- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.941
- 798
- 38
Allahım sen sabır verKayinvalideler gerçekten bı tuhaf, ya salak sanıyorlar insanı ya da hiç umursamadıkarından boyleler. Benimki de kaynima düğünden sonra altınlarını 2 ay diye verdim, 11 yıl sonra 3 te birini verdi zorla. Bana diyo ki sen saklayamazsan ver kayninin banka kasasında dursun. Aptal mıyım ben elimdekine sahip cikamicam ben de bı yolunu bulurum heralde dedim. Dalga geçiyorlar heralde, ay belki de çok seviyorlardir bizi de biz düşünüp yorulmayalim diye onlar dusunuyodur herşeyi hehe
Eşim kendince karismayarak adil olduğunu düşünüyor, bana göre korkaklikAllahım sen sabır ver
Niye saklayamıyorm yani pardonda
İste eslerde bitiyo is.
Esinin demesi lazım o altınlarda kvdem tarafında hakkı var,ödeyin kıza altınlarını demesi lazım.
TAbi cnmEşim kendince karismayarak adil olduğunu düşünüyor, bana göre korkaklik
Çok teşekkür ederim
Ben öyle takilinca evde esim bir yerden mi geldin?Duş aldım hafif makyaj yaptım küpelerimi kolyelerimi taktım.Biraz kendime geleyim.İşe gitmeyince de insan paspal paspal oturuyor en azından ben öyleyimınstgramda Murat bile takma kirpik takıyor her gün bir daha gezmeye gidecek gibi süslenip oturacağım evde
Oldu mu hiç öyleAma sor bakbabyloading87 e evde makyajsiz asla gezmez!
Makyajini yapar sonra hali siler öyle bir hatun
Bebesini eylerken bile bakimli hatun
idolum benim.
Kız onu bende izledim anam karı koca esrada çıldırdı bi ara yeter ddi benim koca diyo anam bu nasi adam susmuyoSu Esra Erolda dun bir cift vardi Allahim 2side çen çen çen kafam agridi.
Bunlar nasil bir araya gelmislerde evlenmisler sok oldum.
2dk susmadilar kadina bile illallah geldi.
Erkeginde okadar konusani
Vallahi erkegin seysi daha kotu olur derlerdi inanmazdim.Kız onu bende izledim anam karı koca esrada çıldırdı bi ara yeter ddi benim koca diyo anam bu nasi adam susmuyo
Bencede temizlik yaparken makyaj akar ki terliyosunOldu mu hiç öyle
Önce hali silsin,sonra makyaj
Halılara güzel gozukmesin miOldu mu hiç öyle
Önce hali silsin,sonra makyaj
Âmâ sonra kayınpeder gelirse?Halılara güzel gozukmesin mi
Bir üst boyutu Bülent Ersoy gibi olur bu durumun
Yikanabilir aldim bazi odalara kokten cozdumHalılara güzel gozukmesin mi
Bir üst boyutu Bülent Ersoy gibi olur bu durumun
Makyaj yapilsin ki ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?