- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
Ben de alacağım o kiloları ne olacak halimiz bilmiyorum. Umudum ramazan. O zaman yaptığımız diyete benzeyecek oruç tutunca. Ne de olsa oruç diyeti
Çok istiyorumAynen canım. O yalnızlığı doldurduk o da bizim yalnızlığımızı doldurdu. Uyumadan önce İyi geceler annecim iyi geceler babacım deyip öpmesi bile dünyalara bedel. Ol canım gerçekten iki şekilde anne olmayı da yaşamış olursun. Kızın olur bir de :))
Bende evdeyim diye rahat durmadım
Mantı açtım
Sütlaç yaptım
Yoğurt çaldım
Resmen yorgunluktan uyuyamıyorum
Eşim bayıldı mantıya
Bende ilk defa yaptım
Kayınvalide aradı
Bu marifetlerini hiç göstermedin bize dedi
Vakit yoktu gülüm dedimNeyse ki oğluna yaptım
Bugün iki tane 3 litre süt aldım
Havuç ,domates ,kıvırcık ,sakız 15 li falım
55 TL tutdu
Anlamıyorum çok pahalı hayat
Sağlığımız olsun da para bir şekilde kazanılıyor.
Sabah bir türlü erken kalkamıyorumhep 11:30
Bende istiyorum şöyle 9.00 da kalksam
Çok disiplinsiz olduk
Kafamıza göre takılıyoruzAna oğul
Annen ins bebe olunca da kacmaz kuzuEsimde bu aksam öyle dedi.
Bi ablam var temizlige giden suan evde cagir silsin camlari falan calisamiyor hemde ona verirsin dedi parayi.
Artık gucum yok zaten bak annem güya gelcekti yardima bu hafta cok iclendim ona yani insan yardim etmez mi nasil usengec hayir yasli hasta falan olsa dicem tamam anlicam.
Ama hayir resmen isten kaciyor.
Kardesimde diyo abla o evi supurmuyoki gelip sana yardim etsin diyo.
Nasil rahat ben anlamiyorum.
is deme ona ne dersen de.
Agrı da mı oluyomusKızı zor uyuttuk yine. Çiş kaka demeler başladı uyumamak için. Yine ada çayı içiyoruz. Bronşite çok rahatlatıyot boğazı.
bugün internet için geldiler. Adam eline dezenfekte sıkmış. Eşimde almış dezenfektanı etrafa sıkmış. Sonra da tabi saatler geçti. Diyor ben acaba elime sıktımmı. Dezenfektanı elledi adam. İşte almış heryere sıkıyor.dedim hiç dertlenme kapacaksak kaptık zaten . Sonra hapşıruyor ağzına gözüne yüzüne sıkıyor. Ya insanlar kendini hasta edecek bu psikolojiyle.
Corona olan arkadaşla az yine yazıştık. Nasıl oldu diye sırdum. Çok da sormuyorum şimdilik zaten kısa kısa yazıyor. Kızıyla annesi evdeymiş. Arkadaş da 9 gündür odada kapalı kalıyormuş. Nasıl özledim kızıma sarılmayı dedi.
Ağrıları devam ediyormuş.çok dua ettim bugğün.
Ayy bence kacacakAnnen ins bebe olunca da kacmaz kuzu
Hayır annem gibi olsa anlarım senelerdir bebk büyütüyo kadınAma seninki daha bi hevesli olması lazım da kendi evine yapmıyomus
Çok güzel görünüyor baby iyi günlerde kullan.Günaydınlarr
Günü harcamalı actım
İyiki karantinadayız haa,harcamalar tam gaz.
Girise kilim aldım bitane 59 tl.bakalım nasıl bisey gelcek.
güle güle kullan canimGünaydınlarr
Günü harcamalı actım
İyiki karantinadayız haa,harcamalar tam gaz.
Girise kilim aldım bitane 59 tl.bakalım nasıl bisey gelcek.
Bana gel isimi yap demiyo bana yaptirmiyo tamam ama ben duramiyorum.tr_lelli
Lelli benim annemde fazla temizlik yapmayı sevmez ama ne zaman gitsek derli topludur. Bize diyorki biz üç kız enson da azmedip oğlunu dünyaya getirmiş.Annem-babamın ben ilk çocuklarıyım. Benden sonra iki kız daha var ve kadın bize güvendiğinden elini sıcak sudan soğuk suya sokmadı hepiniz gittiniz şimdi herşey bana kaldı diyor. Sanki hep bekledi bizi temizlik için arada kardeşlerim olsun ben olayım gittik ama olmuyor her zaman bayramlarda tatlısını yaparım kandilde helvasını yaparım. Ama beklenti içinede sokmak istemiyorum. Senin annen annemden daha gençmiş.
Saolasın kuzugüle güle kullan canim
Bi yardımcı alsalar keske ya,15 de bir gelsin bari dırumlar düzelince.Bana gel isimi yap demiyo bana yaptirmiyo tamam ama ben duramiyorum.
Evi öyle gorunce.
Ev supurmeye dahi useniyor ya.
Hani bi supur vileda yap bari tamam dip kose yapmiyo bari goruneni yapsa yani.
Yok.
Kardesimin odasinin kapisini cekiyo (öylr kiyafetler yatak uzerinde falan) salonu babam temizliyo zaten.
Bi y.odasi mutfak wc bari oralari bi temizle.
Yok.
Sonra yaparim diyo bisi desen.
Onun evi bisey desem nolcak gerci.
Ama insanin basina hersey gelebilir
Hastalik, ölum, ani biri gelir.
Aha kaynanamAyy bence kacacak
Etrafimda gercekden bukadar usengec anne bi benim annem.
Insan bukadar bezmis olurmu ya bu yasta.
Daha 56yasinda.
Asiri gamsiz.
Ben bende kalacaginida sanmiyorum kalicam diyo ama inanmiyorum.
iş olarak zaten umudumu kestim en azindan dogum yapinca 10gun falan bebegi oyalasa bana yeterdi.
Ev falan supurup yemek yapmaz.
Cok yakin tanidiklarim sasiriyorlar niye annen yakin gelmiyo diye.
Kadin is yapmayi sevmiyor.
Salonu falan babam supuruyor.
Gecen terasi temizlemis yine babam(kardesim soyledi)
O tv izliyo yatiyo market geziyor.
Bi de yemek yapiyo okadar.
Babamda sikayetci is yapmiyo diye ama dinlemiyor bile.
Ben mesela onun evinde kalamam bebekle bi de onun evini temizleyip yorulcam extra.
Babam diger evdeyken bana derdi evi supur toz al diye annem sallamiyoduki.
Ya da kendi yapiyodu.
maddi sikintilari yok ki.Bi yardımcı alsalar keske ya,15 de bir gelsin bari dırumlar düzelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?