- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
Alerji doğuştan bence canım. Bizim ailede var annemde öksürük ablamda burun tıkanması hapşuruk. Tabi ameliyat oldu o da astıma çevirdi. Kuzenlerimin ikisinde var astım ve öksğrük bir de bildiğim teyzemde var astım.yedirenk79
Canım kızımda tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama bu tür kokulara maruz kaldığında burnu kanıyor-kaşınıyor, hapşuruyor
doktor bana ve eşime sordu alerjiniz varmı diye var dedik, alerjiler 35 yaşından sonra başlıyor dedi bende 30 yaşında dünyaya getirdim dedim alerjim ondan sonra çıktı dedim. İlaç kullanıyor ama evde bu kimyasal kokularada maruz kalmamısı gerekiyormuş.
Canım ben simit yaptım tariftekinin yarısını yaptım çok iyi sonuç aldım. Nefis yemek tariflerinden. Karantina bitinceye kadar da denemediğimiz tarif kalmayacak bu hızla.
Ben de eşimi traş edince yazarım size, kendi kaşımı Üniversite de enson kendim almıştım. Şimdi mecburen yine alacagım.
Saçımı de eşime boyatırım. Zorunlu tasarruf herhalde bu olsa gerek.
Pazara simitçi gelmiyor canım maalesef, ben fırından aldırdım. Ben de ekmek vs almıyorum işte krep börek vs biseyler yapıyorum sabahları ama oğlum isteyince aldım. Canım simit istedi diyemedi, simite acıktım dediCanım nasıl simit çekiyor ya bu günlerde almıyorum da sitedeki marketten almam. Pazarın oradakiler çok güzel oluyordu. Olmazsa aldırıp buzluğa koysyım sonra ısıtıp yeriz.
Dene bakalım da güzel olursa ben de deniyim. Haftanın bir günü böyle şeyler yapıyorum işte hamburger kfc tarzıBugün kahvaltıda eşim tost yaptı ohh be dedimsonra daha mutfağı tam toplamamıştım kız aç aç diyor kumandayı getirşyor çocuk iyice alıştı televizyona. Ben de deli olucam. Gözünü ayırmıyor izlerken. Eşime dedim bahçeye çıkalım çocuk da bunaldı bende. Yok çıkamazsınız yok hasta olursanız sorarım sana. Biraz söylendim. Hatta dedim teyzeye gidelim diyorsun o risk değil ama bahçede kimse yok risk. Bidaha bana deme biryere gidelim diye. Neyse çıktık bir tur attık. İyi geldi hava aldık. Dönüşte markete uğradım. Herşey poşetlenmiş. Domates ve salatalık maydonoz roka ve kıza abur cubur aldım biraz. Salatalık çok ucuzlamış şaşırdım. Yarı fiyatıydı. Neyse çıktık eve eşim kıza oraya dokunma buraya dokunma tabi iyice paranoyak olduk. ellerimşzi yıkadık kıyafetleri çıkardık rahatladık.
bugün lahmacun denemeyi düşünğyorum. Deneyen var mı güzel olurmu acaba. Dışarda yiye yiye bir hal olmuşuz
Bayağı sokak simidi gibi oluyor mu yoksa yumuşak mi hani poğaça gibiyedirenk79
Tarifi bundan yaptım yarım ölçü yaptım. Boyutlarını sokak simiti kadar yaptım. Birkaç tane de pogaça gibi yapıp içine kaşar koydum çok lezzetli oldu. Lahmacunu da tavada yapıyorum yine aynı sitenin tariflerinden.Pekmezli Simit Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Pekmezli Simit Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki Pekmezli Simit Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum, sizin gibi güzel kalpli insanlar olmasina çok seviniyorum o ayrı ama diğer çocuklar için dusunmek bile zor. Ben ilerde isterim mümkün olursa bir çocuğa bakmak ama bu benim fikrim eşim ve çocuklarımı bilmiyorumhangi anne çocuğu ağladığında kucağına almadan durabilirki. O zor birşey. Ama demekki benim kızın uyku düzeni öyle oluştu. Çünkü kim almıştırki ağlayınca kucağına.
