Ben evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyoMakyaj yapilsin ki ,
kp bakimli bizim gelin desin
Nerden geldin, nereye gidiyonBen evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo
Evren evde makyaj yapmama karsi.
Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam
Kızın ismiyle oyle olmaz o is.Ben evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo
Evren evde makyaj yapmama karsi.
Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam
oyyy nerelere gidemm evden de cikamiyoruz☺Kızın ismiyle oyle olmaz o is.
Evde Katya olmadan Firdevs olunmaz ki
KaynınamıKayinvalideler gerçekten bı tuhaf, ya salak sanıyorlar insanı ya da hiç umursamadıkarından boyleler. Benimki de kaynima düğünden sonra altınlarını 2 ay diye verdim, 11 yıl sonra 3 te birini verdi zorla. Bana diyo ki sen saklayamazsan ver kayninin banka kasasında dursun. Aptal mıyım ben elimdekine sahip cikamicam ben de bı yolunu bulurum heralde dedim. Dalga geçiyorlar heralde, ay belki de çok seviyorlardir bizi de biz düşünüp yorulmayalim diye onlar dusunuyodur herşeyi hehe
Hiç sorma, arabasını satışa koymuştu satılır satılmaz verecekti. Kayinvalidemle bir ise girip iflas edince araba oraya gitti. Birdaha da kimseden ses çıkmadı iste, daha üçte ikisini almadimKaynınamıkaynına neden vermiştin canım?maşallh 11 yık baya kısa süreymiş
İşte o benim tarzim, akmış makyajı dumanlı diyerekten kaktiriyorumBencede temizlik yaparken makyaj akar ki terliyosun
Ben kesin gozumu ovustururum kafadan gozler oldu mosmorben kafadan elendim zaten
Az vurun azMakyaj yapilsin ki ,
kp bakimli bizim gelin desin
Ben calısırken yapmadım evde hiic yapamam36 yaşındayım daha evde hiç makyaj yapmadim.
Hatta dün mü önceki gün mü ( evde olunca günlerde şaştı) maske falan yaptım, o ara makyaj malzemelerini düzenledim.
Eşim diyor ki at hepsini gerek yok.
İlla kullanılıyor, bir sürü para vermişim nereye atıyorum
TöbeeeAma sor bakbabyloading87 e evde makyajsiz asla gezmez!
Makyajini yapar sonra hali siler öyle bir hatun
Bebesini eylerken bile bakimli hatun
idolum benim.
Gecmis olsn cnmSelam kızlar orucum bugun enerji oldukça biseler yaptim ortalik topladim oğlana kahvalti fln verdim aksama az kiyma vardı çıkardım pide yapcam hamur mayaladim kabarsin bekliyom az sucuk var oglus a sucuklu kasarli yapcam tatli var banyoları temizledim camasir katladim bulasik actim topladim simdi namaz kılıp gircen hamur yine esimde abisinin kızıyla kaynana ma gitti dun babası fenealasmis gece hastaneye kaldırmışlar çok yiyo kalp krizi sanmışlar mide baskisiymis bugun taburcu olmuş ama safrada taş varmış bakalim bol can ilaç vermişler
Aramızda bir Ziyagil var vay arkadasDuş aldım hafif makyaj yaptım küpelerimi kolyelerimi taktım.Biraz kendime geleyim.İşe gitmeyince de insan paspal paspal oturuyor en azından ben öyleyimınstgramda Murat bile takma kirpik takıyor her gün bir daha gezmeye gidecek gibi süslenip oturacağım evde
Madem sil haliyi bekle kocayiTöbeee
Simdi dicem bisey coluk cocuk var
Ölcem gitcem firüsden,adamı makyajlı karsılamadan
Yanarım yanarım ona yanarım
Madem sil haliyi bekle kocayi
O zamana dogurmayacakmisin canim. Ramazanda cok ugrasamazsunBu ay kuru yufka aldirmam lazim esime.
30 tane aldiririm.
Sahurluk liste yapicam gecen sene yapmistim (o an aklima gelmiyo naapsam diye)
misal 1 sahur börek
2.sahur pideden tost
3.sahur yumurta
4.sahur kahvalti
5.sahur menemen
6.sahur kuymak falan falan.
Böyle neler yapabilirim diye not aliyorum.
Bazen gece kalkiyorum ben napcam simdi diye oturup dusunuyorum.
Yemek yemiyor benimkiler.
Cayda her gece illa olcak.
Hosaf bol bol yapiyorum 1 bardakda olsa gece iciriyorum susatmiyor insani.
Ayin 20si gibi (kart kesilince) kahvaltiliga takviye yaparim.
Gece malum kahvaltilik yediklerinden genelde cesit olsun.
Amin canim. Ramazana mutlu huzurlu ailelerimizle icice gunler yasayalim insallah ramazan gununun sevabina.Ramazan da geliyor, iftarlar kalabalık güzel oluyor ama kısmet. Yarın oğlumun doğum günü 3 yaşına giriyor. Bu haftasonu kutlayacaktik normalde sağlık olsun. Yapicam ben pastasını ama yine de bı uflesin sevinsin. Allahım biran önce geçsin su illet
Ayy bizim de teyze oyle ya. Kizin kiyafetlerini eltime vermemi istiyir ama vermiyorum. Ne vereyim su gunumuzde kardesi haric hepsi sordu ihtuyaciniz varmi verelim destek olslim diye kardesi de akil veriyor esime. Esim anlatti bayagi iclenmis o konuda. Hic de sasirmadim. He bir de teyze eşime diyordu yeğenine şunu al bunu al amcalık yap. Montu yok mont al ayakkabısı yok ayakkabı al. Geçen eşimle konuştuk bu konuları dedim. Acaba teyze ona da diyormu yeğenine şunu al bunu al. Aklı sıra kardeşleri iyi geçindirecek.O kiraciyada o yapsin hayrı bi zahmet
Söyle millet karisiyor hayirda yapsan herkes muhalefet.
Yok sunum var ona versen yok buna versen.
Icimden kime geliyosa ona veririm yani.
Herkes kendi hayrini yapsa keske gonlunden gecene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?