Evet onu gordum hummanaya rezeye ek onuda alicam.canım ben bu konularda cok usengecım aklıma gelırse ıcıyorum ama arkadaslarımın tavsiyesi üzerine aldım lactamil emzirme çayı var kusburnu kımyon falan karısık tadı cok guzel mıgrosta var 10lu sallama cay seklınde.15tl.
bide kuru dut alıp cezvede kaynatıp suyunu içiyorsun bu da çok ıyı gelıyormus
Hurmayi cok severim sut yaptiginida duymustum.Hurmanın icindeki bi madde dogumu tetikler diye biliyırm
Sana daha erken yeme sen.
Esimde 10bine 11 bin odemeli 6 ay sonra baslicak odemesi kredi var falan diyip duruyordu dunkızlar bize halkbanktan ihtiyac kredisi 7500 tl çıkmış. Masrafı var tabi konut kredisini de erteledik. Alsakmı kararsıx kaldık. 6 ay ödemesi yok. Bu ekonomik durumun ne olacağı da belli değil. İşe başlayınca da risk devam eder eminim. Ya da alıp parayı kenarda tutsak altın falan alıp koysak her ihtimale karşı dursun kenarda diye. Çok zorda kalana kadar kullanmasak o parayı. 6 ay sonra da durum düzelirse toplu yatırsakmı diye düşündük. Kredi faizi çok çok düşük %49 civarıydı. Dünden bu yana onu düşümüyoruz. Her ihtimale karşı diye
Onunn parmağını yerimmmmmm şimdiden parmak emme başlamışKendimi koltuga attim
8.30da evden ciktik annemi aldik hastaneye gittik.
Annemi girisdeki bekleme yerinden iceri almadilar.
Muayine oldum dr. nst istedi.
4 tüp de kan
Ben saglik ocaginda yaptirmak istemedim.
Orada yaptirdim muayine100tl nst 40tl testler 200tl.
Gitti paralar.
Alya kuş 2.600 olmus.
suyu falan iyiymis.
Parmagini emiyordu yuzunu gosterdi piremses bu sefer pes etti.
Hemen esime attim ayni ben diyo
Nst guzel cikti sanci falan yok keyfi yerinde.
Haftaya persembe yine cagirdi gununu netlestirelim beraber dedi.
20gun daha var ama ortalama 3.200olur dedi.
3 kiloda almisim.
Okadar yemeye kizin aldigi 800gr.
Hepde sutlac, kasar, muz, tahin pekmez,yumurta, yogurt falan yiyorum demek ne yersem yiyim onun alacagi belli zaten.
Cokda saapmamak lazim.
Hastane cok sakin sukur.
Genelde hamisler vardi.
Vurusle ilgilide vaka vs yokmus sordum.
Esimide almayacaklar malesef.
Sadece refakatci olacak dedi.
Ziyarteci girmicek.
Goruntulu konusuruz artik.
Kac gece kalacagimi sordum bir sikinti olmadigi surece amacimiz bir an once taburcu etmek dedi.
Maske msj gelmisti onu aldim.
Lansor yazmisti yine midem icin ilacim bitmediginden cikmadi ama sagolsun ecz. 2 gunun daha var ama ben bunu ozaman islicem sisteme dedi verdi.
Sonra eve donerken markete girdik annemle..
Un sut falan tasiyamamda dedim tavugi falan alim.
Bime girdik tavuk, kasar, kolot p, kremsanti, sosis, muz, salatalik, sandovic ekmegi falan aldim.
Sonra hakmara gitdik papia 32li 28.90dı ondan aldim.
Makarna, sehriye, cilek, nugget, halley, biskuvi falan bisilerde ordan aldim 200tl de marketlere gitti.
Maya yok yine bimde falan
Kuru mayayi ben sevmiyorum.
Annemin verdikleriyle idare edicem.
esimde havlu kagit,un ,sut alir tasiyamazdik almadim onlari..
Eve gel aldiklarimi yerlestir oglan uyanmis kahvalti bekliyo ona kahvalti ver kendimde actim bilerek yemedim sabah tahlil ister diye.
Simdi yedim ancak uzandim.
Isler beni bekliyor
Evde yemek yok.
