Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler kızlar
Ayy kız beni kuruttu uyumadı gitti
Aksm icin kıyma cıkardım urfa yaptım 6 sis fırında
3 tane ufak yedim kociye ayırdım gelince ac gelirse yer.
Öglenden makarna vardı birazda.
Etimek tatlısı yaptm bayagı olmsytu yapmayalı.
Öglen dualarımı okudum
Ajandaya haftalık planlarımı yazdım
Gideri geliri yaZdım
Birikimi de yazcam.
Yedik ictik artk biraz kemerleri sıkıp kenara biseyler atmam lazım
Yerimde sayıyorm aylardır.
Annem 1 ceyrek at diyor ama 1000tl maasla zor
Gram atsm öpüp basıma koycam

Bugün yeni girebildim. vakitmi hızlı geçiyor ben mi vakte yetişemiyorum bilmiyorum ama yaptığım çok şey yok yetiştiremiyorum evi dün süpürdüm bugün yerleri sildim yarın mobilyaları silerim. sabah geç kalkıyorum tabi onun etkisi de var. Minnoş ela geç uyuyor sonra toparla falan bugün de abur cubur çekmecesinin kulpunu çıkarmıştık. Onu açmayı keşfetmiş zaten çocuk kilitlerini artık açıyor neyi nereye koyacağımı şaşırıyofum. Onun yerini değiltirdim. Çünkü günde kaç defa çikolata şeker cips istedi açtı. Yarın açacak kuzum göremeyecek ama onun iyiliği için yeni bitti işim.

ben alıştım sanırım yetişememeye dağınıklığa. İlk zamamlar kafayı yiyecektim

koca Bursa da yer bulamamışmı. Kız inegöl benim memleketim orada büyüdüm annemler kardeşlerim orada. Biraz istanbul gibi her çeşit heryerden gelen insan çok orada malesef.inegö e nereye gönderiyormuşki merak ettim

TL olarak kalmasın döviz 2 yıldır bir geri bir ileri sayıyor. Sanırım Altın daha iyi olabilir.

Ya bizde inegöl gemlik tehlikeli yerler biliyorsundur
Esim bile üzüldü cocuga
Doga kolejine.
Ben merkezdeyim 32 yasında aksm bindir otobüse gidemem inegöle korkarım.
O cocuk haliyle nasıl gidip geliyor bilmem.
Arabada uyuyormus kıyamam.
Ay bin türlü sey gelir aklıma,uyur kalır unutur söför faln Allah korusun.
Yere batsın parası,alırım cocugumu devlete yollarım
Bilmiyorum ya ben kıyamam.

Ayy saka gibi idrar tahlilimin sonucu yok.
Listede adim var ama tahlil sonucum yok.
Doktor bile sasirdi nasil yaa falan dedi.
Labaratuari aradi kimse bakmadi.
Sizin bu idrar testinden cektiginiz nedir diyo bana
Ahh dedim bilsem.
Doktora vercektim sonuclari bugun yalan oldu.
Tekrar idrar vericem bu sabah vermesem dedim m
Cunku cok bekliyorum usuyorum zaman gecmiyo yaw .Lanet gelmiyo oyle zamanda.

Sonra ciktim yolda bi ablam var onu gordum.
O da biraz is durumlari karisikdi isten cikmis dedim gel bi cay icelim.
Su boregi 2 cay 14tl tuttum odetmedim ona.
Simdi ayrildik eve geldim dus alip giyinip cikicam dr. randevusuna

Allahim insAllah hersey yolundadir.
Basladi heycan

Slms kızlar
Sabah harcamayla actık gözümüzü
Bi ark.dogum günü cicek yolladım 50 tl
Samimi görüstüğümüz ark.
Bitane daha ark.var 3 lüyüz.
Hersene dogumgünlerinde bu ark.ortak yolluyorz
Diğer kız hic katılmıyo.
Gecen ay onun dogumgünüydü ark.la cicek yolladık.
Benimkinde yine aynı ark yolluyır,karısık oldu biraz amaÖzetle diğer kız hic katılmıyor
Bende arkadasıma kızın adıyla yolladm yarın icin.
Arar yarın beni napalım der,aa ben yolladım dicem valla
Senelerdir böyle sıkıldım.
Diğeriyle kırısıyorz ,parada mühim değil saf yerine koyuyorlar.
50 tane ceyrek attım kenara demeyi biliyor
Böyle böyle zengin oluyorlar demek
Bu cicek yolladıgım ark.evli düğünde ben taktım o da bana takmıstı.10 senelik arkadasız
Kız daha hastanedeyken Bursanın bi ucundan geldi takısını taktı.
Dogum yapınca bende ona takcam.
Bu 50 ceyregim var diyen bekar,takım almıs.
Evlenince bende 50 tl takarım.
Uzattım dimi
Su söyledim 11.5 tl
Tarhana pisirdim yalnızım yeter
Koci darlıyo beni yemiyosun,emziklisin diye
Yiyorm aslında.

