam bugun kızı bırakıp.
Yemek aksamdan yesil mercimek+makarna var.
Alırsam karides kendime cızlama yapcam biraz.
Tatlım cok güzel oldu,sekilsiz bisey oldu ama tadı iyi

Halamla kahvalti ettik.
Belediyede yine bir imza isi varmis 1.5 da orada olcaz.
elti kizina suni sanci veriyolarmis hastanede.
Oraya gidemem.
Yani esim ben hastaneye gitmem dedi.
Ben nasil gidim baska semtte eve gidersin ne isin var hastanede dedi.
Ben icaben sorim dedim amcasi gitmiyo ben napim.
Bekler ama kesin.
Annesi yanindaymis.

Halamla anneme gidicez ordan esim alir bizi imza isi icin.
Bugun yemek yok.
Nevresim degistim.
mutfagi topladim.
Halam ev temiz dedi supurtmedi.
Yagmurda atiyo
Giyinimde cikalim bari

Sen hastaneye gitme zaten mecbur kalmadıkca
Hastaneler virus kaynıyo suan
Allah koruusn

Salam canim cok merak etdiyim bu..bu mesajiniz 2016 da ..sorum şu..hale kumbaraya para biriktryormusunuz..ve o yazligi aldinizmi

Salam canim cok merak etdiyim bu..bu mesajiniz 2016 da ..sorum şu..hale kumbaraya para biriktryormusunuz..ve o yazligi aldinizmi
yazlik icin iyi bir pesinat biriktirdik hatta bu yaz birazda kredi cekip almaya niyetlendik fakat bir takim durumlar oldu erteledik.
80bin kadar altin ve nakit biriktirdik cok sukur
20binini arabayi degisirken kullandik 40binde kredi seklinde arabaya odedik iyi sifir bir araba aldik 100bin degerinde.
suan 60bin kadar birikim var elimizde

Suan kumbaramiz yok ama her ay 600tl ozel emeklilik oduyoruz o da birikim orada da ayrica 25bin kadar birikti cok sukur.
Ona dokunmayacagiz zaten 10 sene daha odersek emeklilik oluyo oradanda toplu para aliriz.

Bizde durumlar böyle simdilik
Birikime dokunmadan tabiki yine ufak tefek birikimle idare ediyoruz.

Yazligi suan dahi alabiliriz ama bebek bekledigimiz icin kendimizi sıkıstirmak istemiyoruz.

Ayrica bu surecde asla gezmemizden, tatilimizden, hafta sonu kacamaklarimizdan falan hic odun vermedik.
Otel tatili de yaptik.
Tur da yaptik.
gunu birlik turlar geziler.
Memelekete gidip gelmeler

Rabbim yardim ediyor sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…