Ay ben o parayla tatiller eder alışveriş yapar niye affetcektim unuturum o kadar diyorum anam para harcamaya yer ario bunlarHem ben affetcem hem üste 12 bin vercem
Valla bu sefer okadr para verdim diye hakkımı helal etmem
Defne Cem’i unutcak anladıkta,Caglaya noluyoAy ben o parayla tatiller eder alışveriş yapar niye affetcektim unuturum o kadar diyorum anam para harcamaya yer ario bunlar
Acikcasi o sevgiyi ilgiyi bende gormedigim icin esime hep tembihliyorum.
Cocuklarinla konus anlamaya calis
Onun yasina in.
Sakalas senden korkmasin korkmasi saygisindan olsun.
Kesinlikle daha bilincli oluyorsun
Vaktini 2 tane kucuge bolmekdense en azindan suan buyugum kendini kurtardi rahatligi olacak.
Sadece evdeki duzen falan bozulacak.
Yani gunluk olagan islerimi baby oluncada bir rayina oturtursam Kafam rahat olur.
Cunku supuremeyince toplayamayinca bi geriyor beni o durum.
Zamanla olur artik bakalim.
Ben boyle diyince annem uslu olur sende hep olumsuz dusunuyorsun der.
Ayy sorma.
Ben aglarim yetisemiyorum diye esimde kesin kizim yap yap aferin der.
Babam linada diyemez gerci.
Onlara ayse fatma zeynep.
Annem bi yorum yapmadi siz neyi istiyorsaniz dedi.
ama yas almis insanlara Alya koyucam diyince bi yuzume bakiyorlar
Dün bisey duydum sok oldm
Görümcemin kızı babasıyla merkezden inegole okula gidiyodu.
Babası ısten cıktı.
Cock servisle yalnız gidiyomus suan
İnegöl gibi yere.
Valla buranın nerde at hırsızı var İnegölde.
Kpder söyledi de ögrendik.
Cocuk sırf özel okula gitsin diye 2.sınıfa giden cocuga eziyet.(bu dönemi tamamlıcakmıs,para vermiyorlar okulda ögretmendi)
Dedim kendi cocuguna bunu yapandan insanlık beklemekle hata yapmısız
Kızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa
Ya bizde inegöl gemlik tehlikeli yerler biliyorsundurkoca Bursa da yer bulamamışmı. Kız inegöl benim memleketim orada büyüdüm annemler kardeşlerim orada. Biraz istanbul gibi her çeşit heryerden gelen insan çok orada malesef.inegö e nereye gönderiyormuşki merak ettim
Onlar barismis yaw öyle diyolla gozlerden uzaklarmis emmeDefne Cem’i unutcak anladıkta,Caglaya noluyo
Valla para bol nereye sürceklerini bilemiyorlar
150binmis caglanın aylık geliri
Aynen öyle annemler 2 kardeş ama ananem ablamda kalıyor şuan 5 de olsa 1 de olsa bakcak insan belli ediyo kendiniBi de anneannemin su hastane durumlarinda (annemler 4 kardes 3 kiz 1 erkek) dayim izin aldi, diger teyzem hastaneye goturdu babam dr. gorustu vs hani herkes bir isi halletme cabasinda ya annem bana diyoki keske sen 4 tane yapsaydin diyohöng?
Sen yapsaydin 4 tane dedim bende..
Kizim bak bi hastaneye gidiyosun yalniz basina olmuyo diyo
Sanki kendi yapmista bana akil veriyo.
Aman anne ilgilenen tek de olsa ilginir bakasi olmayan 5 de olmaz bakmaz aramaz sormaz bosver dedim.
Ne yazildiysa o.
Rabbim kimseye muhtac etmesin
Iphone 6 elimdeki telefon. İnan yeni gibi 2017 de almısız.kızlar ya ben eşime hayır diyemiyorum mesela telefonunu alalı 1 sene oldu gitti yeni telefon aldı 350 onun taksidi çıktı başımıza ailesinde bişey görmemiş diyorum sıkmıyım diyorum ama bi yandan zoruma gidiyo ben bişey alırken 40 kere düşünüyorum ister 20 TL olsun ister 200 TL olsun şuan cebimde 800 liralık telefon var gözümde değil ama o öyle değil evimiz kira klimalı madem her ay verecek 350 paran var ki yok onu kiraya ekle daha güzel doğalgazlı evde otur mesela demi bütün kış hastayım bu evde buz gibi ama kalbni de kırmak istemiyorum nolcak böyle bilmiyorum taksidin biri bitiyo biri başlıyo
Ya bizde inegöl gemlik tehlikeli yerler biliyorsundur
Esim bile üzüldü cocuga
Doga kolejine.
