- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.707
- 798
Durumları bizden iyi canım. Kira yok ev borçları yok. Müsriflik desen o biçim. Eşimin babası kızın Okul servis parasına karşılık her ay 500 tl veriyordu onlara. Maaşı eşimden 1000 tl daha düşük. Şimdi demiyor da eşimle ben çalışırken çocuk yokken diyordu. Amaç şu eşim yeğenini sevmiyor çok da ilgilenmiyor diye işte aklı sıra bak böyle ilgileniyor diye o açığı kapatmak gibi geliyor. Aralarındaki kopukluğu biliyor.Durumları yok mu da kaynınların canım.Teyze yiğenine al felan diyor.Sonuçta senin de çocuğun var tek maaş sizden beklemesi de çok tuhaf yani
İnşallah canım ya zaten baştan bu yana her mama su verdiğimiz de Allah rızası için veriyoruz.yedirenk79 canım çok sevindim kediyi vermemenize.Siz ona güzel bakıyorsunuz Allah da sizi darda koymaz verir ben buna inanıyorum.
Tansiyon hastassı annem ondan gitmiyoruz bizde.Ben de gidemedim oysa şuan çok istşyorum gitmeyi. Eşim dedi ilk gün gidelim ben dedim sonra bakarıx. Hem tehlike hem soğuk .
Ayy kuuzum kıyamam onlaraSelam kızlar bugün kız öğlen uyumadı zorlamadım da, ama ben zorlandım. Tabi erken uyudu. Yemekle uğraştım bir yandan o kolumu bırakmıyor eşim telde uzun konuştu patronuymuş. Bir yandan kızı gözetmeye çslıştım çişini kaçırıyor. Ne yapsam bilemedim kimi diyor hemen öğrdndi kimi diyor 1-2 ayda öğrdndi. Söylüyor ama kaçırıyor. Bir arkadaş da diyor benim çocuk 3 günde öğrendi kendi istedi tuvaleri 2.5 yaşında. Yanlış zamsnda başladın diyor. Ya çocuk kendi tuvalete başlamayı istermi ona bakarsak benim kız da geçen yaz lazımlığa oturup oturup kaç defa piyamasını sıyırdığımda yapıyordu. Ayrıca ben hiç duymadım en az 1 haftada öğrendi diye duydum. Kaçırmayan çocuk da hiç görmedim. Bilmiyorum benmi tuhafım insanlarmı. Bezi asla bağlattırmıyor bağlattırmak yerine tuvalete oturmayı tercih edşyor.
neyse bakalım zamabla göreceğiz olmazsa olmaz ne yapalım.
bugün kediyi vermekten vazgeçtik arkadaş aşı konusubda hap ve damla önerdi ucuz dedi. Bir de ben kendim traş ediyorum dedi. Tabi bizim kediyi traş etmek zor. Turnağını zor kesiyorux. Bir de kediyi sakladım kıza dedim gümüş annesine gitti. Normalde çizgi film izlerkem hayatta yerinden kalkıp gitmez. Bir ağladı ağladıki anlatamam gitti evin kapısını açmaya bsşladı nasılağlıyor ama çok üzüldüm. Sonra çıkardık bak burada gümüş dedik.mutlu oldu sonra da ara ara kalkıp bakıypr acaba kedi oradamıdiye diğer odalara.
Parktan falan eve grlince hep diyordu seni çok özledim gümüş. Evde görmese gümüş nerde diyordu. Yani çok seviyor bu dönemde de çok daha fazla üzülenilirdi çünkü hep evdeyiz. Ne diyeyim inşallah Allah bize verir biz de ona bakarız. Kedi de kız uyanınca odada bitiyor. Çok alışmışız onu farkettim. Tüyleri beni hals uyuz etse de
blogun alti ptt her gun kuyruk kuyruk demek onun kuyruguymusGünaydınn kızlarr
Hayırlı cumalarr
7 de geldi basıma yine benim sıpa
Kalktık kahvaltı,bez degisimi
Mutfakta oyalanalım diye elmalı kek yaptm
Fırına attık,mutfagı topladık
Yatagı topladık
Ütü yapcam 9.30 gibi kısa bi uyku ceker
Aksma kuru yada taze fasulye yaparım herhlde
Sütlü tatlı yapcaktım kremsanti kalmamıs evde
Muhallebi yavan geliyo bana kremsantisiz
Pttler kapanıyormus dedi koci sabah ama oyle değilmis
Bana eve getircekler seni maası dedi
Sosyal yardım alanlara eve götürceklermis
Biz normal gidip cekcez issizliği
İyi yapmıslar,kara kara düsüniyordm maası cekmesem kart ödemesi var,ceksem pttler insan seli
Haberlerde gördüm hep 65 yas üzeri ptt önlerinde.
bakim kuzutr_lelli sana nezamndır söylicem unutuyorm
İgda nazlı altac diye bi kız var onu takip et.
