Küçük Düşün Büyük Olsun!

Karsılamaz kuzu
Misal tansiyon hastasıısın,tansiyondan kaynaklı rahatsızlıgı ve muayeneyi karsılamıyor sigortalar
Cok sinir bozucu ama saglık sigortası hasta olmucak müsteri istiyor.
Bu sene hastalıgın yık sigorta yaptın.
Sigorta devm ederken bi hastalıgın cıktı,police bitene kadr öder.
Seneye yenilemede o hastalıgı muaf bırakır ödemez.

BEnde sirkeden tıkamıstım
Siyah siyah atıyodu kireci
Tabanı acıp icini temizledi koci
Öylelikle kurtardık ütüyü.

Ben elementer sigorta yapıyorm kuzu
Ama söyle söyleyebilirim eger esinin rahatsızlıgı dogustansa,onu kapsam dısı bırakıyorlar onun dısındakileri ödüyor sigortalar
of canim ya en son 12 13 sene önce ameliyatlar var ama ameliyatlik bir durumu yok artık doktorumuz iyi o yüzden oraya gitmek istiyoruz hastanesi çok pahalı malesef olmazmı sadece muayneleri karsilasa

Köftelerimi teflonda kızarttım tereyagında
Kız bugun uyumadı az evvel uyudu yarım saate kalkar.
Koci gelince sosunu yaprım ısıtırken
Kvdem yine babanneyi kitlemis halaya
Yengedeydi
Kadın bütün kıs baktı
Artk issyan etmis haklı
Koci dedi babannemi götürcez halama
İzin almaya calısıyolardı
Anan niye almıyo dedim
Yaza alckmıs diyo
Dedim sence hak mı bu?
Yazın kızında kısın amcandda
1 hafta bakıp sepetliyo kadını
Ne diyim dedi
Allah affetsşn bekliyordur ölür de sıra bana gelmez diye
Dedim söyle yasadıgını yasatmadan ölmezmis insan
Onun da gelini var
Bende onu almıcam
Kime hizmet ediyosa o baksın yaslılıgında dedim
Ay valla beni ilgilendirmiyo kim bakarsa baksın ama ben cakallıga gelemiyorm
Bi akıllı sen misin yani

of canim ya en son 12 13 sene önce ameliyatlar var ama ameliyatlik bir durumu yok artık doktorumuz iyi o yüzden oraya gitmek istiyoruz hastanesi çok pahalı malesef olmazmı sadece muayneleri karsilasa
Onu keserken sorun
Gecmisten gelen rahatsızlıklar karsılanmıyor ama bi ihtimal dr sevkederse karsılanıyor
Muayeneyi karsılamaz ama bacım.

Yazık ya bir anne baba 5 evlada bakıyor 5 Evlat bakamiyor valla o da yaslancak canim bakalim napcak ama sana bile gelir o potansiyel var

Yazık ya bir anne baba 5 evlada bakıyor 5 Evlat bakamiyor valla o da yaslancak canim bakalim napcak ama sana bile gelir o potansiyel var
Ben dediö kociye bakmam büyük konusmayayım
Hayat ona güzel dedim
Gelin dogum yaptı anası baksın
Kvde hasta kızı baksın
Biz bulamadık öyle kapı dedim
Gülüyo
Yüzüne de söylerim hic cekinmem.

Sgk anlasması yok mu drun
Yada anlasmalı bi dr mu bulsanız
Kuzu biraz kalburüstü bi yer adam önceden sgk 'daydı suan orda çalışıyor prof. Küçükken bir rahatsızlıkla doğmuş canim bi kerede bitecek bir ameliyatmis aslında bir doktor mahvetmisüzerine 10 ayakin ameliyatla düzelmiş o şu an kime gitsek ameliyatinizi yapan doktoru bırakmayın diyo

C
Kizlar bisi sorcam.
Simdi ben hummana cayi ve rezene aldim.
Bunkar gibi süt yapan caylari doguma girmeden 1 hafta falan once icmeye baslasam bir zarari olur mu?
mesela hosaf icmeye baslicam ben.
Süt icin diyorum ama bilemedim
Canım bir arkadaşım çok sutü vardı. Sezeryandan 3 saat sonra da sütü gelmiş. Ama doğuma gidene kadar hurma yemişti. Bir de bimin kendi markasının süt çayını çok öneriyorlar. Çok kaliteliymis

Yemegi yedik mutfagi topladim cay koydum haber bakios yatak odasının perdesini taktim yikandi bi oturma odam kaldı toz aldım yarin elektrik paspas cekcem hava iyi olursa cam silerim olmassa haftaya silicem artık eşim corba ve patates salatası yedi salata ya bayıldı yine yap diyo

sagol yarin bakim evde hurmada yok

Aynen benim de oyle. Etkinlik icin cok hosuna gidiyot eglenceli oluyor. Renklerin birazini ogrendi toplarla yaptigimiz etkinlikler sayesinde. Yine de etrafta top topluyorum

Canim ozel sigorta dogustan Ve daha onceden muaynesi olan hastaligi karsilamiyir. Bizim kizla benim var ozel sigortam. Kizimda kalp delikligi var ilkine para odemiştik. O zamsn özel sigortamız yoktu. İkinci kontrolde sağolsun doktor ayarladı para ödemedik. Bakalım 3. De nasıl olacak. Sizin de doktor ayarlayacağı birşeyse iyi olur özel sigorta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…