1250 dediler kuzuUmarim cok cikmaz ama malesef 400den asagi cikmiyor genelde
Valla dolap almak daha mantıklı 1250 tl dedilerBaby kış günü üzüldüm buzdolabında çok pahalı ins az masraf çıkar
Arkadaşın eltisi neymiş öyle millet dışarı çıksın gitsin yatak odasına milletin ortasından orda sallasin
yuhh benim mak. 450tl aldilar ya1250 dediler kuzu
Olur da demiyorlar kesin
Bi de ben sormustum 10 sene omru var diyorlar beyaz esyanin dogrumu diye servise.Valla dolap almak daha mantıklı 1250 tl dediler
Kesin de olmayabilrimis yapılırsa
Canim sagolasin.babyloading87
Geçmiş olsun baby yenisine sağlık artık. Ama bütçeyi sarsacak birşeyler çıkıyor heray. Nacizane tavsiyem ama derin dondurucusu aşagıda olanlardan alma ben hiç memnun değilim belki fikir olur sana memnun olan da vardır belki.
tr_lelli
Eksikleri bir bir alıyorsun eksik de kalmayacak inşallah en güzel zamanda gelir evinizin prensesi. Ben de annemle gezmek istiyorum ama hep aynı bahane bacaklarım ağrıyor pazar işini zor yapıyorum diyor. Kzılarımla gezince de her şeye bakıyorlar bir magazadan çıkmamız oldukça zaman alıyor sıkılıyorum o zamanda neyse en güzeli eşimle takılmak hiç bakmıyor avm de ki alış veriş dükkanlarına sadece yemek reyonu ile ilgilenir kendileri.
Aklımda canim sagolasin.tr_lelli canım bende aventin aldım doğum çantama koymak için keşke koymasaymışım sütüm hemen gelmeyince biberon verdiler sonradan sütüm geldi ama kızım emmedi beni mamayla büyüdü
Sen o hatayı yapma ilk biberon verme nacizane tavsiyem canım
Siz ailecek çok espirilisiniz MAAŞALLAHYemek fasli bitti.
Allahim adam tatliyi gorunce gözleri belerdi.
Ulen sanki hic yapmıyorum her aksam löp löp tatli yiyosun hala görmemis gibi
su aldik yaninda 12'li su aldik 22tl baydik aksam aksam.
Bugunde 3 saat gezmisim hic oturmadan yurudum.
Ocagi sildim.
Bulasiklari mak. doldurdum
Ama suan asiri yorgunum.
Cayi demlerim sadece esim alir icer artik kanepeye kıvrılcam.
Esime diyorum ki yegenin gelemedi ya icine oturmustur.
Bak tatlilari corekleri yiyemedi
O otursun cocuguna baksin isimi yok diyo
Eşim neselidirSiz ailecek çok espirilisiniz MAAŞALLAH
Allah'ım dahada şaşirmam diyorum yine şaşıriyorumKızlar selam
İki gündür bakamadım. Okuyamadım yazamadım. C tesi doğum gününe gitme telaşımız sonra dönüşte baba bizimle geldi. Bugün de onunla vakit geçirdik. Ayy eltim yine aynı sisteme devam ilk çocuğunda oturma odasında çocuğu uyutacağı zaman misafirlere diğer odaya geçin çocuğu uyutacağım diyordu. İkinci çocukta da aynıdoğum günü oldu pasta yenildi. Herkesi minik odaya geçirdi çocuk salonda uyudu. Yok böyle bişey ya hala gülüyorum. ayy birde babaya demiş ben oğluna söylemeye çekiniyorum gelirken kıyma alırmısın demiş. Zaten adam getiriyor ayrıca burada market diziyor.
Baba Bana dedi markete gidelim ihtiyaçlarınızı alalım. Ben de dedim senin bütçeni zorlamasın. Ne kadar bir limitin varmı dedimo da 500 tl civarı dedi. Tabi burada carrefour var. Pazar günü full kalabalık sıra vs. Dedim baba en iyisi ben internetten alayım o kalabalığı çekmeye uğraşmayalım. Kampanyalara baktım. Sepeti doldurdum hazır beklesin dediö. Tuvalet kağıdu havlu kağıt sıvı yağ bakliyat yumuşatıcı un falan aldım. Sonra baktım kahvaltıdan sonra çıkardı parayı verdi. Eee kesene bereket dedik. Bakalım daha da eksiklerimi alacağım internetten. Kampanyaları takip ediyorum.
beni bayağı götürür. Allah razı olsun.
bugün de eşimle dışarı çıktılar. Bir sürü meyve sebze almış.Ama ihtiyaç bitermi bitmez. Daha kıza ıslak mendil alacağım. Adetli alıyorum hep internetten.
ben de durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?