- 20 Haziran 2012
- 5.069
- 4.397
- 448
Canım bebek ürünleri, arabası salıncağı beşiği ikinci el ürünler bakabilirsiniz. Tertemiz yepyeni ürünler vr. Etiket üzerinde olanlar. Bebek eşyaları çok pahalı. Ben ikinci el eşya alıyorum. Hem alerji ve zararlı boyalarida gitmiş oluyor. Bir bakmanı tavsiye ederim.günaydın kızlar, benim artık daha büyük ciddiyetle para biriktirmem gerek. sadece eşim ve benim için değil ailemiz genişleyecek inşallah. Herkes çocuk çok masraf diyor, öyle mi gerçekten anneler biraz fikir verir misiniz ne gibi masraflar oluyor? Bu yüzden araba alma hayallerimi bir kenara bıraktım şimdilik.
vuhuuu bardak takımına 600 lira mıBen kendi ceyizimi kendim yaptim
Simdiki aklim olsa yemek takimi vs almazdim.
Bardak takimina 600 tl vermistim
Oysaki 12 tane bardak alsaydim sadece hem daha marjinal dururdu hemde ucuza gelmis olurdu. Kadehler kullanilmiyor ama digerlerini gunluk kullaniyorum o kadar para saydim
Yatak ortusunu 1 kez kullandim anneme verdim 750 tl vermistim
Valla icim aciyo simdi o paralara
ikinci el nerden alıyorsun canım? internet üzerinden mi bana özelden atar mısın isim?Canım bebek ürünleri, arabası salıncağı beşiği ikinci el ürünler bakabilirsiniz. Tertemiz yepyeni ürünler vr. Etiket üzerinde olanlar. Bebek eşyaları çok pahalı. Ben ikinci el eşya alıyorum. Hem alerji ve zararlı boyalarida gitmiş oluyor. Bir bakmanı tavsiye ederim.
Ay sorma :)Benim de annem dantel meraklısıydı. Her türlü masa olasılığına karşı dantelli masa örtüsü vardı çeyizimde. Kare, dikdörtgen, oval ve daire olarakBen de oldum olası örtü sevmem. Hepsini dağıttım. Amerikan servis kullanıyorum Kendi zevkine göre şeyler almış doldurmuştu rahmetli. Onun yerine parasını vereydi çok daha makbule geçerdi.
Bende kapali degilimbencede
bencede o patik ve baş örtüleri ne gereksiz yaa.. benim annemde yapmış dünya kadar..bi de kapalı değilimki..maksat yerini bulsun..millet çeyizi yok demesin diye yapılıyor bence.. :) eve gelen teyzelere dağıttım hep :))
Benim annem pek bise almadi desem yerio ceyizden bende de var
babaanneden görmedk te annemm sağolsun o yaptı herseyimi
Saol cnmGeçmiş olsun canım.
İnşallah düzene girer canım. Eşim ailesine kiyamiyor ama biz eksi eksi eksi.....
Saol cnmcimMissMoonTwilight canim Allah bir kapi kapatir baska kapi acar
Belki boylesi daha hayirlidir senin icin
tr_lelli gecmis olsun canim kuzucuguna
Toparlar ins.
Kuzum paralar benden cikmadigi halde benim icin yaniyoBen kendi ceyizimi kendim yaptim
Simdiki aklim olsa yemek takimi vs almazdim.
Bardak takimina 600 tl vermistim
Oysaki 12 tane bardak alsaydim sadece hem daha marjinal dururdu hemde ucuza gelmis olurdu. Kadehler kullanilmiyor ama digerlerini gunluk kullaniyorum o kadar para saydim
Yatak ortusunu 1 kez kullandim anneme verdim 750 tl vermistim
Valla icim aciyo simdi o paralara
Hahahh :) bigun kullan kizKuzum paralar benden cikmadigi halde benim icin yaniyo
Benimde kristal takimim vardi Allahim babannem anneme alirken hediye die benimde ceyizime almisti
Daha 10yasinda falandim hatirliyorum
Anneminkini vitrine dizmistik falan
Yemek takimininda modasi cok eski
Atsam,versem kiyamiyorum hic kullanilmadi.
Kullansam nereye sigdircam gundellik kullandiklarim var zaten.
Reis-i cumhur falan gelirse sofra kurucam onlarla :)
kızlar bişey sormak istiyorum.
sizde evlenicek biri için ceyiz yapmak mı yoksa birikim yapmak m mantıklı ?
ben ikisinide yapmaya calışıyorum ama cok yoruldum artık
Tepe tepe kullaniyorum bende :)vuhuuu bardak takımına 600 lira mıkırılsa oturup ağlarım
Bence çeyiz eşyalarının modası çok hızlı değişiyor. Birikim yapıp evlenmeye kısa bir süre kala gönlünce almak en güzeli. Parası hazır olduktan sonra bütün çeyiz alışverişi 3 günde halledilir.
Benim de annem dantel meraklısıydı. Her türlü masa olasılığına karşı dantelli masa örtüsü vardı çeyizimde. Kare, dikdörtgen, oval ve daire olarakBen de oldum olası örtü sevmem. Hepsini dağıttım. Amerikan servis kullanıyorum Kendi zevkine göre şeyler almış doldurmuştu rahmetli. Onun yerine parasını vereydi çok daha makbule geçerdi.
Bende 12yildirKaliteli ürünlerden oluşan çeyiz de birikimdir
Mesela 5 yıldr çeyizimdekileri kullanıyorum ..
Havlu bornoz nevresim olsun tencere seti çatak kaşık porselen takım olsun hatta cam bardaklar olsun hepsi kaliteli idi ve hiç yeni bir şey almadım
Ucuzu ya da kalitesizi olsa bu sefer evliyken sürekli ona para gidecek , bence evlenmeden vermek daha mantıklı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?