Ben elementer sigorta yapıyorm kuzubabyloading87 canim sen sigortaciydın değilmi sağlık sigortalariyla ilgili bilgin varmı acaba
Karsılamaz kuzuBenimki bayadir böyle olmamıştı dogustan olup geçmeyen daha doğrusu senede birde olsa işlem isteyen bir rahatsızlığı var 3 yılı geçti gitmedik doktoru özelde istanbul da bide karşı yakada olmuş muayenesi 550 tl fln en son 350 civarı vermiştik adam kucukten beri esimi bildigi icin islem parasi almadi bi kac malzmeyle yapiyo onada ücret alsa binliradan aşagı cikmayiz bakiyorum en son gittik 80 tl verdi aynı doktora adam nasi oluyo ddim özel sigorta ddiler ya söylüyorum Benimki ne yaptiralim senede bir iki muayene için kullanırız en azından araştırıyorum yatircam oluyorsa yoksa o parayı veremeyiz bu durumlarda bide doktor röntgen gerekiyordu unutmam ddi devlette cektir getir bakıyım sorduk o zmn 200 ddiler bir rontgene
BEnde sirkeden tıkamıstımÜtümu dikkatli kullanmadim musluk suyu falan kirecden tikandi.
Philps bi de ozamanlar 350tl almistik kac sene oldu.
Esime de soyleyemiyorum adam dicek okadar para verdik ozaman.
Gunlerdir acmaya calisiyorum hala tikali
Ne gorduysem duyduysam denedim.
Hala deniyorum.
Tamam kirec dokuluyo icinden ama tamamen acilmadi resmen tas olmus delik icleri.
Kac defa daha denicem cok yoruldum ya bozulcak iyice sirke falan koymakdan.
Napcami sasirdim.
aciliyomu acaba ya benimkideBEnde sirkeden tıkamıstım
Siyah siyah atıyodu kireci
Tabanı acıp icini temizledi koci
Öylelikle kurtardık ütüyü.
BİZimkinin elinden geldiğinden actı kuzu ama bilmeden acmamak lazım.aciliyomu acaba ya benimkide
of canim ya en son 12 13 sene önce ameliyatlar var ama ameliyatlik bir durumu yok artık doktorumuz iyi o yüzden oraya gitmek istiyoruz hastanesi çok pahalı malesef olmazmı sadece muayneleri karsilasaBen elementer sigorta yapıyorm kuzu
Ama söyle söyleyebilirim eger esinin rahatsızlıgı dogustansa,onu kapsam dısı bırakıyorlar onun dısındakileri ödüyor sigortalar
Onu keserken sorunof canim ya en son 12 13 sene önce ameliyatlar var ama ameliyatlik bir durumu yok artık doktorumuz iyi o yüzden oraya gitmek istiyoruz hastanesi çok pahalı malesef olmazmı sadece muayneleri karsilasa
Saol kuzu ya yardımın için bakalim gidip verces o parayı olmadiOnu keserken sorun
Gecmisten gelen rahatsızlıklar karsılanmıyor ama bi ihtimal dr sevkederse karsılanıyor
Muayeneyi karsılamaz ama bacım.
Sgk anlasması yok mu drunSaol kuzu ya yardımın için bakalim gidip verces o parayı olmadi
Yazık ya bir anne baba 5 evlada bakıyor 5 Evlat bakamiyor valla o da yaslancak canim bakalim napcak ama sana bile gelir o potansiyel varKöftelerimi teflonda kızarttım tereyagında
Kız bugun uyumadı az evvel uyudu yarım saate kalkar.
Koci gelince sosunu yaprım ısıtırken
Kvdem yine babanneyi kitlemis halaya
Yengedeydi
Kadın bütün kıs baktı
Artk issyan etmis haklı
Koci dedi babannemi götürcez halama
İzin almaya calısıyolardı
Anan niye almıyo dedim
Yaza alckmıs diyo
Dedim sence hak mı bu?
