Ben de aynı şeyleri kendi anneme söylemiştim de benimki beni zerre sallamadıBenim annem de sürekli şunu gördüm güzel gidip alalım
Bunu alalım
Şundan ördüreyim diyip dururdu
Ben de istemiyorum ona vereceğin parayı kenara koy , nişanlıyken gider hepsini alırız diyordum , iyi ki öyle olmuş , o tarz kullanımsız hiç bir şey olmadı evimde . Sadece bol bol oldu , fazla çorap patik havlu seccade bardak hepsini verdim
Sadelik , az eşya en güzeli
Canım nasılsıniyi akşamlar hanımlar.maşallah ne çok yazılmış, şu an tamamını okuyamadım ama fırsat bulur bulmaz okuyacağım.
dün akşam salonda hocalık yaptım. iyi gibi, diğer hocaların görüşlerine göre iyiymişim hatta. 45 dk kendim çalışmaya devam ettim, yoruldum ama katlanılmayacak bir yorgunluk olmadı. devam edecek gibiyim. eşimle aynı günler salona gittiğimiz için bu açıdan da sıkıntı olmayacak.
canım eşim dün sordu da biz şimdiye kadar düzenli ödediğimiz için taksitlendirme yapmıyorlarmışevet canım o fılm ama kız gelın gıtmıyor evlendıkten 10 sene sonra gıdıyorlar ve eşi kuranın uzerıne yemın edıyor kotu bırsey olamayacak gerı donecegız dıye ama kadını gondermıyor gerı
aynen canım gercek bır olaymış bu
canım kredi kartı taksıtlendırmesı varmış okumuştum onu yapabılrısınız
Allah bağışlasın canım. ben de yavaş yavaş para koyuyorum kenara belli ki gerekecek hemenmavimli
Benim 2 aylik bebegim var
Ilk alisveris yaparken cok masraf oldu.
Ben cogunu taksitle almistim izne cikarkende borclarim bitmisti.
Bide dogum sonrasi baya para harcaniyor
Biz bebek odasi almadik besik yeterli oluyor cocuk odasi alicam ileriki yillarda
Arabasida pusetli ve buyuk tekerlekli sec cok rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?