Ben merkezdeyim 32 yasında aksm bindir otobüse gidemem inegöle korkarım.
O cocuk haliyle nasıl gidip geliyor bilmem.
Arabada uyuyormus kıyamam.
Ay bin türlü sey gelir aklıma,uyur kalır unutur söför faln Allah korusun.
Yere batsın parası,alırım cocugumu devlete yollarım
Bilmiyorum ya ben kıyamam.
Slms kızlar
Sabah harcamayla actık gözümüzü
Bi ark.dogum günü cicek yolladım 50 tl
Samimi görüstüğümüz ark.
Bitane daha ark.var 3 lüyüz.
Hersene dogumgünlerinde bu ark.ortak yolluyorz
Diğer kız hic katılmıyo.
Gecen ay onun dogumgünüydü ark.la cicek yolladık.
Benimkinde yine aynı ark yolluyır,karısık oldu biraz amaÖzetle diğer kız hic katılmıyor
Bende arkadasıma kızın adıyla yolladm yarın icin.
Arar yarın beni napalım der,aa ben yolladım dicem valla
Senelerdir böyle sıkıldım.
Diğeriyle kırısıyorz ,parada mühim değil saf yerine koyuyorlar.
50 tane ceyrek attım kenara demeyi biliyor
Böyle böyle zengin oluyorlar demek
Bu cicek yolladıgım ark.evli düğünde ben taktım o da bana takmıstı.10 senelik arkadasız
Kız daha hastanedeyken Bursanın bi ucundan geldi takısını taktı.
Dogum yapınca bende ona takcam.
Bu 50 ceyregim var diyen bekar,takım almıs.
Evlenince bende 50 tl takarım.
Uzattım dimi
Su söyledim 11.5 tl
Tarhana pisirdim yalnızım yeter
Koci darlıyo beni yemiyosun,emziklisin diye
Yiyorm aslında.
Ayy saka gibi idrar tahlilimin sonucu yok.
Listede adim var ama tahlil sonucum yok.
Doktor bile sasirdi nasil yaa falan dedi.
Labaratuari aradi kimse bakmadi.
Sizin bu idrar testinden cektiginiz nedir diyo bana
Ahh dedim bilsem.
Doktora vercektim sonuclari bugun yalan oldu.
Tekrar idrar vericem bu sabah vermesem dedim m
Cunku cok bekliyorum usuyorum zaman gecmiyo yaw .Lanet gelmiyo oyle zamanda.
Sonra ciktim yolda bi ablam var onu gordum.
O da biraz is durumlari karisikdi isten cikmis dedim gel bi cay icelim.
Su boregi 2 cay 14tl tuttum odetmedim ona.
Simdi ayrildik eve geldim dus alip giyinip cikicam dr. randevusuna
Allahim insAllah hersey yolundadir.
Basladi heycan
kızlar ya ben eşime hayır diyemiyorum mesela telefonunu alalı 1 sene oldu gitti yeni telefon aldı 350 onun taksidi çıktı başımıza ailesinde bişey görmemiş diyorum sıkmıyım diyorum ama bi yandan zoruma gidiyo ben bişey alırken 40 kere düşünüyorum ister 20 TL olsun ister 200 TL olsun şuan cebimde 800 liralık telefon var gözümde değil ama o öyle değil evimiz kira klimalı madem her ay verecek 350 paran var ki yok onu kiraya ekle daha güzel doğalgazlı evde otur mesela demi bütün kış hastayım bu evde buz gibi ama kalbni de kırmak istemiyorum nolcak böyle bilmiyorum taksidin biri bitiyo biri başlıyo
Babası o okuldaydı ayrıldı cocuk gidip geliyobizim sitede de yakın çevreye göndermiyorlar. Ama bana enteresan gelen koca bursada okula vermeyip inegölü tercih etmeleri oldu.Baby o kadar da korkmao kadarda tehlikeli yer değil. Benim kardeşlerim eşi öğretmen orada devlet okulunda. ben 22 yaşımda istanbula geldim okul için sonra tabi ablam buradaydı işe girdim falan. O zaman tabi daha korkusuzdum. Şimdi ortalık daha karışık.
hergün bir haber duyuluyor çocukla ilgili. Çocuk olmadan önce üniversiteye başka şehre gönderebilirim diyordum. Şimdi diyemiyorum. Hatta sitede bile yanında olmasan bırakan annelere kızıyorum.
iyi cesaretmiş onlarınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?