Ben 3 aydır flan takip ediyorm
Cok harika bi kadın
Avukat bayagı ünlüymüs karabulut davasına flan bakmıs ama sadece kızıyla ilgili paylasımları var
Avukatım havasında degil
Cok güzel tavsiyeleri oluyır
Simdi aksmki canlı yayınını izledim aklıma gelmislen yazayım dediö
Canım öyle ınsanlara ben de hayret ediyorum. Bir de azıcık azıcık yemek yiyenlere. O gerçek mi bilmiyorum. Kocaman insanlar diyetisyenlerin bile önerdiginden az yiyorlar.su ig bi kadin var 3 oglu var boy boy 5-3-1.5 galiba yaslari.
Kadin misal bi kizartma yapiyo ortaya bi de salata tamam al aksam yemegi.
Ya da sehriye corbasi makarna
makarna yogurtluyo bazen sadece.
Ben sadece öyle yemek diye koysam baska derler.
Biz ugrastirici agir yemek sevmiyoruz diyo bahaneside bu.
Cocuklari kocasi falan sevmiyormus.
Makarnayi koysam oyle ortaya yuzune bakmazlar bizde
Bi de cocuklar kucuk sulu yemek yiyip etli tavuklu ne bilim sebzeli bisilere ihtiyaclari var.
Tuvalet eğitimi konusunda karşı komşumda kendi bezi çıkardı hem de 1 buçuk yaşında diyor hem de hiç altına kaçırmamış. Bilmiyorum bi kaç kişiden duydum bunu. Ama biz çok yıprandık tuvalet eğitimi sürecinde. 30 aylıktı oğlum. İlk 4 gün full altına yaptı. Sonra bir tamam öğrendi dediğim anda bi bakıyordum başa sarmışız.üstelik 32 haftalık hamileydim. Karnım burnumda tuvalette doğurucam sandım. Çok zordu benim için. Hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorumSelam kızlar bugün kız öğlen uyumadı zorlamadım da, ama ben zorlandım. Tabi erken uyudu. Yemekle uğraştım bir yandan o kolumu bırakmıyor eşim telde uzun konuştu patronuymuş. Bir yandan kızı gözetmeye çslıştım çişini kaçırıyor. Ne yapsam bilemedim kimi diyor hemen öğrdndi kimi diyor 1-2 ayda öğrdndi. Söylüyor ama kaçırıyor. Bir arkadaş da diyor benim çocuk 3 günde öğrendi kendi istedi tuvaleri 2.5 yaşında. Yanlış zamsnda başladın diyor. Ya çocuk kendi tuvalete başlamayı istermi ona bakarsak benim kız da geçen yaz lazımlığa oturup oturup kaç defa piyamasını sıyırdığımda yapıyordu. Ayrıca ben hiç duymadım en az 1 haftada öğrendi diye duydum. Kaçırmayan çocuk da hiç görmedim. Bilmiyorum benmi tuhafım insanlarmı. Bezi asla bağlattırmıyor bağlattırmak yerine tuvalete oturmayı tercih edşyor.
neyse bakalım zamabla göreceğiz olmazsa olmaz ne yapalım.
bugün kediyi vermekten vazgeçtik arkadaş aşı konusubda hap ve damla önerdi ucuz dedi. Bir de ben kendim traş ediyorum dedi. Tabi bizim kediyi traş etmek zor. Turnağını zor kesiyorux. Bir de kediyi sakladım kıza dedim gümüş annesine gitti. Normalde çizgi film izlerkem hayatta yerinden kalkıp gitmez. Bir ağladı ağladıki anlatamam gitti evin kapısını açmaya bsşladı nasılağlıyor ama çok üzüldüm. Sonra çıkardık bak burada gümüş dedik.mutlu oldu sonra da ara ara kalkıp bakıypr acaba kedi oradamıdiye diğer odalara.
Parktan falan eve grlince hep diyordu seni çok özledim gümüş. Evde görmese gümüş nerde diyordu. Yani çok seviyor bu dönemde de çok daha fazla üzülenilirdi çünkü hep evdeyiz. Ne diyeyim inşallah Allah bize verir biz de ona bakarız. Kedi de kız uyanınca odada bitiyor. Çok alışmışız onu farkettim. Tüyleri beni hals uyuz etse de
Makarnayla 10 cocuk da yapr büyütürsünsu ig bi kadin var 3 oglu var boy boy 5-3-1.5 galiba yaslari.
Kadin misal bi kizartma yapiyo ortaya bi de salata tamam al aksam yemegi.
Ya da sehriye corbasi makarna
makarna yogurtluyo bazen sadece.
Ben sadece öyle yemek diye koysam baska derler.
Biz ugrastirici agir yemek sevmiyoruz diyo bahaneside bu.
Cocuklari kocasi falan sevmiyormus.
Makarnayi koysam oyle ortaya yuzune bakmazlar bizde
Bi de cocuklar kucuk sulu yemek yiyip etli tavuklu ne bilim sebzeli bisilere ihtiyaclari var.
Aynen sosyal yardım kuyrugublogun alti ptt her gun kuyruk kuyruk demek onun kuyruguymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?