Selam kızlar bu topinki yeni farkettim ilk sayfaları uzun uzun okudum gerçekten harıkasınız bana da ilham oldunuz yıllardır kklıyım ama bir derdim var tarafındayım daha çok ayıptır söylemesi kitap okumayı severim o bölümüde kısa hikayeler şeklinde günlük okuyorum bağımlısıyım yani:))neyse konuyu dağıtmayayım öncelikle beni de içinize alırsanız sevinirim..bununla birlikte sorularım var birikimi banka aracılığıyla yapmak istemiyorum bildireyim..sonra altın mı alsam dolar mı alsam bilmiyorum altına yatkınım onuda gram şeklinde mi biriktirsem yoksa bilezik şeklinde mi hesaplıyamadım ayrıca evde güvenilir olur mu ondanda şüpheliyim..evde saklıycaksam dolar güvenli geliyor dedektörlerden sakınma maksatıyla ama doların da akıbeti çok karışık..üstelik dünya altına yatırım yapıyor..kafam karışık anlayacağınız bu uzun metni okuyup bana yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..:)
Yüzsüz yaAy anam.sana rahat yok onlardan kiz bizim kaynana direk gelirim demez bile başka yerde olduğumu duysa öylesine arar gibi yapar
Ya illa gelecekDisardayiz diyosunuz daha ne gelmesi yarin geliriz ozaman de yani teallam.
Işte adı torun sevmeye geldik olsun bide yemek isi cikarmislarGittiler
Nohut pilav cıkardım
Salata yaptım
Köftelerini kızarttı koci,rahatlamıslardır
Ölürler köfte yemeseler
Havuclu kek verdim cayla,cerez koydm
Koci evlerine bırakmaya gitti bide.
Ohh ne güzel dünya
Kız kvdemden korktu bakıp bakıp agladı
Anlıyo cocuk tabi.
Sen beni unuttun mu diyo bide
Tanımıyoki unutsun dicektim
Kasık mama veriyorm sussun diye masaada
İcinde ne var onun diyo
var dicektim töbetöbe
Öyle bi soruyoki
Sen benim torunuma ne yediriyosn kadın der gibi
Valla elime almamak icin zor tutuyorm kendimi dalcam bigğn cok fena
Kzıı uyuttım
Basım catlıyo parol ictim
Yükledi negatifi kadın gitti bana
Elinde 2 tane yenidogan corabıyla gelmis
Görümcem yollamıs oglunun
Giyilmems
Bildiigin corap .
1 cekmece corap var ama saolsn dedim attım kenara.
Cock olmjs 5.5 aylık
Evlerinde ne kadr ise yaramaz sey varsa getiriyolar
2 kzıyla bugun aksma kadr keyif yapmıslarIşte adı torun sevmeye geldik olsun bide yemek isi cikarmislarkiz gezmeden geliyosun insan çay ister yani en azindan
ay dogru yaYa illa gelecek
Senin elti kızı
Benim de bunlar
Bayagıdır gelip göremedi ne aldık kıza neler yaptık
Görmesi lazım
Kücğk kızını anlatması ,övmesi lazım
Kıızı doyuruyorm masada herks kalktıBenim kaynanam yer öyle çıkar evden corluda oturuyor 1 saat suruyo evi yemek yapma der ben yaparim zaten ayda bi iki sefer geliyo yolu var Allah var severek yapıp hizmet ederim sevdiğim icinsaolsun düşünceli kalkar rahatsız da aslında biseyler yapmaya çalışır geçen aradi napiyosun fln diye meğer geliyormuş yokluyo yoldayiz eltime gitvrkmis öyle ddi bize gelme zten diye takıldım sana geleyim ddi gelirken hamsi almış temizlenmiş ben bi salata bi çorba yaptim hamsiyi buğulama yaptı kendi fırında
kiz eltimin kizi kalkip iceri geciyor ya da wc kaciyorKıızı doyuruyorm masada herks kalktı
Tabakları koydı üst üste masada bıraktı
Gecti oturdu
Hep böyle yapıyor
Hic agırlayasım gelmiyor bunları o yüzdsn
Söylene söylene yapıyorm ozmanda ben mutsuz oluorm
Severim yemekli misafir vala
Ama bunlar caya bile gelince zul geliyor bana.
Ayy canım sadece farzları mi kılıyor kikiz eltimin kizi kalkip iceri geciyor ya da wc kaciyor
ya abdest alcak ya namaz kilcak.
Kaynanasi gecen telf. diyoki eltim icin falan bunlarin namazida kabul olmaz diyor tovbeestg.
Allah bilir tabide gosteris icin kiliyorlar gibi geliyo bana.
Yatsi misal git evinde kil gelmissin o ki hemen abdest alcaz diyorlar bi de Allah bilir tabide eltimin kizi 2dk yatsi kiliyor.
Yatsi ya bi 13 rekat.
Kiz kardesi bile bi gun dediki ona sen simdi namaza kalkmadin mi ne cabuk kildin dedi.
Hep öyle ne okuyo napiyo anlamiyorum
EwtCanım sen Ankara’da mısın? Haberlerde gördüm bu akşam bu haberi
Hayır yikasa yada toplayıp makineye koysa ölürler benim kv de öyle hemen çekilir ya yardım et yok hemen kıçını koyar onkosdye valla yeminde ettim onkanapenin köşesini yapcam dedim bebe küçük işte agliyo sikiliyoKıızı doyuruyorm masada herks kalktı
Tabakları koydı üst üste masada bıraktı
Gecti oturdu
Hep böyle yapıyor
Hic agırlayasım gelmiyor bunları o yüzdsn
Söylene söylene yapıyorm ozmanda ben mutsuz oluorm
Severim yemekli misafir vala
Ama bunlar caya bile gelince zul geliyor bana.
Olabilir dicem cunku bende kiliyorum bazen sadece farz.Ayy canım sadece farzları mi kılıyor ki
Hızlandırılmıs kılıyosa demekkiz eltimin kizi kalkip iceri geciyor ya da wc kaciyor
ya abdest alcak ya namaz kilcak.
Kaynanasi gecen telf. diyoki eltim icin falan bunlarin namazida kabul olmaz diyor tovbeestg.
Allah bilir tabide gosteris icin kiliyorlar gibi geliyo bana.
Yatsi misal git evinde kil gelmissin o ki hemen abdest alcaz diyorlar bi de Allah bilir tabide eltimin kizi 2dk yatsi kiliyor.
Yatsi ya bi 13 rekat.
Kiz kardesi bile bi gun dediki ona sen simdi namaza kalkmadin mi ne cabuk kildin dedi.
Hep öyle ne okuyo napiyo anlamiyorum
Kızında tüm gün cocuk bakıyo aaa rahat etmesi lazım lütfnHayır yikasa yada toplayıp makineye koysa ölürler benim kv de öyle hemen çekilir ya yardım et yok hemen kıçını koyar onkosdye valla yeminde ettim onkanapenin köşesini yapcam dedim bebe küçük işte agliyo sikiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?