Tabi ki beklerim gunesimbutik diye geçiyor örümcek adam li mavi bi takim var resmindeAy aklimdasin etiketlicektim seni nerelerdesin diye komsum
Kaybolma komsumsun..
Pazar uygunmus ozaman ama cok yoruldun ya.
Sac bas tozlandim.
Dus falan almam lazim daha
Butigine bakmak isterim ig adresini verirsen.
Pekmez hala almadim esim gebzede calisiyo ona soyledim orda köyde bulabilirmisin diye o bakacak.
Ama burdan bi arkadas biminkinin kivaminin koyu oldugunu soylemisti.
Ben koyu kivamli istiyorum en son onu deneyebilirim
Merhaba hosgeldiniz.Kızlar selam bırkac kez denk geldı okudum sızlerı
Bır sorum olacaktı evlere zarar bır kadınım lımıtsız harcıyorum ve sonra ne geregı vardı dıyorum.
Sızın topıge denk geldıgımdede gerçekten çok zararlı bır ınsan olduğumu düşünüyorum
Alış verıs huyumdan Nasıl vazgecebılırım sızler neler yaptınız acaba
Uzun uzun yazdığınız ıcın teşekkür ederımMerhaba hosgeldiniz.
Aldiklariniz ihtiyacmi yoksa gereksiz seylermi önce buna bakmak lazim
Bir ideailiniz var mı birikim adina(misal ileri donuk birikim,ev,araba,yazlik)
İdealiniz olmali bence.
Yani sunu almaliyim fikrini kafaniza koymaniz gerek.
Gelir durumunuz nedir? Evlimisiniz? Cocugunuz var mi? Bilmiyorum.
Gelir cok olunca insan var nasilsa olsun alayim gitsinde mantigiylada hareket edebiliyo.
Ama belli bir limitle hayatinizi idame ettiriyosaniZ mecbur ona gore harciyosunuz.
Benim suan dikkatli harcama,tasarruf,birikim sebebim yazlik almak istiyorum.
Bir miktar daha nakite ihtiyacim var.
Bu sebepden dikat ediyorum ki gelen limitden arttirabileyim.
Yazligi alirsam bu seferde bir miktar oglumun egitim ihtiyaci icin biriktirecegim.
Kumbara yontemi yapiyoruz buradaki bir cok
Bir kumbara edinip alisveriden geri kalani kumbaraya atacagim mantigiyla hareket edebilirsiniz.
Mutlaka her gun icine para atmayalim diyip kendinizi sartlandirabilirsiniz.
Ben ihtiyacimdan fazlasini aldigimda hep ziyan oldu.
Kozmetikde olsun,gidada olsun yada giyecek.
Sirf almak icin almayi birakali cok oldu.
Hic giymeden baskasina verdigim kiyafetler,
Yada tarihi gecip attigim gidalar
Yine tarihini gecirip kullanmadigim kozmetik,el kremi vs gibi seyler.
Benim artik buna ihtiyacim gercekden var mi? Yoksa benimde budan olsun diyemi aliyorum gibi dusuncelere itti beni.
Ve baktim ki bazi seyleri gercekden bundan benimde olsun, alayim belki lazim olur, belki kullanirim diye alipda kullanmadigim ivir zivirlari elden cikardikca pisman oldum.
Artik reyonlarda dusunuyorum
Hatta elime aliyorum geri birakiyorum.
Evet 2.5 aylık bi oğlum var şükürbebişin mi var ücretsiz izine ayrıldın canım? bir de devlette mi çalışıyorsun neden böyle toplu sonradan ödeme yapıyorlar?
Canım tarifin harikaymis. Agzimizda dağıldı resmen. Çok teşekkür ederim.bir yudum mutluluk afiyet olsun ellerine saglik.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah...iyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim.(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. ((((
Beğenmenize cok sevindimCanım tarifin harikaymis. Agzimizda dağıldı resmen. Çok teşekkür ederim.
Canım cok geçmiş olsuniyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim.(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. ((((
Cok gecmis olsun.rabbim sifa versiniyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim.(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. ((((
Çok teşekkür ederim. Benim alt bacak biraz kalın her çizme olmuyo banaEvet çok haklısın. Ben de bazen kendimi 5-6 ay frenliyorum ama sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.
Ben genelde çok sık kullanacağım siyah kahve gibi renktekileri Kemal tancadan alıyorum. Çok yüksek de olsa rahat ediyorum. Diğer renkteki çizmelerimi arow, flo dan alıyorum. Ya da netten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?