Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vallahi öyle.
Oglan daha yeni uyandi.
Aksam oturuyo 1 e kadar.
Kahvalti öglen saati oluyo
öglen yemegi aksama kayiyo duzen muzen hak getire.
Kucukken uyutcam diye ugrasiyordum simdide oglum öglen oldu uyanmiyosun gece yatmiyosun diyorum.

Kız uyku egitimi falan nasil yapiyolla ben anlamiyorum.
Uyumayan cocuga egitimi nasil vercez.
Kendi kendine oynama oyalanma cagina gelene kadar öyle oluyo ya.
Uyaninca uyusun istiyoruz yetisemiyoruz.
Ama kendi oturup oyun kurma yurume zamanlari oyalaniyor ozaman yaparsin rahat rahat.

Bizim kuşta babamı çok seviyor.Bu kuşlar galiba erkeklere daha düşkün oluyorlar

tr_lelli
Lellim ben de deterjanı ve güzel kokuları seviyorum. Ama küçük kızımın alerjisi var. Yumuşatıcı, taban temizleyici,çamaşır suyu, parfüm, deodarant kullanamıyoruz. Kızım evde olmadığı zamanları seçiyorum çamaşır suyu için diğerlerinden yumuşatıcı almıyorum parfümü de dışarıya çıkarken sıkıyoruz. Ençok çamaşırlarda seviyorum kokuyu sağlık olsun. Benim içinde koklayın güzel kokuları. Ama benim de deterjan stoklarımı bu ay yeniledim tabii bir yandan da kullanıyoruz. Ama lellim dikkat et kendine az zamanın kaldı riski işleri bir süre ertele nacizane tavsiyem. Sağlıkla sıhhatle kavuşun birbirinize.

Kız bak kendi cocugumdan kactım mutfakda biseyler atıstırıyorm
Koydım salona yere 2 yudum yiyip gidip bakıyorm napıo diye
Beni görünce bisey yedirmiyor kucak istiyor

Valla cesitleri varmıs bazısı yanında durcan,bazısı elini tutcan ama asla almıcan aglasa dahi ki yarım saat agluyır cockk .
Nasıl veriyorşar bilmiyorm
Ama zaten ticari bisey,uyku kocları var bunun icin.
Ve uzmanlar bas bas bagırıyor.
Ögrenilmislik caresizlik.
Anneyle cocuk arasındaki güven duvarını yıkan bisey diye.

Kolay gelsin Allah sabır versin atak dönemleri çok zor ama gececek. Benim oğlum daha yeni 2 saat uyumaya başladı biliyo musun o da her gün değil. Yeni doğduğunda bile günde 1 kere uyuyodu, kaç doktora götürdüm tahlil vs de yaptılar başka değerlere sonra huyu bu kabul et dediler. Kaçınılmaz olduğu için zevkini çıkardım ben de uyku eğitimi adı altındaki işkenceye ben de çok karsiyim

Hey maşallah
Öyle baya filizlenen soğanı topraga mi koyuyoruz bu kadar mı, ben de yapıyım ya ay ne güzel şeyler öğreniyorum burdan

Hey maşallah
Öyle baya filizlenen soğanı topraga mi koyuyoruz bu kadar mı, ben de yapıyım ya ay ne güzel şeyler öğreniyorum burdan
evet canim ister suya koy (bir kaba su koy icine koy) ister topraga.
Su da da buyuyor ama uzun omurlu olmuyor.
Toprakda daha uzun omurlu oluyor.
Biz gecen sene baya yedik öyle balkondan
maydanoz tohumu alabilsem ondan da ekicem.
Hatta cigkofte almistik yas nane yemiyoruz biz onlari da topraga dikmistim o bile buyuyup kocaman olmustu kokusu icin dikmistim.
Cok olsaydi kuruturdum

Bizim kuşta babamı çok seviyor.Bu kuşlar galiba erkeklere daha düşkün oluyorlar
Galiba
Al baban geldi diyorum aksam olunca topunun basina gecip esimi bekliyo top oynuyolar.
Canim sagolasin direk temas etmiyorum eldiven takiyorum.
kokusu icinde cami aciyorum evi silerken.

