- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.707
- 798
Ayy o yemek konusu beni de iyice geriyor bir de ben çok alışkın değilim eşim her zamsn evde yemiyordu. Ben de ne bulsam yiyordum kıza yemek yapıyordum. Bugün de tereyağlı kuru fasulye yaptım. Etli şehriye pilavı ve yeşilmercimek yoğurtlu. Tabi çorbayı biz yemedik kız yedi. Yarına yemeğim var şükür. Eşim de bunumu yaptın demiyor mecbur yiyorBugun nerden baslicami sasirdim
Camasir yikaniyor
Bulasik yikandi yerlescek.
ev supurge istiyor.
Toz aldim
Dus alicim.
Sonra yemek faslı varkarabahtim kör talihim yemek.
Ne yemek yapacagim bu ara banada supriz oluyo son anda ortaya bisi cikariyorum tamamen spontane.
Sunuda koyim az da sundan derken yemek oluyo o gunu kotariyor.
Yarin firin acarim.
Un almayi unuttum gerci 2kiloluk var hafta sonu alir esim cikar bi dolanir market falan meyvede isticem.
Kaliplar kargoya verilmis yarin o da gelir pastaciklar yaparim.
Biskuvi pastasi aksamada yeter.
Pasta suslerim cok minnoslar
Dun susledim pastayi sunum yaparken
Degisik bir kac tane daha alicam.
Tatlarini sevdim.
Bende durumlar böyle kızlarcım
ramazani yariliyorum yaparim Allahin izniyle canim oruc tutacaklar Dua ediyorum Rabbim guc versinde hazirlim sahurlarini iftarlariniO zamana dogurmayacakmisin canim. Ramazanda cok ugrasamazsun
Ben yaptim noldu bittiAyy o yemek konusu beni de iyice geriyor bir de ben çok alışkın değilim eşim her zamsn evde yemiyordu. Ben de ne bulsam yiyordum kıza yemek yapıyordum. Bugün de tereyağlı kuru fasulye yaptım. Etli şehriye pilavı ve yeşilmercimek yoğurtlu. Tabi çorbayı biz yemedik kız yedi. Yarına yemeğim var şükür. Eşim de bunumu yaptın demiyor mecbur yiyortabi haxır yemeğe de çok alışmıştık şimdi tehlşkeli. Neyse eşim de çay ve irmik helvası yaptı. İyi oldu ya. Bir ucundan tutunca iyi olıyor tutmazsa biraz çene çıkıyor
Benimde oglumunkini kaynanam eltim icin verin demisti (onun da oglu vardi 3 yas kucuk) ben saklicam 2. dedim vermedim.Ayy bizim de teyze oyle ya. Kizin kiyafetlerini eltime vermemi istiyir ama vermiyorum. Ne vereyim su gunumuzde kardesi haric hepsi sordu ihtuyaciniz varmi verelim destek olslim diye kardesi de akil veriyor esime. Esim anlatti bayagi iclenmis o konuda. Hic de sasirmadim. He bir de teyze eşime diyordu yeğenine şunu al bunu al amcalık yap. Montu yok mont al ayakkabısı yok ayakkabı al. Geçen eşimle konuştuk bu konuları dedim. Acaba teyze ona da diyormu yeğenine şunu al bunu al. Aklı sıra kardeşleri iyi geçindirecek.
Ahh biraz da bize ver ondan ben iyice paspal oldum koşturmaktan. Aslında ilk işim bugün erken uyumak olmalı.Duş aldım hafif makyaj yaptım küpelerimi kolyelerimi taktım.Biraz kendime geleyim.İşe gitmeyince de insan paspal paspal oturuyor en azından ben öyleyimınstgramda Murat bile takma kirpik takıyor her gün bir daha gezmeye gidecek gibi süslenip oturacağım evde
Bizde de durum öyle hemen der nereye gittin yaptın adamlar alışmamışki bacım evde makyajlı hatun görmeyeBen evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo
Evren evde makyaj yapmama karsi.
Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam
Çok doğru iki ocak silsek elde ojemi kalıyor. Elime kremi bile yatarken sürüyorum çocukla sürekli elim suda.Kızın ismiyle oyle olmaz o is.
Evde Katya olmadan Firdevs olunmaz ki
al benden de o kadar. Çalışırken erken çıkıyorfum evden. Yetişemiyorfum bazen işyerinde işte idare ediyordum. Şimdi saçı topla bak işine hal bu. Nezamsn makyajlı günler olur bilmemBen calısırken yapmadım evde hiic yapamam
Seren serengil miyim ayol ben,evde makyajla gezeyim
Pijiyle geziyorm valla
Taytı bile eledim bebeyle egil kalk zor oluyor
Ben de gidemedim oysa şuan çok istşyorum gitmeyi. Eşim dedi ilk gün gidelim ben dedim sonra bakarıx. Hem tehlike hem soğuk .İyigeceler kızlar
Allahım 7.5 aylık bebe bitmedi atakları
2 kere aglayarak uyandı
Aksm yemegini de salladım
Patatesli yumurta
Makarna
Cig köfte+salata gecistirdm
Evde lokma atıstırmalık kalmdı
Adan kuruttu evi
Yarın sütlü tatlı yapmam lazım.
Vakalar artmıs yine
Allah sonumuzu hayır etsin
Bu yazıkapıcaz herhlde böyle
Bu haftayı atlatalım haftaya annemi görmek istiyorm artk
Cok özledim 15 gün oldu görmedim
Hergün görüntülü konusuyorz
Daha cok üzülüyorm
Saol kuzum az tutacak boğazı benimki gitti bugun isyanlarda babası yemekten çok çıkıp yürümek yok oda etkiliyor şu hastalık gecsede hepimiz normale dönsekGecmis olsn cnm
Canim tek önerim kulak tika bazı kişilere benim oğlum 17 aykukti yürüdü yürüyene kadar hep gezdim forumlarda gec oldu diye her gelen akıl verdi yok yurutece koydun yok bu çocuk tembel en yakın arkadaş var onunki yaşında yürüdü ama hep düşüp buyerkeri morardi benimki biraz saglamci tutunarak yürüyordu korkuyordu bir yürüdü tam yürüdü şükür büyüyor altı bağlı çocuk varmi oyke düşün her çocuk aynı değil benim oğlumun alışması 2 haftayı buldu ama tamamen olmadı 1 ayı buldu arkadaş benimki 1 haftada tamamen bıraktı ddi misalSelam kızlar bugün kız öğlen uyumadı zorlamadım da, ama ben zorlandım. Tabi erken uyudu. Yemekle uğraştım bir yandan o kolumu bırakmıyor eşim telde uzun konuştu patronuymuş. Bir yandan kızı gözetmeye çslıştım çişini kaçırıyor. Ne yapsam bilemedim kimi diyor hemen öğrdndi kimi diyor 1-2 ayda öğrdndi. Söylüyor ama kaçırıyor. Bir arkadaş da diyor benim çocuk 3 günde öğrendi kendi istedi tuvaleri 2.5 yaşında. Yanlış zamsnda başladın diyor. Ya çocuk kendi tuvalete başlamayı istermi ona bakarsak benim kız da geçen yaz lazımlığa oturup oturup kaç defa piyamasını sıyırdığımda yapıyordu. Ayrıca ben hiç duymadım en az 1 haftada öğrendi diye duydum. Kaçırmayan çocuk da hiç görmedim. Bilmiyorum benmi tuhafım insanlarmı. Bezi asla bağlattırmıyor bağlattırmak yerine tuvalete oturmayı tercih edşyor.
neyse bakalım zamabla göreceğiz olmazsa olmaz ne yapalım.
bugün kediyi vermekten vazgeçtik arkadaş aşı konusubda hap ve damla önerdi ucuz dedi. Bir de ben kendim traş ediyorum dedi. Tabi bizim kediyi traş etmek zor. Turnağını zor kesiyorux. Bir de kediyi sakladım kıza dedim gümüş annesine gitti. Normalde çizgi film izlerkem hayatta yerinden kalkıp gitmez. Bir ağladı ağladıki anlatamam gitti evin kapısını açmaya bsşladı nasılağlıyor ama çok üzüldüm. Sonra çıkardık bak burada gümüş dedik.mutlu oldu sonra da ara ara kalkıp bakıypr acaba kedi oradamıdiye diğer odalara.
