Kesinlikle hep pc, telf.Biraz babayı devreye sok yani tersleşmesine ikisi birlikte vakit geçirsin
Yada hep birlikte onun da keyif alacağı bişey yapın
Oyun seviyorsa oyun hakkında konuşturun
Hiç ilgimizi çekmesede dinliycez mecbur :)
Cocuk büyütmek zor valla bu devirde
İnternet tel pc bilmem ne iyice zorlaştırdı işi
Tehlikeli yaşlar insan korkuyor
onada bakim canim sagoltr_lelli
benim kullandığım da bu çok memnunum manevra süper
Casual Sonic Çift Yönlü Bebek Arabası - Mavi Fiyatı
Casual Sonic Çift Yönlü Bebek Arabası - Mavi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Halı yıkamaya vergec aynı su parasu gidiyo İnanki yoruldugun kar kaliyo geçenlerde oturm odasininkini verdim ben iyide oldu oburunude vercem çocuklar dokuyo üstüne kilim örttüm habire döküyorlar çünkü onuda cirpiyorumBen mart gibi koltuklari silmek istiyorum.
Yikaticaktim ama okadar da kirli degiller
yani lekesi yok zaten leke tutmuyor.
Kiliflari yikaniyor.
kollari uzeri silincek.
Kollarini ben silerim govdeyi esime sildiririm 2 camida acariz kurur aksama hatta anneme giderim o gun aksama kadar kurur.
Zaten surekli supuruyorum aralarini uzerini.
Bazalarida esime cektiririm altlarini supurur silerim.
Bugun battaniye, nevresim yika sil supur yaptimda icim ancak rahat etti.
O yastik iclerinin yuzlerini bile 2 ay yikamasam o beni huzursuz ediyor.
Yikayinca bi ohh diyorum.
Nolcam böyle bilmiyorum.
Direniyorum halilari yikamamak icin.
Buraya tasinirken yikamistim balkondan sallandirtmiyorlar kurumaz yikasam.
yazin ancak yikicam ama rahatsiz ediyor beni silemiyorumda.
Ya ben titiz diilim ama takintiliyim.
O halilarin altlarini bile supururum sac toz yapismicak.
o takiliyo gozume.
Benim halilar yikanabilir canimHalı yıkamaya vergec aynı su parasu gidiyo İnanki yoruldugun kar kaliyo geçenlerde oturm odasininkini verdim ben iyide oldu oburunude vercem çocuklar dokuyo üstüne kilim örttüm habire döküyorlar çünkü onuda cirpiyorum
Niye acaba istememesi.İyi geceler kızlarr
Ben de bugün bir uyuşukluk vardı öğlen kızı uyuturken uyumuşum onun beşiğine yattık birliktegayet rahat uyumuşuz. Sonra ben uyandım. Süzme mercimek çorbası yaptım. Fırında beşamel soslu içine pırasa kıymalı hazırladım kreplerin arasına koyup fırına verdim. Kırmızı pancar salatası ve brokoli salatası yaptım. Eşime de sordum açmısın diye. Yemeği sordu off paaaf etti ben de yemeyeceksem söyle acıktım yiyeceğim dedim yok yicem ama şimdi bir hamur bazlama olsaydı tereyağı ve tulum peyniriyle dedi. Ya alem adam benim kocam. neyse yedi aa iyi olmuş börek gibi olmuş dedi.
bir de canımı sıktı bugün biraz. Akşam konuşuyorduk. ben de haziranda annemin yanına gidip biraz kalmak istediğimi söyledim. Zaten hazıran sonu yeğenlerin sünneti var dedim. Sonra tatile gideceğiz dedi. Temmuz sonu diyordun dedim. Ayrıca sünnete gitmemem ayıp olur yani. Sonra biraz konuştuk. İşte öyle gidersin böyle falan sonra da diyor ta temmuz ayının kojusunu konuşuyorsun., Ne zaman anneme gidip kalmak istesem hep bir ters konuşması oluyor ya da bana ters geliyor.Bilmiyorum.Havalar ısınınc biraz gidip orada vakit geçirmek istiyorum. Eşim de öyle cins evde tek kalmayı sevmiyor. Bakalım ne olscak inşallah yine didişmeyiz. Gitme konusunda
Chicco yu önce ana kucağıyla kullanıyorsun sonra onu çıkarıyorsun baston oluyor kesinlikle tavsiye ederim canımBaston alsam kacinci ayda kullaniyor ama onu.
Aslinda evet baston pratik hep esimle olsam zaten araba var
Ben asiya parka giderken diye dusundum
Aynen biz de bundan almıştıkHerkese merhaba.
tr_lelli biz chicco lite way plus aldık. İlk zamanlar için puseti var 7,8 ay onunla kullanıyorsun sonra onu çıkarınca direkt basyiton tarzı oluyor. Hafif ve Katlaması kolay. 2.bir araba yani baston puset almak zorunda kalmadı böylece.
Belki tek eksisi çift taraflı kullanılmaması olabilir, o da puseti bıraktığın dönemden az daha büyüyene kadar bi 2 , 3 ay falan sıkıntı oluyor. Ben yalnızken genelde kanguru kullandığım diğer zamanlarda eşimle araba ile gittiğimiz için açıkçası beni çok zorlamadı . Devamlı araba ile dışarı çıkanlar için belki çift taraflı kullanım rahat olabilir. Bence kanguru kullanmaya alışsan daha rahat edersin, kanguru müthiş rahatlık. Ben bebek arabası ile bile çıksam kanguru hep arabanın altında hazır
sevgiler hepinize
evde yalniz kalmak istemediginden. Ee onunla da ben gitmek istemiyorum. Sıkılıyor.çünkü Erkekler işe gidiyor o bayanlarla kalıyor. Zaten izni de yok sonuçta çalışıyor. İznini tatilde kullanacak. Her yıl aralık ayında izne çıkınca giderdik.bu yıl evde geçirdik. Böyle yani durum. Ne olacak biraz evde biz olmsdan kalsa bilmiyorum. He ben gidersem de zaten biraz teyzesinde kalıyor biraz evde kalıyor.Niye acaba istememesi.
Bizde genelde onun ailesi annesi falan yuzunden geriliriz.
Karismam bir yere gitmeme kalmama falan ama annesiyle ilgili mevzu falan olsa tartisiyoruz.
Ben elestiriyorum o laf soyletmiyor falan falan.
Genelde biz bu sebeple geriliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?