Aynen öyle annemler 2 kardeş ama ananem ablamda kalıyor şuan 5 de olsa 1 de olsa bakcak insan belli ediyo kendini

Bugün eşim maaş almış
700 kiraya vercez
1250 kredi
700 kredi kartı
200 TL taksit
200 elektrik su
Allah bereket versin
Geri kalan harcamalar kartla yapılacak artık
Böyle oldu mu kart borcu bitmiyo ben takside bağladım ne güzel eşime de diyorum ama dinlemiyor

kızlar ya ben eşime hayır diyemiyorum mesela telefonunu alalı 1 sene oldu gitti yeni telefon aldı 350 onun taksidi çıktı başımıza ailesinde bişey görmemiş diyorum sıkmıyım diyorum ama bi yandan zoruma gidiyo ben bişey alırken 40 kere düşünüyorum ister 20 TL olsun ister 200 TL olsun şuan cebimde 800 liralık telefon var gözümde değil ama o öyle değil evimiz kira klimalı madem her ay verecek 350 paran var ki yok onu kiraya ekle daha güzel doğalgazlı evde otur mesela demi bütün kış hastayım bu evde buz gibi ama kalbni de kırmak istemiyorum nolcak böyle bilmiyorum taksidin biri bitiyo biri başlıyo

Iphone 6 elimdeki telefon. İnan yeni gibi 2017 de almısız.
Ben sanki gecen sene aldık gibi koruyırm
Kocamda samsung a3 var 2016 da almıs
Anammm hersene telefon mu degisir sasırmasın

bizim sitede de yakın çevreye göndermiyorlar. Ama bana enteresan gelen koca bursada okula vermeyip inegölü tercih etmeleri oldu. Baby o kadar da korkmao kadarda tehlikeli yer değil. Benim kardeşlerim eşi öğretmen orada devlet okulunda. ben 22 yaşımda istanbula geldim okul için sonra tabi ablam buradaydı işe girdim falan. O zaman tabi daha korkusuzdum. Şimdi ortalık daha karışık.
hergün bir haber duyuluyor çocukla ilgili. Çocuk olmadan önce üniversiteye başka şehre gönderebilirim diyordum. Şimdi diyemiyorum. Hatta sitede bile yanında olmasan bırakan annelere kızıyorum.
iyi cesaretmiş onlarınki

ben de yapılana göre yaparım hiç sevmem öyle yapıp gani gani saklayanları. Ben olsam senin yerinde sadece kendim gönderdiğimi belli ederdim doğum günü olan arkadaşıma. Ben de bir arkadaşımla arama mesafe koydum. Telefonla arıyor işte anlatıyor anlatıyor dönüp dönüp aynı şeyleri söylüyor. Tam ben birşey anlatacağım ayy annem arıyor yok eşim arıyor deyip kapatıyor.hadi onu geçtim. Ben çalışırken eşimle ilk evlendiğimiz yıllarda çocuğunun doğum günü vardı eşimle tartıştım gitmek için eşim de geldi doğum gününe. Tabi bunu biliyor arkadaş. Sonra o kızımın doğum gününe gelmedi. Bahanesi de misafir gelecek oldu. Yani zaten evine çok misafir gelen biri değil. Abisi annesi babası yengesi geliyır eee diyebilirdi müsait değilim. Yalan söylediğini düşünüyorum.Önceleri ben çalışıyordum. O çalışmıyırdu. Ona gittiğimde muhakkak çocuğuna birşeyler alırdım. Çocuğu hastAydı istediği şeyi sorup sldım çovuğuna para verdim.şimdi ben çalışmıyorum. O çalışıyor. Ama ondan öyle şeyler görmedim. Çok uzun anlattım ama işte ben de sabrederim sabrederim sonunda noktayı koyar adım da atmam. Öyle bir huyum var.
İki gün sonra benim başka samimi arkadaşımın da doğum günü yarın alacağım hediye ne göndersem bilemedim. O konularda onun hakkını yiyemem. Bu yıl hediye alayım istedim

ayyy o idrar tahlili çok sıkıcı bişey ya. Kan alsınlar daha iyi diye düşünüyorum. Heleki bizim çocuk için başvurduğumuzdaki o hastane işlemlerinde 1 ay boyunca haftada 1 olmak üzere 4 kez idrar tahlili vermiştik.üstelik başımızda wc kapısı açık kalıyordu bir görevli karşımızda bekliyordu. o aklıma geldi.
hastane sonuçlarını yaz csnım nasıl merak ettim ponçiği

istersen yine de konuş bence elbet hevesleniyorlar ama sen kendinden ödün veriyorsun. Ben de yaşamıştım aynı durumu. O sıkışık zamanımızda gitmişti ıp6 almıştı. Ben herşryin hesabını yapıyordum dikkat ediyordum. Market market geziyordum iş dönüşü aman ucuz olsun diye. Eski telefonla idare ediuordum. Resim gönderdi telefon aldım diye dellenmiştim. Ve bayağı da kızıp söylenmiştim.üstelik telefonu da çok eski değildi.ayy ne dertliymişim o konularda

Babası o okuldaydı ayrıldı cocuk gidip geliyo
Ben tırsagum ya
Hele cocuk hic cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…