Oyy MAAŞALLAH sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Anlatırken ben heyecanlandım.Ayyy balkızzzz cok iyi cok sukur.
Hatta perinatolog sunun yuzune bak Yanklara bak su cikintiya bakın diye bana anneme saskinlikla yanaklarini gosterdi.
Oyy tombis tombis diye sevdi guldu
Annemde oglaninda yanaklari oyleydi bizde cocuklar yanakli oluyar dedi.
Aynisi ozaman abisinin dedi
Yanaklarini sevdi cocumunnn ekrandan.
Ayaklari kocaman dedi.
Koca ayakli kiz
497gr olmus minnosum.
Cok sukur heryeri herseyi saglikli.
Ama o yanaklar
cok isirilcak kesin
Oglum bikardi anne ya biktim artik hep ogretmenler yanagimi sıkıyolar derdi bunalirdi☺
Bağdas kurmus diger ayagina gormeye calisti keyfini bozalim mi azcik senin diyo ekranabana yan donebilirmisin dedi yan dondum o ayagina bacaginada bakicam olcucem dedi.
Baya inceledi memnun kaldi..
dr. ayim gelmisti kontrol icin o da muayine actirma dedi hersey guzel bir dahaki ay goruselim dedi.
Kadin gercekden paragoz bir kadin degil.
350tl detayliya baydim geldim.
yaaa Allah razi olsun.Oyy MAAŞALLAH sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Anlatırken ben heyecanlandım.
Ohh masallah kuzumaAyyy balkızzzz cok iyi cok sukur.
Hatta perinatolog sunun yuzune bak Yanklara bak su cikintiya bakın diye bana anneme saskinlikla yanaklarini gosterdi.
Oyy tombis tombis diye sevdi guldu
Annemde oglaninda yanaklari oyleydi bizde cocuklar yanakli oluyar dedi.
Aynisi ozaman abisinin dedi
Yanaklarini sevdi cocumunnn ekrandan.
Ayaklari kocaman dedi.
Koca ayakli kiz
497gr olmus minnosum.
Cok sukur heryeri herseyi saglikli.
Ama o yanaklar
cok isirilcak kesin
Oglum bikardi anne ya biktim artik hep ogretmenler yanagimi sıkıyolar derdi bunalirdi☺
Bağdas kurmus diger ayagina gormeye calisti keyfini bozalim mi azcik senin diyo ekranabana yan donebilirmisin dedi yan dondum o ayagina bacaginada bakicam olcucem dedi.
Baya inceledi memnun kaldi..
dr. ayim gelmisti kontrol icin o da muayine actirma dedi hersey guzel bir dahaki ay goruselim dedi.
Kadin gercekden paragoz bir kadin degil.
350tl detayliya baydim geldim.
Bu ara portakalli kek portakalli kurabiye benimde aklımda.Nihayet oturdum. Şimdi kalkar minnoş oturmak yok bana.,
Sabah kahvaltı sonra toparladım biraz evi. Sonra biraz köpük baloncuk oynadık çok seviyor. Sonra parka götürdüm uzun zamandır götürmüyordum. Dönüşte markete uğradık. Margarin aldım portakallı kurabiye yapacağım. Kekim de var geçen kızımla birlikte yapmıştık. Kurabiye yapmak için de uyanmasını bekliyorum. Çok heyecanlanıyor o tür şeyleri yapmaya.
Tost ekmeği aldım.yumurta aldım.çeri domates. Maydonoz. Havuçaldım. O taze soğanın fiyatı ne yahu. 5.5 tl alacsktım 5-6 dal lazım. Zaten gerisi bozuluyor çok yenilmiyor. Ortak alıp paylaşsakmı ne
32 tl bayıldım.
yine bitti param
Bugün de kızın çorbası var. Bir de sebzeli bulgur pilavı yapacağım dün de süt almıştım yoğurt mayalamıştım. Börek de var evde.dünden kalan. Kıymalı pırasalı kol böreği. Salata yaparım.
dün eşim börek yaptım deyince heeeh aferin hep böyle yap diyornormal yemek hiç işine gelmiyor. İşyerindeki ahçı kadınçok çeşit yapıyot sağolsun.