Parktan falan eve grlince hep diyordu seni çok özledim gümüş. Evde görmese gümüş nerde diyordu. Yani çok seviyor bu dönemde de çok daha fazla üzülenilirdi çünkü hep evdeyiz. Ne diyeyim inşallah Allah bize verir biz de ona bakarız. Kedi de kız uyanınca odada bitiyor. Çok alışmışız onu farkettim. Tüyleri beni hals uyuz etse de
Aynen kuzu benimki ne okutosun habire neye gülüyorsun diyor valla bitse şu günler artık ne baktin niye baktın demeye ramak kaldı 2 haftayı geçti evdeAhh biraz da bize ver ondan ben iyice paspal oldum koşturmaktan. Aslında ilk işim bugün erken uyumak olmalı.
eşimde saçını sıfır yaptıboş kaldığım zaman yaptığım tek şey kız uyumadığında onu oyalamak sıkılmasın diye birşeylrr yapmak. Biraz nette takılmak. Size yazmak
Benim de eşorfman hatta polar pijamalardanBen öyle takilinca evde esim bir yerden mi geldin?
Oglumda bir yeremi gidiyosun? diyo
Gun icinde tayt sweat topuz hep
Elbiseyle falan rahat edemiyorum evde
Kotlada asla durmam.
Tayt üniformam☺
Moral lazım kuzum artık öyle yapacağımAramızda bir Ziyagil var vay arkadas
Durumları yok mu da kaynınların canım.Teyze yiğenine al felan diyor.Sonuçta senin de çocuğun var tek maaş sizden beklemesi de çok tuhaf yaniAyy bizim de teyze oyle ya. Kizin kiyafetlerini eltime vermemi istiyir ama vermiyorum. Ne vereyim su gunumuzde kardesi haric hepsi sordu ihtuyaciniz varmi verelim destek olslim diye kardesi de akil veriyor esime. Esim anlatti bayagi iclenmis o konuda. Hic de sasirmadim. He bir de teyze eşime diyordu yeğenine şunu al bunu al amcalık yap. Montu yok mont al ayakkabısı yok ayakkabı al. Geçen eşimle konuştuk bu konuları dedim. Acaba teyze ona da diyormu yeğenine şunu al bunu al. Aklı sıra kardeşleri iyi geçindirecek.
Söylemeye başladı derken söyleyip tutuyormuydu çişini ? Söyleme konusunda bizim de 2-3 günde söyledi. Fakat ya yapıp söyledi ya az kaçırıp ya da kaçırmadan söyledi. Arkadaşın dediği 3 günde söylemiş kaçırmamış öğrenmiş tutmayıyedirenk79 bende kızıma 26 aylıkken başladım 3. Gün söylemeye başlamıştı ama ondan sonrada çok kaçırdığı oldu
Öğrendi demek tamamen öğrendi anlamına gelmiyo aslında kaçırma aralıklarla devam ediyo
En azından benim kızımda öyle oldu
4 yaşına 3 ay kaldı hala ara ara kaçırır bir iki damlada olsa
Tavsiyem pes etmeden devam etmeniz inş bi süre sonra ferahlarsınız
Ben de işte o sebeple tayt uzun zamandır giymiyorumMoral lazım kuzum artık öyle yapacağım
Şu zayıflama çayım da gelsin de biraz da kilo vereyim.Zayıf olsam ben de tayt giyerim ama kiloluyken tayt tüm hatları çıkartıyor hoş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?