- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
SüpermişBen de size bir fikir vereyim.Annem elmayı soyunca kabuklarını ve ortası çıkıyor ya o kısımları felan bir şişede bekletiyor elma sirkesi oluyor.Temizlik yaparken suya katıyor sirkeli su olmuş oluyor, toz alırken yer silerken felan kullanılıyor ☺
O aşkı ben de yaşamıştım. Ahh be dedim yıllardır ne yaşamışım. Cam ve bardaklarım hep çiziliyordu. Rengi gidiyordu. İyiki bozuldu dediğim tek şeydi. Yoksa ayy biraz daha dursun idare edeyim diyordum hepAhhh kızlar bulaşık makinamla aşk yaşıyorum :) meğer ne de güzelmiş bulaşıkların pırıl pırıl çıkması
Şok marketin tableti vardı onu kullandım. Çok güzel temizledi.
Biraz deterjan eksiğim var. Bulaşık tableti, çamaşır suyu lazım.
Günaydın. Biz şöyle bir karar almıştık. Markete ve pazara haftada birkez gidilecek, meyve, salatalık malzeme,soğan-patates alınacak diye. Aynen yapmaya devam ediyoruz çünkü dondurucuya çok hazırlamıştım yazdan, ayrıca konsevelerimde var market alışverişinide yüklü yaptık geçtiğimiz hafta ihtiyaç olursa un-yağ-şeker gibileri bittkiçe alırız diye düşündük. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yogurt-süt-yumurtayı da haftalık alıyoruz.Günaydınn kızlarsize bişey sorcam ya geçen ay eve baya stok yaptık 2 cocuk ve biz varız diyorum bu ay bişey almayayım ne dersiniz mantıklı mı sizce. Bi kahvaltılık ve sebze meyve alayım yeter diyorum
Ben deterjan, siviyag,makarna,tozseker,un gibi seylere zula yapiyorum.Günaydınn kızlarsize bişey sorcam ya geçen ay eve baya stok yaptık 2 cocuk ve biz varız diyorum bu ay bişey almayayım ne dersiniz mantıklı mı sizce. Bi kahvaltılık ve sebze meyve alayım yeter diyorum
Bereketli olsun kuzuTünaydın kızlarr
Sabah kardesimin migros paketleri geldi
Mecbur fisi de icinde gönderiyorlar,abla yanlıs anlama fisi göndermeleri zorunlu diyo
Dedim sacmalaama
450 tl su posetler
Ama icinde 2 aylık rahat mama var
Prima bez,prima ıslak mendil 3lü 3 paket
Bana ped bile almıs
Keselerine bereket
Kocamda gördü
Balkona attım hemen
Kızım teyzen cosmus yine diyo.
Evet ben evin yakında var diye gidiyorm migrosun kendi ürünlerini alıyormBereketli olsun kuzu
Bana migros pahali geliyor.
Ama mama bez falan zaten pahali seyler.
Aynen tek cocugu o degilHayy Allahım ya. İnsan böyle olunca canı sıkılıyor. Tamam annesidir yapsın ama sizin durumunuz da belli. Ayrıca tek çocuğu o değil. Bir de çocuğa hesap yapıp böyle yapınca hepten insan sinir oluyor. Bizim de daha çocuk yokken hazırlık yapıyorduk. Allah için oda takımının parasını bir kısmını babası verdi eşimde üzerİne koydu kızıma benden olsun dedi. Ama birgün ben sudakrem aldım büyük boy. Fiyatını sordu çok pshslıymış ne gerek vardı bu kadar pahalıya dedi. Ben de ağzının payını verdim. Gidip bu kadar parayı kimilerine giderken ( kasdettiğim teyzesine gşderken) hacıbozandan pahalı tatlı alırken veriyordun. Ne yani dedim. Birşey diyemedi. Sonra da kızdan çok o kullandı pişik kremini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?