Gece uyanmadi sukur rahat uyudu canimHerkese hayırlı sabahlar olsun..Günümüz aydın paramız bereketli olsun inş..,
tr_lelli canım kuzun nasıl oldu iyimi biraz daha?
oyoyy kıyamam ya.Çocuklar hasta olmasın yaGece uyanmadi sukur rahat uyudu canim
Ama okulda kotu olmus.
3.dersten sonra hic bisi anlamadim hep siraya kafami koydum dedi.
Suruplarini veriyorum insAllah dahada duzelir.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzulara , benim kızında ateşi vardı sabah 37 C çok yüksek değil ama akşamda başım ağrıyor diyordu göndermedim okula inşallah ufak bir soğuk algınlığıdır.Gece uyanmadi sukur rahat uyudu canim
Ama okulda kotu olmus.
3.dersten sonra hic bisi anlamadim hep siraya kafami koydum dedi.
Suruplarini veriyorum insAllah dahada duzelir.
Saol cnmGünaydınlar
Geçen sene verdim ufalmışları eskimişleri mont ihtiyacımız vardı. Dün akşam LCW dan oğluma kızıma bana birer mont aldık 300 tl tuttu.Evde yemek yiyip çıktık oğlum anne dışarda yeseydik ya diyor.
Sizlerle tanıştığımdan beri dışarıda yeme olayını abarttığımızın farkına vardım ve bayağı azalttık çok şükür. Evde çocukların bakıcısı var ne yap desem yapıyor sağolsun.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzulara , benim kızında ateşi vardı sabah 37 C çok yüksek değil ama akşamda başım ağrıyor diyordu göndermedim okula inşallah ufak bir soğuk algınlığıdır.
Saol cnm
Sizede gecmis olsun
Ben dün yolladigima pisman oldum ama mecbur yolladim yerinin degismesi gerekiyodu ogretmeninde bu hafta baska dersi yoktu ilgilenmezdi.
Oglum miyop arka siradan goremiyodu.
Öne almis.
Ama 3.dersten sonra hic bisi anlamadim dedi.
Sifa versin Allah hepsine.
Onlar hasta olmasin ya
Ben olim o olmasin
Sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?