Ayy nasil doğru demis annecigin.Kızma kendine sen iyi birisin ve fazlasıyla iyi niyetlisin, bak sen nerdesin onlar nerde. Umut_2019 da katılıyorum ne güzel yazmış. Bundan sonra sen de onlara karşı gardını alırsın. Annemin bu gibi duruma bir sözü var çok da hoşuma gider. Sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eylenelim belki daha önce duymuşsunuzdur ama ben pek severim bu sözü.
Amin canim Allah razi olsun.Boş ver kuzum kendine kötü şeyler söyleme. Bir bakarsan dersini aldın geçte olsa. Bir de hayrın olsun. Rabbim sana kat kat verdi. Kıyaslasan belki maddi olarak kat kat onlardan daha iyisindir.
Benim burda sok kücük gelmiyo buraya yaGünaydın Baby bence kredi kartı ile de olsa al çünkü bu tür raflar sık gelmiyor. Gelmişken al derim. Sonuçta ihtiyaç diye düşünüyorum. Ama son karar senin canım.
Ahsap mı ?trendyolda da var öyle amaa plastik .Ben 10lusuni 135tl falan almistim netten uygun diil ki
cekmecesi ahsap mi gelecek olaninAhsap mı ?trendyolda da var öyle amaa plastik .
Ben su yataklardan da istiyorm ilerde ondan ahsapla takım olur
Yok kenarları ahsapcekmecesi ahsap mi gelecek olanin
benimkide mobilya yani ahsap renk diil beyaz renk cekmeceleri plastikYok kenarları ahsap
cocugu uyutmak icin odayi bosalttirmak mi?Kızlar selam
İki gündür bakamadım. Okuyamadım yazamadım. C tesi doğum gününe gitme telaşımız sonra dönüşte baba bizimle geldi. Bugün de onunla vakit geçirdik. Ayy eltim yine aynı sisteme devam ilk çocuğunda oturma odasında çocuğu uyutacağı zaman misafirlere diğer odaya geçin çocuğu uyutacağım diyordu. İkinci çocukta da aynıdoğum günü oldu pasta yenildi. Herkesi minik odaya geçirdi çocuk salonda uyudu. Yok böyle bişey ya hala gülüyorum. ayy birde babaya demiş ben oğluna söylemeye çekiniyorum gelirken kıyma alırmısın demiş. Zaten adam getiriyor ayrıca burada market diziyor.
Baba Bana dedi markete gidelim ihtiyaçlarınızı alalım. Ben de dedim senin bütçeni zorlamasın. Ne kadar bir limitin varmı dedimo da 500 tl civarı dedi. Tabi burada carrefour var. Pazar günü full kalabalık sıra vs. Dedim baba en iyisi ben internetten alayım o kalabalığı çekmeye uğraşmayalım. Kampanyalara baktım. Sepeti doldurdum hazır beklesin dediö. Tuvalet kağıdu havlu kağıt sıvı yağ bakliyat yumuşatıcı un falan aldım. Sonra baktım kahvaltıdan sonra çıkardı parayı verdi. Eee kesene bereket dedik. Bakalım daha da eksiklerimi alacağım internetten. Kampanyaları takip ediyorum.
beni bayağı götürür. Allah razı olsun.
bugün de eşimle dışarı çıktılar. Bir sürü meyve sebze almış.Ama ihtiyaç bitermi bitmez. Daha kıza ıslak mendil alacağım. Adetli alıyorum hep internetten.
ben de durumlar böyle.