Yazın kızında kısın amcandda
1 hafta bakıp sepetliyo kadını
Ne diyim dedi
Allah affetsşn bekliyordur ölür de sıra bana gelmez diye
Dedim söyle yasadıgını yasatmadan ölmezmis insan
Onun da gelini var
Bende onu almıcam
Kime hizmet ediyosa o baksın yaslılıgında dedim
Ay valla beni ilgilendirmiyo kim bakarsa baksın ama ben cakallıga gelemiyorm
Bi akıllı sen misin yani
Ben dediö kociye bakmam büyük konusmayayımYazık ya bir anne baba 5 evlada bakıyor 5 Evlat bakamiyor valla o da yaslancak canim bakalim napcak ama sana bile gelir o potansiyel var
Kuzu biraz kalburüstü bi yer adam önceden sgk 'daydı suan orda çalışıyor prof. Küçükken bir rahatsızlıkla doğmuş canim bi kerede bitecek bir ameliyatmis aslında bir doktor mahvetmisSgk anlasması yok mu drun
Yada anlasmalı bi dr mu bulsanız
Canım bir arkadaşım çok sutü vardı. Sezeryandan 3 saat sonra da sütü gelmiş. Ama doğuma gidene kadar hurma yemişti. Bir de bimin kendi markasının süt çayını çok öneriyorlar. Çok kaliteliymisKizlar bisi sorcam.
Simdi ben hummana cayi ve rezene aldim.
Bunkar gibi süt yapan caylari doguma girmeden 1 hafta falan once icmeye baslasam bir zarari olur mu?
mesela hosaf icmeye baslicam ben.
Süt icin diyorum ama bilemedim
sagol yarin bakim evde hurmada yokC
Canım bir arkadaşım çok sutü vardı. Sezeryandan 3 saat sonra da sütü gelmiş. Ama doğuma gidene kadar hurma yemişti. Bir de bimin kendi markasının süt çayını çok öneriyorlar. Çok kaliteliymis
Hiç tavsiye etmem canım. 100 tane düşün cekyat altına kacani var diğer odaya gideni var sinir bir durumo toplari toplamasi cok zorluyo mu
Bende almayi dusunuyorum ama 100lü almam okadarina cesaretim yok suan
Acaba akilli kârı diil mi hic mi bulasmasam diyorum.
Aynen benim de oyle. Etkinlik icin cok hosuna gidiyot eglenceli oluyor. Renklerin birazini ogrendi toplarla yaptigimiz etkinlikler sayesinde. Yine de etrafta top topluyorumBen hiç önermem, bi heves aldım ama her yerden top çıkıyor, kanepe altları, mutfak çekmeceleri, her delikten top çıkıyor. Ama biraz büyüyünce etkinlik için kullanışlı olur. Ben 3-5 tane bırakıp gerisini kaldırdım
Canim ozel sigorta dogustan Ve daha onceden muaynesi olan hastaligi karsilamiyir. Bizim kizla benim var ozel sigortam. Kizimda kalp delikligi var ilkine para odemiştik. O zamsn özel sigortamız yoktu. İkinci kontrolde sağolsun doktor ayarladı para ödemedik. Bakalım 3. De nasıl olacak. Sizin de doktor ayarlayacağı birşeyse iyi olur özel sigortaBenimki bayadir böyle olmamıştı dogustan olup geçmeyen daha doğrusu senede birde olsa işlem isteyen bir rahatsızlığı var 3 yılı geçti gitmedik doktoru özelde istanbul da bide karşı yakada olmuş muayenesi 550 tl fln en son 350 civarı vermiştik adam kucukten beri esimi bildigi icin islem parasi almadi bi kac malzmeyle yapiyo onada ücret alsa binliradan aşagı cikmayiz bakiyorum en son gittik 80 tl verdi aynı doktora adam nasi oluyo ddim özel sigorta ddiler ya söylüyorum Benimki ne yaptiralim senede bir iki muayene için kullanırız en azından araştırıyorum yatircam oluyorsa yoksa o parayı veremeyiz bu durumlarda bide doktor röntgen gerekiyordu unutmam ddi devlette cektir getir bakıyım sorduk o zmn 200 ddiler bir rontgene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?