- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
İnan ben de ilk günler psikolojim çökmüştü. Ama artık haber dinlemiyorum. Pek okumuyorumher gmrdüğümü. Günlük sayı durumuna bakıyorum o kadar. Daha iyi oldu. Streste hasta oluruz yoksaGünaydın kizlar,
Dün psikolojim çok kötüydü, bugün şükür iyiyim. Her ağızdan bir şey cikiyo su virüsle ilgili insan inceleyince de iyice karamsar oluyo. Karar verdim okuyup izlemicem artık. Sofra duruyo daha çay içiyorum, bu saate kalmasını hiç sevmiyorum işlerin ama kızım çok çok yavaş yiyo e onu bırakıp da kalkamıyorum. Çayın bitsin baslicam günlük rutin işlere. Yemeğe karar veremedim yalnız, kalan yemeği yemiyorlar, çorba bile kalsa dün vardı diyolar ben kötü alistirdim heralde.tr_lelli benim eşimin ailesi de bı çorba yapar yemek diye o kadar, bişey görmemiş evde ama beklentileri gör sasarsin
Canım temizlik yapmayı sevmiyordur normal,bir yardımcı filan çağırıyormu bari?Durumları iyi annelerin en azından haftada 1 biri gelse baya toparlar oda rahatlar.Bana gel isimi yap demiyo bana yaptirmiyo tamam ama ben duramiyorum.
Evi öyle gorunce.
Ev supurmeye dahi useniyor ya.
Hani bi supur vileda yap bari tamam dip kose yapmiyo bari goruneni yapsa yani.
Yok.
Kardesimin odasinin kapisini cekiyo (öylr kiyafetler yatak uzerinde falan) salonu babam temizliyo zaten.
Bi y.odasi mutfak wc bari oralari bi temizle.
Yok.
Sonra yaparim diyo bisi desen.
Onun evi bisey desem nolcak gerci.
Ama insanin basina hersey gelebilir
Hastalik, ölum, ani biri gelir.
BEn izlemiyormGünaydın kizlar,
Dün psikolojim çok kötüydü, bugün şükür iyiyim. Her ağızdan bir şey cikiyo su virüsle ilgili insan inceleyince de iyice karamsar oluyo. Karar verdim okuyup izlemicem artık. Sofra duruyo daha çay içiyorum, bu saate kalmasını hiç sevmiyorum işlerin ama kızım çok çok yavaş yiyo e onu bırakıp da kalkamıyorum. Çayın bitsin baslicam günlük rutin işlere. Yemeğe karar veremedim yalnız, kalan yemeği yemiyorlar, çorba bile kalsa dün vardı diyolar ben kötü alistirdim heralde.tr_lelli benim eşimin ailesi de bı çorba yapar yemek diye o kadar, bişey görmemiş evde ama beklentileri gör sasarsin
Aynen benim yatak odası hep acık,sineklik vr.Iyy ne kötü. Benim de ilk işim yatak odasının kapıyı açmak. Bayağı açık kalır sonra kız uyuyunca oturma odası mutfak kız uyanınca kızın odası sırayla açarım. Akşam da bazen açtığım olur. Yeterki temiz hava girsin. Evde kedi de var hepten koku oluyor.
yoo cagirmiyorlarCanım temizlik yapmayı sevmiyordur normal,bir yardımcı filan çağırıyormu bari?Durumları iyi annelerin en azından haftada 1 biri gelse baya toparlar oda rahatlar.
Bugun benimde aklima vurdu firinida acmistim malz. vardi fakat patates firinda pisiyo mu?Kumpir yapcam aksma ,patatesi attım fırına
Bezelye havuc haslıyorm rus salatası yapcam
Az makarna haslarım,kasar kolay kumpır☺
Zaten kendi evine yapmıyorsa senin eve hiç yapmaz canım hiç beklentiye girme. O sevmiyor temizlik yapmayı ve rahat o durumdan. Ama şimdi sen hamilesin eve gelmiş süpürge ortada işin bir ucundan tutup odayı süpürebilirdi.hamile olmasan yine yapmasın ama son ayın gelmiş. Düşünceli olmalıydıAnnemi cok andim geldi.
saat 4 de geldi 5 de gitti.
Ne yapilcak diyo 4den sonra ne yapilabilir?
Ben dolaplarin icini duzelttim.
camlar var bi de bazanin alti yerlescek dedim.
Salonuda supurememistim supurge duruyodu ortada kus salık malum bazen 2 defa supuruyorum.
Hic supurim falan demedi bende bisi demedim.
Bazanin altinda 2 hurcu duzelttik kisliklari kaldirdik sigara kahve icti gitti.
Camlar icinde aclesimi var bosver dedi.
Yarin bi esime sildircem guzel silemezse para vericem bi ablam var ona sildircem napim gucum yok silemem.
Ne diyim daha ya o dusunmuyo ben zorla yaptiramam.
Umarim dogumdan sonra birakip gitmez temennim o
10 gun burdasin gider gelirsin eve falan dedim ama guvenmiyorum hic.
O konuya ben de kızıyorum sigaraya para buluyorlar başka şeye yok. Tabi Bugünlerde abartılı bir yemek de paylaşmıyorum. İnsanları düşünüyorum. Ama bir kek herkes yapar.Bi de sey turedi biri var arkadaslikdan da cikaramiyorum yaziyo bazen ama samimi degilim yok yediklerinizi paylasiyosunuz issiz olanlar alamiyo, yapamiyo falan story atip duyarkasan
Ulan dedim yaz gunde 2 pkt sigara icmeye paran var 2 kilo un 2 yumurta mi alamiyosun.
Icme o boku git un yumurta seker al yap kek otur ye 1 hafta.
Saclar sari surekli boyatir falan.
Her boka para buluyonuz bi kek pogca yapmaya malz. bulamiyolar ben anlamiyorum yeminle.
un ,yumurta,seker kimin evinde yok ya.
Belediye yardim dagitiyo gidip yazilsinlar un da alamiyolarsa.
Ayy vallahi kustum bunlardan.
Bu duyar kasanlarinda cogu calisiyo, sigara iciyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?