Evet piyasa yuksekmis.Dün yaşadığım ilçenin büyük pazarı var hafta sonu araba bakmaya gidince bizim semt pazarına gidemedik. Dün pazara gittik Allahım fiyatlar bana hep yüksek gelirdi ama bu hafta biraz daha yükselmiş. Eve sadece soğan-patates-salatalık malzeme ve meyve alıyoruz. Kızlar eşim ödedi nekadar ödedi bilmiyorum ama epey gitti. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler kazanırken fiyat araştırması yapıyoruz öyle alıyoruz ihtiyaçlarımız için kesenin agzı hep açık. Ama çok zor alamayan için.
Hey AllahimHem ben affetcem hem üste 12 bin vercem
Valla bu sefer okadr para verdim diye hakkımı helal etmem
Bence senin küçükerbaş tam ergenlik döneminde olduğundan çok yiyordur :) bizdede var birtane .Erkek çocukları 13-20 yaş arası baya çok yiyorlar,insan inanamıyor bazen.Büyüme aşamasında çok yiyorlar ama yakıyorlardaSarma 1 sıra kaldi
ya ben mi bu ara daha az yapiyorum yemekleri erbaslarmi istahli anlamadim gitti.
Sozde dedim yarin evde diilim yemek kalir.
1 tabak cikar iste.
Gelince yine yemek yapicam
Mutfagi topladim.
Meyve cay faslina geceriz tatli falan biside yapmadim.
cerezle yesinler napim
ya belkideBence senin küçükerbaş tam ergenlik döneminde olduğundan çok yiyordur :) bizdede var birtane .Erkek çocukları 13-20 yaş arası baya çok yiyorlar,insan inanamıyor bazen.Büyüme aşamasında çok yiyorlar ama yakıyorlarda
tl bankada durmasinKızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa
:) izle ve gör diyorum.Ah bu ergenler ağızlarıda hiç durmazki.Bizimki 1 öğünde 2.5 kıymalı pide yeyip üstüne atıştırabildiği için diyorum.Değirmen gibi öğütüyorlarya belkide
surekli tasiyo mutfagi.
Herzamanki yaptigim olculer tencereler ebatlar.
2 gunluk yaparim hep gununde biter oldu
benimkide öyle valla 1 buyuk boy pizzayi gomuyo ne ara:) izle ve gör diyorum.Ah bu ergenler ağızlarıda hiç durmazki.Bizimki 1 öğünde 2.5 kıymalı pide yeyip üstüne atıştırabildiği için diyorum.Değirmen gibi öğütüyorlar
Yok deseydin adamın içine nasıl işlemiş yazıkBabam barışırsan Ankara’yı terkeder giderim diyor
Barışmam zaten asla öyle birşey olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?