O neymis yahu kücük odada uyuyamıyor mu cockkKızlar selam
İki gündür bakamadım. Okuyamadım yazamadım. C tesi doğum gününe gitme telaşımız sonra dönüşte baba bizimle geldi. Bugün de onunla vakit geçirdik. Ayy eltim yine aynı sisteme devam ilk çocuğunda oturma odasında çocuğu uyutacağı zaman misafirlere diğer odaya geçin çocuğu uyutacağım diyordu. İkinci çocukta da aynıdoğum günü oldu pasta yenildi. Herkesi minik odaya geçirdi çocuk salonda uyudu. Yok böyle bişey ya hala gülüyorum. ayy birde babaya demiş ben oğluna söylemeye çekiniyorum gelirken kıyma alırmısın demiş. Zaten adam getiriyor ayrıca burada market diziyor.
Baba Bana dedi markete gidelim ihtiyaçlarınızı alalım. Ben de dedim senin bütçeni zorlamasın. Ne kadar bir limitin varmı dedimo da 500 tl civarı dedi. Tabi burada carrefour var. Pazar günü full kalabalık sıra vs. Dedim baba en iyisi ben internetten alayım o kalabalığı çekmeye uğraşmayalım. Kampanyalara baktım. Sepeti doldurdum hazır beklesin dediö. Tuvalet kağıdu havlu kağıt sıvı yağ bakliyat yumuşatıcı un falan aldım. Sonra baktım kahvaltıdan sonra çıkardı parayı verdi. Eee kesene bereket dedik. Bakalım daha da eksiklerimi alacağım internetten. Kampanyaları takip ediyorum.
beni bayağı götürür. Allah razı olsun.
bugün de eşimle dışarı çıktılar. Bir sürü meyve sebze almış.Ama ihtiyaç bitermi bitmez. Daha kıza ıslak mendil alacağım. Adetli alıyorum hep internetten.
ben de durumlar böyle.
Umarim cok cikmaz ama malesef 400den asagi cikmiyor geneldeGünaydın kızlarr
Haftaya gözümüzü masrafla actık
Gece buzdolabım bozuldu
Aksm bi baktım ısık sönmüs koci bakarken kısa devre yaptı adamın yuzune ısık patladı
Allah korudu
2 ye kadr ıgrastı yapar mıyım diye olmadı
Difrizi bosalttım sabah anneme yolladım
Etler flan cözülmeden
Baslamıs cözülmeye kızın sütler falan vardı
Bakalım bugun servis gelcek ne cıkcak
Cok cıkarsa yeni dolap alırız 7 sene oldu normal.
Seviyorm da dolabımı
Geçmiş olsun canım ya. Çok da pahalı buzdolapları. Ben de bu eve geçerken almıştım. Yaz günü bozuldu. Allahtan garantisi vardı. Uzatmıştum garantisini dolabı alırken. Ama yaz günü bayağı uğraştırmıştı beni. İnşallah çok masraf çıkmaz csnımGünaydın kızlarr
Haftaya gözümüzü masrafla actık
Gece buzdolabım bozuldu
Aksm bi baktım ısık sönmüs koci bakarken kısa devre yaptı adamın yuzune ısık patladı
Allah korudu
2 ye kadr ıgrastı yapar mıyım diye olmadı
Difrizi bosalttım sabah anneme yolladım
Etler flan cözülmeden
Baslamıs cözülmeye kızın sütler falan vardı
Bakalım bugun servis gelcek ne cıkcak
Cok cıkarsa yeni dolap alırız 7 sene oldu normal.
Seviyorm da dolabımı
Ben de ilk defa onda gördüm. Benim uyutma şeklim misafir varken iki yıldır şöyle odasına geçiyoruz orada uyutuyorum. Gece biz yatmadan uyansa da bebekken odasından çıkartmıyordum. Çıkartsam uykudu dağılacaktı eminim. He şimdi kendisi çıkartmak istemedem de çıkıyor.artık büyüdü. Ama uyumak istediğinde de geçiyor yatıyor. Yerdeki yatak açıksa yastığını alıp yatıveriyor.Baby kış günü üzüldüm buzdolabında çok pahalı ins az masraf çıkar
Arkadaşın eltisi neymiş öyle millet dışarı çıksın gitsin yatak odasına milletin ortasından orda sallasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?