zor birşey bence
Okadr cokki bütün instamomlrhangi anne çocuğu ağladığında kucağına almadan durabilirki. O zor birşey. Ama demekki benim kızın uyku düzeni öyle oluştu. Çünkü kim almıştırki ağlayınca kucağına.
zor birşey bence
Sağol canım yarın deneyeyim. Aldı başınu kilolaryedirenk79
Tarifi bundan yaptım yarım ölçü yaptım. Boyutlarını sokak simiti kadar yaptım. Birkaç tane de pogaça gibi yapıp içine kaşar koydum çok lezzetli oldu. Lahmacunu da tavada yapıyorum yine aynı sitenin tariflerinden.Pekmezli Simit Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Pekmezli Simit Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki Pekmezli Simit Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Kuzum yaaa. Kıyamam. Benim kızım da çok seviyor simiti. Görse kesin ister. Bebek arabasıyla geliyordum ben pazara hemen istiyordu simit. Hey gidi günler. Bir düzelse yine giderizPazara simitçi gelmiyor canım maalesef, ben fırından aldırdım. Ben de ekmek vs almıyorum işte krep börek vs biseyler yapıyorum sabahları ama oğlum isteyince aldım. Canım simit istedi diyemedi, simite acıktım dedi
Hayy Allahım ya. İnsan böyle olunca canı sıkılıyor. Tamam annesidir yapsın ama sizin durumunuz da belli. Ayrıca tek çocuğu o değil. Bir de çocuğa hesap yapıp böyle yapınca hepten insan sinir oluyor. Bizim de daha çocuk yokken hazırlık yapıyorduk. Allah için oda takımının parasını bir kısmını babası verdi eşimde üzerİne koydu kızıma benden olsun dedi. Ama birgün ben sudakrem aldım büyük boy. Fiyatını sordu çok pshslıymış ne gerek vardı bu kadar pahalıya dedi. Ben de ağzının payını verdim. Gidip bu kadar parayı kimilerine giderken ( kasdettiğim teyzesine gşderken) hacıbozandan pahalı tatlı alırken veriyordun. Ne yani dedim. Birşey diyemedi. Sonra da kızdan çok o kullandı pişik kreminiBaktım kız uyumuyo evde kekim vardı kalmıs
Ondan ingiliz keki yaptım.
Dün bi sayfada gördüm aama hatırlamıyorm kimdi
Normalde kek sıcak sos soguk,pismiyor ama sütü ısıttım güzel oldu
Kociyi anası aradı,havlu kagıtları bitmis
Bizee al diye
Pazara ugramıs kahvaltılık almıs,domates salatalık,patates,sogan,brokoli almıs.
Meyve vardı kızın.
Dün aldıgım oreoları paket paket tasıyo
Kek falan yapcaktım süslemeye aldım benn onları
1 sırasını aldım sakladım
Anasına havlu kagıt götürmüs,kızı dibinde taa
Buraya bize söylüyır
Damadını yere göge koyamaz söylesene alsun
Götürdü koci
Pazara ugradım demistir,ordan da siparisleri olmjstur kesin.
Bize gelince para yok
ben de çok üzÜlüyordum ayrı geçirdiğimiz 4 aya. Ama olsun canım üzülme oradaki bebekler elbet bir aileye kavuşuyor. Ailenin Verilmesin dediği çocuklara üzülüyorum ben. Orada büyüyorlar yazık. Çocuğu olanların evlat edinmeden çok koruyucu aile olmasından yanayım. Çocuğu olmayan çok aile var başvuran en azından onlar çabuk kavuşur. Siz de bir çocuğun elinden tutmuş olursunuz. Devlet tüm masrafını da karşılıyor. Koruyucu aile olunca. Tek vereceğiniz sevgi ve aile sıcaklığı.Sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum, sizin gibi güzel kalpli insanlar olmasina çok seviniyorum o ayrı ama diğer çocuklar için dusunmek bile zor. Ben ilerde isterim mümkün olursa bir çocuğa bakmak ama bu benim fikrim eşim ve çocuklarımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?