Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimkiler yine mutfagi somurdu
Simdide meyve fasli.
Yogurt yicem yaticam bende birazdan.

Yarin annem gelcek islak camasirlar kaldi mak. elimizde akiticaz artik
Idrar sonucunu alicam sonra.

Az bulasik var kalsin sabaha halim yok

Bilmiyorum ne diye gelmiş daha gelmedi galiba

İyi geceler kızlar
Annemdeyiz
Teyzemler geldi sehirdısından
Ay valla iyi geldi muhabbet
Kızda saolsn yormadı erken uyudu yavrum
Anneme zeynep kendi hallediyor herseyi abla seni yormuyor kücük kız gibi diyorlar
Yoo ona da ikigün gidiyorm kızı yıkamaya diyo
Valla gelme yıkarız diyorm,geliyor yıkayıp kacıyor.
Yarım saat kalıyor kalmıyor.
Saolsun cok baktı lohusalıkda
Kardesimn düne kadr asılarına gidiyordu cocuklrın
Zeynep kocasıyla gidiyor gerek kalmıyor bize diyor
Kardesimde kocası+annemle gidiyor
Hayır de yani evet zeynep kendi basına hallediyor Niye demiyorsun
Ben dedim takıyorum kanguruya geziyorm teyze
Heryere gidiyorz dedim.
Kadın en son teyzecim görüyorz biz ,sen kendin hallediyorsun dedi gönlümü aldı

Ahh öyle dümdükk yüzümeee
Çomak sokuciimmm aralarina.

ahh ne çok sevineceksin baba kız aşkına. Ben yaşamadığım için olabilir ama çok bayılıyorum eşimin kızımızı çok sevmesine.
gecen depremde baba demek de pek istemiyorum da yine deprem de aradı kayıtta baba olan annemin eski kocasıbu defa açmadım geri de dönmek istemedim. Şimdi merak ediyor nedense zamanında merak edecekti artık çooook geç. Şimdi onun hiç bir ilgisine ihtiyacım yok

boşver lellim bana bak 38 yaşında anne oldum tabi enerjim yetmiyor o konuda haklısın ama senin enerjin maşallah benden çok çok iyi görüyorum üstesinden gelirsin inan. Benim annem de 40 yaşında kardeşimi doğurdu. Anneliği daha daha iyi anladı.Yaşadı. Daha olgun anne olacaksın ve tadına vara vara yaşayacaksın anneliği bu defa inan.

Kesinlikle nasip
Ben ilk düsündüğümde olaydı 4 yasında olacaktı cocuk simdi
Nasipden ote koy yok iste bacım
Kesinlikle nasip. Ne varsa nasibimizde onu yaşıyoruz. Biz de 2013 şubatta tam çocuk olayına başlamıştık. Öncesi de bir kaç ay doktor kızamıkçık aşısı yapmıştı bana birkaç ay beklememizi söylemişti. Kasım da doğsun diye hesaplayıp şubatta çalışmalara başlamıştım Ama tuttu ya en azından kızım kasım doğumlu. sonra da kasımda soramız gelir diye hesaplarken meğer kızım kasımda doğmuş ondan bir uzun bekleyişimiz olmuş meğer kısmet ya işte. Herşeyin bir nedeni var

aynı fikirdeyim

En fazla iki çocuk bence bu devirde zor çok çocuk. Büyük konuşmak istemiyorum elbet çok mücadele verdim çocuğum olması için ama hiç gerek yok o kadar ömrünü çocuk büyütmeyle geçirmeye. İki çocuğun var oh ne güZel bundan sonraki hayatını da onlarla büyükdükçe ortak şeyler yaşayarak geçirirsiniz.

Benden de bugün harcama yok. Gündüz kahvaltı sonra ev toparla süpür duşa girdik kızımla uyutmak istedim uyumadı sonra babası geldi. Dün oyun parkına götürecektik gittik hafta sonu 2 yaş almıyoruz dediler. Diğer yere götürelim dedik yolda uyumuştu. Eşimin de içine dert olmuş. Bugün götürelim dedi. Gittik bir eğlendi. Eve gelirken uyudu. Uykuya dalmadan saniye öncesi mırıldanıyordu. Sonra geldik eve eşimle biraz şarapla ağzımızı tatlandırdık ayda yılda bir iyi oluyor. Eşim uyudu. Ben de ardından kahve içtim. Ohh. Günüm böyle geçti.

Yaaa
Aynen öyle

Acikcasi o sevgiyi ilgiyi bende gormedigim icin esime hep tembihliyorum.
Cocuklarinla konus anlamaya calis
Onun yasina in.
Sakalas senden korkmasin korkmasi saygisindan olsun.

Kesinlikle daha bilincli oluyorsun
Vaktini 2 tane kucuge bolmekdense en azindan suan buyugum kendini kurtardi rahatligi olacak.
Sadece evdeki duzen falan bozulacak.
Yani gunluk olagan islerimi baby oluncada bir rayina oturtursam Kafam rahat olur.
Cunku supuremeyince toplayamayinca bi geriyor beni o durum.
Zamanla olur artik bakalim.

Ben boyle diyince annem uslu olur sende hep olumsuz dusunuyorsun der.
şimdikiler öyle zaten hayalleri gerçek olacak
Ayy sorma.
Ben aglarim yetisemiyorum diye esimde kesin kizim yap yap aferin der.
Lina da zor aslında benim eltimin kızının ismi. Kayınpederim ismi söyleyemiyor
Babam linada diyemez gerci.
Onlara ayse fatma zeynep.
Annem bi yorum yapmadi siz neyi istiyorsaniz dedi.
ama yas almis insanlara Alya koyucam diyince bi yuzume bakiyorlar

Selamm..
Erbaslari yolladim bumerang gibiler yine geldiler biri telf. unutmus oteki cakmak istemis.
Ula gidin da.
Odalari topladim mutfak kaldi.
Annem erken gelirim dedi.
Mutfagi da toplimde camasirlari halletmek kalir sadece.

Mikrodalga kirlenmis icine kopuk sıktım biraz aksin silicem.
Dün salona kadar geldim havlu attim supurgeyi kapinin arkasina birakmistim.
Supuremedim bugun devam ederim.

Ogleden sonra disari cikarim.
Esime dedim servis persembe gelsin bugun cikicam, yarin hastane isim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…