Esim girebilseydi sadece bana iyi gelirdi moral olarak.Onunn parmağını yerimmmmmm şimdiden parmak emme başlamışhastanede ne yapsın önlemleri alıyor. İlerde kızına anlatırsın artık seni böyle doğurdum diye farklı olacak. Olsun ziyaretçiyle başın ağrımaz. Güzel geçsin inşallah
Sağol canim haftasiyla uyumlu hersey evet cok sukur.tr_lelli
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim. Az kaldı kavuşmanıza sağlıkla inşallah o da olucak. Yorma kendini bu gün dinlen yarın yaparsın.
tam bir aymış arasııBenimki de 20 agustos dogumlu☺Yaa evet
masAllah canım her sey yolundaymısMarketler sakin ama
Yani sayiliydi insanlar.
Bu sefer yigilma olmaz gibi gorunuyor.
Arabalarda az geldi gozume yoksa hastanenin caddesinde karsiya gecmek mumkun diil.
Herkes bilinclenmeye baslamis sanirim.
Ben gunlerdir cikmayinca disari hersey tuhaf geldi gozume☺
Cok sukur canimmasAllah canım her sey yolundaymıs
kıloyu bosver onemli olan saglıklı olması zaten
ıkınız de ıyı olun kılo alır dısarda da korkma
Çok iyiymis dediğin gibi yatırım yapıp topluca ödenebilir sonradan, geri ödemesi ne kadarkızlar bize halkbanktan ihtiyac kredisi 7500 tl çıkmış. Masrafı var tabi konut kredisini de erteledik. Alsakmı kararsıx kaldık. 6 ay ödemesi yok. Bu ekonomik durumun ne olacağı da belli değil. İşe başlayınca da risk devam eder eminim. Ya da alıp parayı kenarda tutsak altın falan alıp koysak her ihtimale karşı dursun kenarda diye. Çok zorda kalana kadar kullanmasak o parayı. 6 ay sonra da durum düzelirse toplu yatırsakmı diye düşündük. Kredi faizi çok çok düşük %49 civarıydı. Dünden bu yana onu düşümüyoruz. Her ihtimale karşı diye
Sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah, kendini çok yorma canımTavuk sote yapicam.
Yanina pilav
Oglana sosis haslicam sosisli sandovic yaparim.
Evide supurursem daha bisi yapcak halim yok.
Artik paytak paytak yurumeye basladim
yolda arabalar yol veriyo marketde herkes yer aciyo.
☺ agir vasita.
Karnimi sakliyodum kalin montlar falan bugun ince ceket giydim cikti meydana kız.
Ama nst girdigimde benim isim bitti karsi yataha baska birini aldilar o da 36 haftalikmis karni baya buyuktu.
Benim ki minnak kaldi onun yaninda minnak kizim benim.
Bak sen cimcimeye neler biliyorBugün bir türlü yazamadım. Ancak okuyabildim. Kız uyandı ona yemek yaptım. Öğlen pilav köfte akşam et haşladım. Fırında sütlü patates yaptım. Bizde köfteyle yedik. Kemik suyu kaynattım. Eşim mutfağın şeklini değiştirdi. Mama sandalyesini kaldırıyor. Kızın küçük masasını koydu oraya. Diyorum kendi yemek istiyor batacak heryer. Öğlen yemeğini o yedirdi. İkide bir kalkıyor. Mama sandalyesinde onu yapamıyor. Neyse deneyecek görecek bir kaç gün ya da ben en sonunda kızıp söylenip yeniden koyacağım mama sandalyesini. Elbet mutfak ferahlıyor ama ben uğraşıyorum.
kargo geldi bygün yine sürat kargo oyun kumunu getirmiş iki defa aralıklarla oynadık hoşuna gitti şimdilik.
yine halıların altına girdi. Ne yapacağımı şaşırıyorum. İki oturup çay içerken bunu yapıyor.
akşam da yatak odanın perdesinin arkasına gir sen çiş yap sonra da gel yaptım debayağıdır yapmamıştı. İlk hafta öyleydi. Niye yaptı anlamadım. Sonra bende bez bağlıyorum tuvalete yapmadın çişini dedim bir kıyamet nasıl ağlıyor bağladık bezi çıkartmayı beceremiyorda bilmiyor da. Az sonra çıkarttım çıplak. Yatağına yattı yok gitmeyecekmiş kıyafer çorap. Küstü güya. Ağladı ama giydirdim.Biraz sakn bıraktım. Sonra konuşup anlattım. Bir bez taktım diye küstü ya daha dün totonda bezle geziyordun.
Ayy neyse uzun uzun yazdım kusura bakmayın.Biraz vakit geçitdik uyuttum sonra da telefona daldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?