Allahım ya pislik herif cocugunda yakmıs basını
Tvde de tıp ögrencisi siddt gören bi kızı kurtarayım derken adamı bıcaklıyo
Ölüyo adam
Cocugun hayatu kaydı
Duyarlı olsan suc olmasan suc
Saolaısn cnmmValla benim ki sezeryandı süt gelmedi 25 gün sagarak. verdim sonra emdi o çok kolay hem masrafsiz tabiama ne guzel sagıpta veriyorsun işin çok daha.zor Allah kolaylık versin canim
Aynen öyleBen de üZüldüm o çocuğa tek suçu iyilik yapmak.Bu gibi durumlar yüzünden millet korkup kimse kimseye yardım etmeyecek
Ay anam.sana rahat yok onlardan kiz bizim kaynana direk gelirim demez bile başka yerde olduğumu duysa öylesine arar gibi yaparUludaga cıktık cocuklar karla oynadı sonra üsüdük annemlerin dagdaki eve gectik
Soba yakıldı tam cay keyfi yapıyorduk
Kpderim kociyi aradı
Aksm bize gelceklermis
Ya adam dagdayız diyo hala kalcanız mı diyorlar yüzsüz yüzsüz
Caya gelceklermis dedi
Dedim o is döner yemege ben yemek falan yapamam
Yemegimde var ha
Nohut pilav var ellemedik hic .
Tabi döndü yemege
Köfte alırız dediler
Ya bi tabak köfte alck gelck
Hizmet ettircek kendine
Dedim ben lohusaydım bi bardak su vermedi
Her seferinde bi sekilde yemege cevirttiryor
Disardayiz diyosunuz daha ne gelmesi yarin geliriz ozaman de yani teallam.Uludaga cıktık cocuklar karla oynadı sonra üsüdük annemlerin dagdaki eve gectik
Soba yakıldı tam cay keyfi yapıyorduk
Kpderim kociyi aradı
Aksm bize gelceklermis
Ya adam dagdayız diyo hala kalcanız mı diyorlar yüzsüz yüzsüz
Caya gelceklermis dedi
Dedim o is döner yemege ben yemek falan yapamam
Yemegimde var ha
Nohut pilav var ellemedik hic .
Tabi döndü yemege
Köfte alırız dediler
Ya bi tabak köfte alck gelck
Hizmet ettircek kendine
Dedim ben lohusaydım bi bardak su vermedi
Her seferinde bi sekilde yemege cevirttiryor
Amiiiinnn ya ne insanlar varBu arada çok üzüldüm az önce arkadaş
Aradı bizim kızın sınıfında kızın anne babası kavga ediyo karısına silah cekiyo adam o hengamede oğlu silahı adamın elinden almış ve başından babasını vurmuş nasıl olduysa adam kadını vuracakmisti alkolikmisti Allah yardım etsin
Bizim teyze de öyle çağırmadan gelmiyorlar. Şimdi çocuk için bazen özledim gelmeyi düşünüyorum da fırsat olmadı diyor gel evdeyiö ne zaman istersen diyorum.Ay anam.sana rahat yok onlardan kiz bizim kaynana direk gelirim demez bile başka yerde olduğumu duysa öylesine arar gibi yapar
ne durusmasi ben kacirdim mi?Ben de eşimin teyzesinde şu huyu sevmiyorum kendi akrabalarını hep ön planda tutma kaygısında. Bugün gitmeden önce diyorki insanlara arkadaşa uğradık demeyelim. Şimdi derler arkadaşı için gelmiş bize uğramış demesinler diyor. Ne olur sanki oraya işimiz düştü gittik ikisini de ziyaret etsek ne olur ne saçma. Zaten yarın duruşmamız var kızı götürmeyeceğiz, bizim evde teyzeye bırakacağız. Ben de eşime dedim zaten gelecekler madem gelmişlerken arkadaşa da uğrayalım bırakalım bırakacaklarımızı oradan da akrabayı da ziyaret edelim. Öyle yani.
Bakalım yarın duruşma nasıl geçecek onu da merak ediyorum. Heyecanlıyımhaberleri yazarım size.
Ben artık dolara güvenemiyorum. Çünkü birara doların çok oynadığı dönemde zarar ettim.evde biriktirmek riskli evin güvenliyse evde biriktir. Banka kasaları var onlar da altın için iyi olabiliyor.Selam kızlar bu topinki yeni farkettim ilk sayfaları uzun uzun okudum gerçekten harıkasınız bana da ilham oldunuz yıllardır kklıyım ama bir derdim var tarafındayım daha çok ayıptır söylemesi kitap okumayı severim o bölümüde kısa hikayeler şeklinde günlük okuyorum bağımlısıyım yani:))neyse konuyu dağıtmayayım öncelikle beni de içinize alırsanız sevinirim..bununla birlikte sorularım var birikimi banka aracılığıyla yapmak istemiyorum bildireyim..sonra altın mı alsam dolar mı alsam bilmiyorum altına yatkınım onuda gram şeklinde mi biriktirsem yoksa bilezik şeklinde mi hesaplıyamadım ayrıca evde güvenilir olur mu ondanda şüpheliyim..evde saklıycaksam dolar güvenli geliyor dedektörlerden sakınma maksatıyla ama doların da akıbeti çok karışık..üstelik dünya altına yatırım yapıyor..kafam karışık anlayacağınız bu uzun metni okuyup bana yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..:)
Kızın isim davası canım. Anlattım diye hayırlıyorum.ne durusmasi ben kacirdim mi?
Ben kacirdim sanirin gozumden kactiKızın isim davası canım. Anlattım diye hayırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?