Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy o yemek konusu beni de iyice geriyor bir de ben çok alışkın değilim eşim her zamsn evde yemiyordu. Ben de ne bulsam yiyordum kıza yemek yapıyordum. Bugün de tereyağlı kuru fasulye yaptım. Etli şehriye pilavı ve yeşilmercimek yoğurtlu. Tabi çorbayı biz yemedik kız yedi. Yarına yemeğim var şükür. Eşim de bunumu yaptın demiyor mecbur yiyor tabi haxır yemeğe de çok alışmıştık şimdi tehlşkeli. Neyse eşim de çay ve irmik helvası yaptı. İyi oldu ya. Bir ucundan tutunca iyi olıyor tutmazsa biraz çene çıkıyor

O zamana dogurmayacakmisin canim. Ramazanda cok ugrasamazsun
ramazani yariliyorum yaparim Allahin izniyle canim oruc tutacaklar Dua ediyorum Rabbim guc versinde hazirlim sahurlarini iftarlarini
Bari tutamiyorum hazirlayip yedirmeyi nasip etsin.
Ben doguma gitmeden yemeklerini bile birakmayi dusunuyorum

Ben yaptim noldu bitti
yarin yine

Benimde oglumunkini kaynanam eltim icin verin demisti (onun da oglu vardi 3 yas kucuk) ben saklicam 2. dedim vermedim.
Annemler aliyodu kiyafetlerini niye vercekmisim.
Birazini sakladim birazini arkadaslarima vermistim

Ahh biraz da bize ver ondan ben iyice paspal oldum koşturmaktan. Aslında ilk işim bugün erken uyumak olmalı.
eşimde saçını sıfır yaptıboş kaldığım zaman yaptığım tek şey kız uyumadığında onu oyalamak sıkılmasın diye birşeylrr yapmak. Biraz nette takılmak. Size yazmak

Ben evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo
Evren evde makyaj yapmama karsi.

Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam
Bizde de durum öyle hemen der nereye gittin yaptın adamlar alışmamışki bacım evde makyajlı hatun görmeye

Ben calısırken yapmadım evde hiic yapamam
Seren serengil miyim ayol ben,evde makyajla gezeyim
Pijiyle geziyorm valla
Taytı bile eledim bebeyle egil kalk zor oluyor
al benden de o kadar. Çalışırken erken çıkıyorfum evden. Yetişemiyorfum bazen işyerinde işte idare ediyordum. Şimdi saçı topla bak işine hal bu. Nezamsn makyajlı günler olur bilmem

Ben de gidemedim oysa şuan çok istşyorum gitmeyi. Eşim dedi ilk gün gidelim ben dedim sonra bakarıx. Hem tehlike hem soğuk .

Canim tek önerim kulak tika bazı kişilere benim oğlum 17 aykukti yürüdü yürüyene kadar hep gezdim forumlarda gec oldu diye her gelen akıl verdi yok yurutece koydun yok bu çocuk tembel en yakın arkadaş var onunki yaşında yürüdü ama hep düşüp buyerkeri morardi benimki biraz saglamci tutunarak yürüyordu korkuyordu bir yürüdü tam yürüdü şükür büyüyor altı bağlı çocuk varmi oyke düşün her çocuk aynı değil benim oğlumun alışması 2 haftayı buldu ama tamamen olmadı 1 ayı buldu arkadaş benimki 1 haftada tamamen bıraktı ddi misal
Bizimki kuş var anam her yer tüy valla daralıyorum temizlerken bazen salcam diyorum sonrasında sıpa bi sevdiriyo kendini unutuyorum aileden biri 1 seneyi geçti bende salsam her yeri batiriyi bardaklara vuruyor oğlanın oyuncaklarını ittiriyo oğlan kovalıyor bu seferde

Aynen kuzu benimki ne okutosun habire neye gülüyorsun diyor valla bitse şu günler artık ne baktin niye baktın demeye ramak kaldı 2 haftayı geçti evde

yedirenk79 bende kızıma 26 aylıkken başladım 3. Gün söylemeye başlamıştı ama ondan sonrada çok kaçırdığı oldu
Öğrendi demek tamamen öğrendi anlamına gelmiyo aslında kaçırma aralıklarla devam ediyo
En azından benim kızımda öyle oldu
4 yaşına 3 ay kaldı hala ara ara kaçırır bir iki damlada olsa
Tavsiyem pes etmeden devam etmeniz inş bi süre sonra ferahlarsınız

Durumları yok mu da kaynınların canım.Teyze yiğenine al felan diyor.Sonuçta senin de çocuğun var tek maaş sizden beklemesi de çok tuhaf yani

Karin agrisi ve kizin tekmeleriyle uyandim.
O da benim sancimdan uyandi galiba
Kiyamam.
Bi karin agrisi ishal tutturduk gidiyoruz bakalim aksamdan beri.
Kizda sancidan daha cok kipirdaniyo diye dusunuyorum.

Dun esime ofiste sormus patronu aksam lelliyi konusuyodu bizimkiler evde, dogum nezaman diye(konusuyolar dedikleri karisi cocuklari)
Ne atarsam zaten hepsinin karisi gelini cocugu takipde.
Bende kendimle bisi paylasmiyorum merak ediyorlar demek.
Esimde son aydayiz demis.

Hayir merak ediyonuz sorun yani bana.
Herkesde bir merak haydi bakalim.

Uykuda yalan oldu wc yoluna.

Nasil guzel bir sessizlik var ama

Söylemeye başladı derken söyleyip tutuyormuydu çişini ? Söyleme konusunda bizim de 2-3 günde söyledi. Fakat ya yapıp söyledi ya az kaçırıp ya da kaçırmadan söyledi. Arkadaşın dediği 3 günde söylemiş kaçırmamış öğrenmiş tutmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…