Kız bi tepikliyo bi hiçkiriyo.
Dur kız su pogacayi da yapim hamurum kalcak dur bi allasen diyorum.
Hamur da masallah kabarmis cosmus birazini patatisli yapcem oglan seviyo.

Kuru ve pilava karar verdim.
Tabiki oglan yemez ona nugget ve makarna.

Mukellef bir brunch da yapti.
Kizarmis salami, yesil siyah zeytini, findik ezmesi, kizarmis tereyagli ekmegi.
Babanada anasi kesin böyle hazirliyordur dedim
Herkes keyfine göre valla.

Az sonrada balli muzunu yer sadrazam tohumu☺

Kardesim gelcek galiba bisi lazim mi yazmis.
Oturamiyolla anacim kurtlu bunlar.
Annem ayri geziyo babam ayri kardesim ayri.
ama sorsan anneme ekmek alip geliyorum diyo.
Ekmekdemi almicaz diyo.
Anne 10market gezmeden eve gelmiyosun bana anlatma diyorum.

Çok sağol canım soğanı yapicam bugün insallah

Benim eşimde saçını kel yaptı kardeşimin eşi ve oğlu da yaptı. Evde durunca hepsi kelliği tercih etti. Eşim önce kendi kabadan aldı kalanını ben düzelttim. Ne yapalım artık o benim saçımı boyayacak ben onun saçını keseceğim devir o devir sanki bayağı kara geçiyoruz

Benim de kilo vermem durdu çünkü evde yiyoruz en önemlisi hareket yok. Daha vermek istiyorum

Bebe bisküvisi süt çok severim ya, ben de simite bakarak biber salatalık yiyorum
Canım nasıl simit çekiyor ya bu günlerde almıyorum da sitedeki marketten almam. Pazarın oradakiler çok güzel oluyordu. Olmazsa aldırıp buzluğa koysyım sonra ısıtıp yeriz.

Benim kızın hiç gece uyanma durumu olmadı ancak diş çıkardığı zamanlar yaşadık. Alışmıştı o uyku düzenine, uyanırsa da ben de odasının lambasını açmıyordum ve odasından çıkartmıyordum. Tekrardan uyuyordu. Ama alıp diğer odaya gitsem ışığı açsam eminim uykusu dağılırdı. Bir de çocuğun uykuyu sevmesiyle de ve gaz sıkıntısıyla da alakalı uyku düzeni. Bizim kızın hiç gaz sorunu olmamış 4 ayda. O bizim için avantaj oldu. İlk gün ikide bir uyanıyorum bekle bekle uyanan yok bir şaşkınlık geçirmiştim

Ben de çok ağır kokulu şeyler kullanamıyorum aslında çok seviyorum. Ama alerjim var. Bir öksürük başlıyor. Genzimde ya da boğazımda tıkanma oluyor. Kızının nasıl alerjisi var.
çok özeniyorum parfüm sıkan ve evi misss gibi kokan insanlara

hangi anne çocuğu ağladığında kucağına almadan durabilirki. O zor birşey. Ama demekki benim kızın uyku düzeni öyle oluştu. Çünkü kim almıştırki ağlayınca kucağına.
zor birşey bence

yedirenk79
Canım kızımda tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama bu tür kokulara maruz kaldığında burnu kanıyor-kaşınıyor, hapşuruyor
doktor bana ve eşime sordu alerjiniz varmı diye var dedik, alerjiler 35 yaşından sonra başlıyor dedi bende 30 yaşında dünyaya getirdim dedim alerjim ondan sonra çıktı dedim. İlaç kullanıyor ama evde bu kimyasal kokularada maruz kalmamısı gerekiyormuş.
Canım ben simit yaptım tariftekinin yarısını yaptım çok iyi sonuç aldım. Nefis yemek tariflerinden. Karantina bitinceye kadar da denemediğimiz tarif kalmayacak bu hızla.
Ben de eşimi traş edince yazarım size, kendi kaşımı Üniversite de enson kendim almıştım. Şimdi mecburen yine alacagım.
Saçımı de eşime boyatırım. Zorunlu tasarruf herhalde bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…