- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.946
- 798
- 38
A
Allah berekeket versin kardesine kuzu kaynana görsün at resmi valla sizden bekliyorlar
Yaparsanız öyle bisey elleriniz dert görmesin derim ahahahCanım sen böyle anlatıyorsunya,topikçe adama ve ailesine kin beslemeye başladık,bi yerde sıkıştırıp dövcezcidden bu nedir böyle ya.O kadar bihaberki çocuğun masraflarından,dayamış sırtını sana ve ailene ohh.Öyle olunca herkes ister 2. 3. Çocuğu.
Seni de hamile demicem bi yolcam ha az kaldıOturdum nihayet.
Tabi doyurdum erbaslari ıhlamur tatli verdim.
Baska karismam.
Her gun siliyorum supuruyorum yinede istedigim gibi yapamadigimdan ev temiz gelmiyor bana.
Su takintidan ahh bi kurtulabilsem.
Misal hali kaldiramiyorum, camlar boydan kenarlarinin tozunu egilip alamiyorum, banyonun zeminini elimle silemiyorum falan ustun körü gibi oluyor iste.
Bi dogurim kirklicam evi
Valla sen daha napan kıymet bilmeyenler utansin
Kvdemle hic öyle bi iliskim yok
Belki ayıp ama kandilde falan da aramıyorm
Kpderimin nosu bile kayıtlı değildi senelerdir,gecen hastaneye giderken kayıtladım
Kötü bi gelinimm galiba
Esimde bu aksam öyle dedi.Seni de hamile demicem bi yolcam ha az kaldı
Dogurcan artk bırak yansın köy
En kötü dogumdan sonra bi kadın alırsın durumlar düzelince.
Sağol canım.Kuzu eline sağlık cok guzel görünüyor
Ne güzel annesin maşallah canım benimBenim kızın hiç gece uyanma durumu olmadı ancak diş çıkardığı zamanlar yaşadık. Alışmıştı o uyku düzenine, uyanırsa da ben de odasının lambasını açmıyordum ve odasından çıkartmıyordum. Tekrardan uyuyordu. Ama alıp diğer odaya gitsem ışığı açsam eminim uykusu dağılırdı. Bir de çocuğun uykuyu sevmesiyle de ve gaz sıkıntısıyla da alakalı uyku düzeni. Bizim kızın hiç gaz sorunu olmamış 4 ayda. O bizim için avantaj oldu. İlk gün ikide bir uyanıyorum bekle bekle uyanan yok bir şaşkınlık geçirmiştim
İnşallah vakit bulabilirsinOturdum nihayet.
Tabi doyurdum erbaslari ıhlamur tatli verdim.
Baska karismam.
Her gun siliyorum supuruyorum yinede istedigim gibi yapamadigimdan ev temiz gelmiyor bana.
Su takintidan ahh bi kurtulabilsem.
Misal hali kaldiramiyorum, camlar boydan kenarlarinin tozunu egilip alamiyorum, banyonun zeminini elimle silemiyorum falan ustun körü gibi oluyor iste.
Bi dogurim kirklicam evi
Canım sana geldiğinde kaç aylıktı kihangi anne çocuğu ağladığında kucağına almadan durabilirki. O zor birşey. Ama demekki benim kızın uyku düzeni öyle oluştu. Çünkü kim almıştırki ağlayınca kucağına.
zor birşey bence
4 ay 6 günlüktü canım. 21 gün hastanede kalmış. Geri kalanı bahçelievlerde. Bir hastalığı olduğundan değil. Ablam yenidoğanda çalışıyor ya o söylemişti. Bazen Hastanede bekletme Süreci olıyormuş.Canım sana geldiğinde kaç aylıktı ki
sansli kiz, cok güzel bir anneye denk gelmis4 ay 6 günlüktü canım. 21 gün hastanede kalmış. Geri kalanı bahçelievlerde. Bir hastalığı olduğundan değil. Ablam yenidoğanda çalışıyor ya o söylemişti. Bazen Hastanede bekletme Süreci olıyormuş.
Bereketli olsun canımTünaydın kızlarr
Sabah kardesimin migros paketleri geldi
Mecbur fisi de icinde gönderiyorlar,abla yanlıs anlama fisi göndermeleri zorunlu diyo
Dedim sacmalaama
450 tl su posetler
Ama icinde 2 aylık rahat mama var
Prima bez,prima ıslak mendil 3lü 3 paket
Bana ped bile almıs
Keselerine bereket
Kocamda gördü
Balkona attım hemen
Kızım teyzen cosmus yine diyo.
4 ay 6 günlüktü canım. 21 gün hastanede kalmış. Geri kalanı bahçelievlerde. Bir hastalığı olduğundan değil. Ablam yenidoğanda çalışıyor ya o söylemişti. Bazen Hastanede bekletme Süreci olıyormuş.
Bu işler karşılıklı
Kvdemle hic öyle bi iliskim yok
Belki ayıp ama kandilde falan da aramıyorm
Kpderimin nosu bile kayıtlı değildi senelerdir,gecen hastaneye giderken kayıtladım
Kötü bi gelinimm galiba
Aynen canım. O yalnızlığı doldurduk o da bizim yalnızlığımızı doldurdu. Uyumadan önce İyi geceler annecim iyi geceler babacım deyip öpmesi bile dünyalara bedel. Ol canım gerçekten iki şekilde anne olmayı da yaşamış olursun. Kızın olur bir de :))Ya kıyamam
Kim bilir küçük bedenin de ne yalnızlık hissettibende koruyucu anne olacağım
İçime öküz oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?