Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kışın tek sıkıntim isinamamak malesef .

Dogalgaza verdigim paraya cok aciyorum.

İsinsam acımıcam ama cünkü soğuğu sevmiyorum.

Cephe kuzey ve yalitimsiz.
Ben ic cephelerden her odaya köpuk koydurdum.
Oturma odasinin tavanina kadar köpuk yok yok yok ısınmıyo.
Lanet olsun.
İmar gelmiyo
Evden cıkmam mümkün degilim.
Her kıs moralim bozuluyo, enerjim dusuyo.
Kıs ayini severim oysa ama sıcak evde oturup disari seyretmeyi severim.
Ama bu evi hic sevmiyorum
Evde isinamadigimiz halde 400tl fatura ödedik.

Acıyorum hem dogalgaz hem ufo yaktigin cok oluyo..

Bu da benim sınavım galiba.

gunaydin kizlar

bende eylul 25 ten beri her aksam yaktim kombiyi yoksa oglumun burnu usuyor sabah emzirirken falan usumesin diye cok sukur benim evim iyi isiniyor bi tek her sene ocak ayinda 150 tl gelir5 senedir en yuksek bu kadar geldi

tr_lelli insallah en kisa zamanda evden kurtulursun benim kv lerin evide oyle buz gibi oluyor soba var ama bi odayi isitiyor sadece mutfaktaki bezleri falan buz tututyor kisin o yuzden kisin 3,4 ay bende kaliyorlar

Herkese hayırlı sabahlar olsun..Günümüz aydın paramız bereketli olsun inş..,
tr_lelli canım kuzun nasıl oldu iyimi biraz daha?
Gece uyanmadi sukur rahat uyudu canim

Ama okulda kotu olmus.
3.dersten sonra hic bisi anlamadim hep siraya kafami koydum dedi.
Suruplarini veriyorum insAllah dahada duzelir.

Günaydın kızlar
Hastalara gecmiş olsun
Bizim evde de kalorifer yandı otomatik yanıyor merkezi
Ama okullar cok soğuk
Hasta olcm diye korktum bugun kalın giyip gitcem
Dün sıfır harcamaydı bakalım bugun ne olck

Günaydınlar
Geçen sene verdim ufalmışları eskimişleri mont ihtiyacımız vardı. Dün akşam LCW dan oğluma kızıma bana birer mont aldık 300 tl tuttu.Evde yemek yiyip çıktık oğlum anne dışarda yeseydik ya diyor.
Sizlerle tanıştığımdan beri dışarıda yeme olayını abarttığımızın farkına vardım ve bayağı azalttık çok şükür. Evde çocukların bakıcısı var ne yap desem yapıyor sağolsun.
Gece uyanmadi sukur rahat uyudu canim

Ama okulda kotu olmus.
3.dersten sonra hic bisi anlamadim hep siraya kafami koydum dedi.
Suruplarini veriyorum insAllah dahada duzelir.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzulara , benim kızında ateşi vardı sabah 37 C çok yüksek değil ama akşamda başım ağrıyor diyordu göndermedim okula inşallah ufak bir soğuk algınlığıdır.

Saol cnm
Sizede gecmis olsun

Ben dün yolladigima pisman oldum ama mecbur yolladim yerinin degismesi gerekiyodu ogretmeninde bu hafta baska dersi yoktu ilgilenmezdi.
Oglum miyop arka siradan goremiyodu.
Öne almis.
Ama 3.dersten sonra hic bisi anlamadim dedi.
Sifa versin Allah hepsine.
Onlar hasta olmasin ya
Ben olim o olmasin

çabucak iyileşsin inşallah
aman annelerde hasta olmasın sonra ev de alıp başını gidiyor
Allah sağlık şifa versin hepimize inşalah

günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık
ekmekler bayatlamıştı biraz
eskiden olsa tavuklara gönderirdim,
şimdi tost yaptım yedik

benimde iyice kemer sıkmam lazım ki şu kartları kapatabilelim
çok kızıyorum eşime böyle şuursuzca harcayınca

Günaydın kızlar...
Ben de dün harcamasız bir gün geçirdim. Eve gidince pizza yaptım ekmek bile almadık. Akşam annemler geldi. Yeşil zeytin kırıp getirmiş annem suyu ile. Bahçeden de kabak, biber ve nar toplamışlar sağolsunlar. Bugün harcamalı geçecek yalnız. Kayınpederimin ve kayınvalidemin mezarını yaptırıyorum bugün 250 tl daha vereceğim mermerciye. Bir ay sonra da 500 tl daha verilecek. Büyük oğlum için soru bankası ve sözlük alınacak bugün. Bir bitmedi alınacak kitaplar ya neyse. Bugün bir de pazara çıkarım biraz sebze ve meyve alayım. Benden bugün böyle hanımlar...

Günaydın herkese,tr_lelli çok gecmis olsun Allah şifa versin bir anne icin ne kadar zor bir durum evladının hastalanmasi,Allahım güç kuvvet versin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…