Dedim cnm asla öyle birşey olamaz dedimYok deseydin adamın içine nasıl işlemiş yazık
Ya biz hep böyleyiz bak alışverişe giderim bişey almaya inan o da alır geçen internetten alışveriş yaptım 100 TL'ye 4 parça şey aldım aşırı uygundu aldıklarım bi hafta sonra o da aldı 400 liralık marka bi siteden ben enayi miyim ben de çalışıyorum diyip alsam iyice ipin ucu kaççak bu seferistersen yine de konuş bence elbet hevesleniyorlar ama sen kendinden ödün veriyorsun. Ben de yaşamıştım aynı durumu. O sıkışık zamanımızda gitmişti ıp6 almıştı. Ben herşryin hesabını yapıyordum dikkat ediyordum. Market market geziyordum iş dönüşü aman ucuz olsun diye. Eski telefonla idare ediuordum. Resim gönderdi telefon aldım diye dellenmiştim. Ve bayağı da kızıp söylenmiştim.üstelik telefonu da çok eski değildi.ayy ne dertliymişim o konularda
Peki senin birikimine falan bulasıyor mu?Ya biz hep böyleyiz bak alışverişe giderim bişey almaya inan o da alır geçen internetten alışveriş yaptım 100 TL'ye 4 parça şey aldım aşırı uygundu aldıklarım bi hafta sonra o da aldı 400 liralık marka bi siteden ben enayi miyim ben de çalışıyorum diyip alsam iyice ipin ucu kaççak bu sefer
Yok ben zulamı saklıyorum ama misal para kalmıyo tüp bitiyo veya bişey alınacak oluyo mecbur zuladan veriyorum ben nasılsa biriktiriyorum diye o çok umutsamıyo ben bütçemi ayarlıyorum maaşımı herşeyimi onun gereksiz harcamaları yüzünden parası kalmıyor klimanın taksidi yatcak mesela borç mecbur ben ödüyorum daha bu ay telefon faturasını ben ödedim parası kalmıcak diye 175 TL fatura oldu 410 TLPeki senin birikimine falan bulasıyor mu?
Parası kalmayınca?
Ozman sıkıntı
Benim lohusalıkdan beri sinir olmayı bırakSizin de arada eşlerinizi bi kaşık suda boğasınız geliyo mubazen herşeyi gözüme batıyo
Geçen arkadaşta magnolya mı ne bi tatlı var ya ondan yedik çok beğendi yaparım dedim tarifi aldım malzemelerde eksik vardı muhallebisi için aşkım markete gitmem lazım maaşın yatınca yapayım dedim alıncaklar var filan tamam dedi
Şimdi aradı ben muhallebi aldım burçak aldım yap diyo
Ulen sen ne karışıyon kadının işine muhallebisini kendim yapcaktım evde finger bisküvi vardı ziyan olmasın diye ondan yapcaktım
Ayyy nasıl sinir oldum ufacık bişey amaa bazen çok sinir oluyorum gerçekten ya bugün de dertliler sayfasına çevirdim burayı kızlar kusura bakmayın
Ayni dusunceler geciyordu o zamanlar aklimdan.zaten eminim ben de dikkat etmesem bir ev bile alamazdik. Ama ben cok para biriktirdum gizlice. En iyisi o diye dusundum. Maasimin tamamini soylemedim ona. Oylelikle ayirabildum. Zaten karismiyordu parama ama iste dogru maasimi bilse harcayacak yer eminim bulurdu. Ne yapayim beni o getirdi bu duruma. Simdi de iyiki diyorYa biz hep böyleyiz bak alışverişe giderim bişey almaya inan o da alır geçen internetten alışveriş yaptım 100 TL'ye 4 parça şey aldım aşırı uygundu aldıklarım bi hafta sonra o da aldı 400 liralık marka bi siteden ben enayi miyim ben de çalışıyorum diyip alsam iyice ipin ucu kaççak bu sefer
Oooo olmayan yoktur bence ya.Sizin de arada eşlerinizi bi kaşık suda boğasınız geliyo mubazen herşeyi gözüme batıyo
Geçen arkadaşta magnolya mı ne bi tatlı var ya ondan yedik çok beğendi yaparım dedim tarifi aldım malzemelerde eksik vardı muhallebisi için aşkım markete gitmem lazım maaşın yatınca yapayım dedim alıncaklar var filan tamam dedi
Şimdi aradı ben muhallebi aldım burçak aldım yap diyo
Ulen sen ne karışıyon kadının işine muhallebisini kendim yapcaktım evde finger bisküvi vardı ziyan olmasın diye ondan yapcaktım
Ayyy nasıl sinir oldum ufacık bişey amaa bazen çok sinir oluyorum gerçekten ya bugün de dertliler sayfasına çevirdim burayı kızlar kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?