iyi hasta falan olmuyorlar vallaAha kaynanam
Tıkıstırmayı biliyo sadece
Esylar ,kıyafetler bi odadan bi odaya
Salon kapalı sadece bayramlarda acılır.
Cünkü eline geceni tıkar oraya,koltuk üstleri faln kıyafet dolu
Kazara girmeye calıs ,aa ben alırım der
Utanıyo cünkü
Ama kim gezcek?
Yası da genc ya daha ilerde hepten salar
Bide benim bunlarda cam kapı acma adeti yokiyi hasta falan olmuyorlar valla
Butun odalar dolu nefes alinmiyor..
Biz bu yoklukta verdik hepmaddi sikintilari yok ki.
Ama para vermezler alsa oyle temizletmeye falan
Ayy ayni annem ceryan ceryan orayi kapatir burayi kapatir.Bide benim bunlarda cam kapı acma adeti yok
Ay evlere git eksi eksi kokuyor
Yazın bile ceyranda kalırız diye acmazlar
Görümcelere de huyunu gecirmis
Koci ilk baslarda kapıyodu arkamdan,simdi kendi ac diyor camı faln
Bizde sabah kalkıp cam kapı acık otururz
Hic ceyranda kalmadık valla
Kız kenara parada atamiyorlar.Biz bu yoklukta verdik hep
Napcak parayı bu saatten sonra
Baksın keyfine.
Anam bizde bundan para olmuyo demek
Yok dedikce yok oluyor cünküAyy ayni annem ceryan ceryan orayi kapatir burayi kapatir.
Kız kenara parada atamiyorlar.
Bereketimi yok bilmiyorum.
Ama rahat 10bin lira giriyor evlerine
Ama sor yok
Bencede. Cok detay var da anlatmak istemiyorum burdaYok dedikce yok oluyor cünkü
Din banlanma sebebi olmasa yazardım bendeBencede. Cok detay var da anlatmak istemiyorum burda
Hem dini olarak eksikler hem de niyet olarak.
Yani yok olmasi bana normal geliyor.
Benim diger evde de öyleydi canim.Su evden bi cıksam valla fakir doyurcam
Yapıyosun göstermiyor
Elimde sürekli domestoslu bez biyerleri siliyorm ama yarın gene aynı
Parkeler eski ve acık renk.
Su damlasa leke kalıyor
Mutfak dolapları aynı.
2 günde bir elimde bez mutfak dolabı siliyorm ya.
Artk rutin oldu.
Eskiden domestosla yapardm,simdi kız etkilenmesin diye klorsuz camasır suyuyla yapıyorm
2 güne bir mutfak camı siliyorm Allahtan onu ıslak bezle silip geciyorm,durulamıyorm.
Cünkü güvercinler var mutfak tarafına gelen haftada 1 silsem isin icinden cıkamam
Farmasinin tek sevdiğim ürünü sanıırm bezleri kurulamaya gerek kalmıyo.
Eski evde yok anacım yap yap suya yazı yazıyosn
Oluyordur. Ben bundan 3 yıl önce ilk defa bronşit geçirmiştim. Soluk borumdan ciğerime doğru bir ağrı oluyordu. Hem de nefes alırken oluyordu bu ağrı..zor nefes alıyordum. Bir de yatıp kalkarken yatakta dönerken sırtımda sol tarafımda ağrı oluyordu. O zaman çok kötüydü ama iz bıraktı. Eminim bu ondan da beterdir.Agrı da mı oluyomus
Tez zamanda toparlasın insallah
Aynı fikirdeyim canım zaten tatile cesaret edemeyiz ilk aşamada. Sokağa çıktığımıza şükrederiz. O gün bayram olacak hepimize. İnşallah en yakın zamanda olurGünaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Artık yastıgımla nerdeyse küsüm yine çok erken kalktım yatakta döndüm durdum. Bütün gün evde kapalıyız hareket yok, yürüyüş yok akşam yemeginden sonra hepimiz birer talcid attık midemizden herhalde zafiyet geçirecegiz. Sabah eşime kahvaltı hazırlamadan önce ayvalı kereviz koydum, akşamdan dondurucudan hazır sardığım sarmalardan bir dondurma paketi çıkardım onları pişirdim. Eşimi işe gönderdim çayımı aldım geldim. Egenin rüzgarı meşhurdur belki geldiğinizde görmüşsünüzdür dağ,tepe,ova her yerde var. Tabi enerji sektörüne rüzgar lazım ama balkonlar pencere kenarlarını görmeniz lazım toz pislik örümcek ağı bu gün balkonları temizlerim bayagı zamanımı alır. Buzdolabı aşırı dolu sabah sabah tahin helvası kabı dolabı açınca pat diye düştü heryer helva Allahım ağlıcaktım. Temizledim terliklerime kadar helva olmuş. Kızlar ne zaman kalkar bilmiyorum ne yerler onu da bilmiyorum. Ay şu korono bir bitse bir gün hiç eve girmicem mahallenin delisi gibi sokak sokak gezicem diyorum. Birde elime dondurma alıcam diyorum. Küçük kızımda hayallerin bile küçük senin diyor tatile gidecem demiyosun diyor tatil bile istemiyorum kızım dedim sokağa çıksam kafi.
Iyy ne kötü. Benim de ilk işim yatak odasının kapıyı açmak. Bayağı açık kalır sonra kız uyuyunca oturma odası mutfak kız uyanınca kızın odası sırayla açarım. Akşam da bazen açtığım olur. Yeterki temiz hava girsin. Evde kedi de var hepten koku oluyor.Bide benim bunlarda cam kapı acma adeti yok
Ay evlere git eksi eksi kokuyor
Yazın bile ceyranda kalırız diye acmazlar
Görümcelere de huyunu gecirmis
Koci ilk baslarda kapıyodu arkamdan,simdi kendi ac diyor camı faln
Bizde sabah kalkıp cam kapı acık otururz
Hic ceyranda kalmadık valla
Bizde deBiz bu yoklukta verdik hep
Napcak parayı bu saatten sonra
Baksın keyfine.
Anam bizde bundan para olmuyo demek
Benim de mutfak camlı dolapta çok iz kalıyor. Zaten mutfak pencere camını hiç söylemeyeyim. Kız ellerini sürüp sürüp duruyor. Hiç lekesiz kalmıyor.Su evden bi cıksam valla fakir doyurcam
Yapıyosun göstermiyor
Elimde sürekli domestoslu bez biyerleri siliyorm ama yarın gene aynı
Parkeler eski ve acık renk.
Su damlasa leke kalıyor
Mutfak dolapları aynı.
2 günde bir elimde bez mutfak dolabı siliyorm ya.
Artk rutin oldu.
Eskiden domestosla yapardm,simdi kız etkilenmesin diye klorsuz camasır suyuyla yapıyorm
2 güne bir mutfak camı siliyorm Allahtan onu ıslak bezle silip geciyorm,durulamıyorm.
Cünkü güvercinler var mutfak tarafına gelen haftada 1 silsem isin icinden cıkamam
Farmasinin tek sevdiğim ürünü sanıırm bezleri kurulamaya gerek kalmıyo.
Eski evde yok anacım yap yap suya yazı yazıyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?