Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet onu gordum hummanaya rezeye ek onuda alicam.
sagol canim
Hurmanın icindeki bi madde dogumu tetikler diye biliyırm
Sana daha erken yeme sen.
Hurmayi cok severim sut yaptiginida duymustum.
Ama dogumu kolaylastirdiginida bolca duydum.
Dogumdan sonra yerim olmadi.

yedirenk79
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Bir anne bir anneyi ancak bu kadar onere eder, iyi ki varsın-varsınız. İnan kızın büyüyünce seni o kadar mutlu edecek ki çocuklar büyüyünce nasıl yetiştiriyorsan sana o şekilde davranıyorlar. Senin kopyan gibi. Ben bunları kızlarımda hep kendime geri dönüş olarak alıyorum. Ben inanıyorum Yedirenk yorumuna içinden geçenleri yazmışsındır. Geride kalan çocuklar ne olacak, diye düşünse belki o çocuğu dünyaya getirmeyi düşünmeyecekti. Neyse ben BDV hiç girmiyorum çünkü düşününce yazılanlar beni etkiliyor. Benim kadın doğum doktorumun hiç çocugu yoktu, yıllardır tanıyordum ve eşimin mesai arkadaşı idi, eşi de hekimdi sordum çocugunuz yokmu yoksa ben mi bilmiyorum diye. Aldığım yanıt o kadar farklı idi ki, çok çocuk dünyaya getirdim ama ben çocuk sahibi olmayı istemedim. Çünkü dünyada sahip olunacak yeteri kadar çocuk var dedi. Böyle de güzel bir kalbi vardı.

Kendimi koltuga attim
8.30da evden ciktik annemi aldik hastaneye gittik.
Annemi girisdeki bekleme yerinden iceri almadilar.
Muayine oldum dr. nst istedi.
4 tüp de kan
Ben saglik ocaginda yaptirmak istemedim.
Orada yaptirdim muayine100tl nst 40tl testler 200tl.
Gitti paralar.

Alya kuş 2.600 olmus.
suyu falan iyiymis.
Parmagini emiyordu yuzunu gosterdi piremses bu sefer pes etti.
Hemen esime attim ayni ben diyo

Nst guzel cikti sanci falan yok keyfi yerinde.
Haftaya persembe yine cagirdi gununu netlestirelim beraber dedi.
20gun daha var ama ortalama 3.200olur dedi.
3 kiloda almisim.
Okadar yemeye kizin aldigi 800gr.
Hepde sutlac, kasar, muz, tahin pekmez,yumurta, yogurt falan yiyorum demek ne yersem yiyim onun alacagi belli zaten.
Cokda saapmamak lazim.

Hastane cok sakin sukur.
Genelde hamisler vardi.
Vurusle ilgilide vaka vs yokmus sordum.

Esimide almayacaklar malesef.
Sadece refakatci olacak dedi.
Ziyarteci girmicek.
Goruntulu konusuruz artik.

Kac gece kalacagimi sordum bir sikinti olmadigi surece amacimiz bir an once taburcu etmek dedi.

Maske msj gelmisti onu aldim.
Lansor yazmisti yine midem icin ilacim bitmediginden cikmadi ama sagolsun ecz. 2 gunun daha var ama ben bunu ozaman islicem sisteme dedi verdi.

Sonra eve donerken markete girdik annemle..
Un sut falan tasiyamamda dedim tavugi falan alim.

Bime girdik tavuk, kasar, kolot p, kremsanti, sosis, muz, salatalik, sandovic ekmegi falan aldim.
Sonra hakmara gitdik papia 32li 28.90dı ondan aldim.
Makarna, sehriye, cilek, nugget, halley, biskuvi falan bisilerde ordan aldim 200tl de marketlere gitti.

Maya yok yine bimde falan
Kuru mayayi ben sevmiyorum.
Annemin verdikleriyle idare edicem.

esimde havlu kagit,un ,sut alir tasiyamazdik almadim onlari..

Eve gel aldiklarimi yerlestir oglan uyanmis kahvalti bekliyo ona kahvalti ver kendimde actim bilerek yemedim sabah tahlil ister diye.
Simdi yedim ancak uzandim.

Isler beni bekliyor
Evde yemek yok.

kızlar bize halkbanktan ihtiyac kredisi 7500 tl çıkmış. Masrafı var tabi konut kredisini de erteledik. Alsakmı kararsıx kaldık. 6 ay ödemesi yok. Bu ekonomik durumun ne olacağı da belli değil. İşe başlayınca da risk devam eder eminim. Ya da alıp parayı kenarda tutsak altın falan alıp koysak her ihtimale karşı dursun kenarda diye. Çok zorda kalana kadar kullanmasak o parayı. 6 ay sonra da durum düzelirse toplu yatırsakmı diye düşündük. Kredi faizi çok çok düşük %49 civarıydı. Dünden bu yana onu düşümüyoruz. Her ihtimale karşı diye

Tavuk sote yapicam.
Yanina pilav
Oglana sosis haslicam sosisli sandovic yaparim.

Evide supurursem daha bisi yapcak halim yok.
Artik paytak paytak yurumeye basladim
yolda arabalar yol veriyo marketde herkes yer aciyo.
☺ agir vasita.

Karnimi sakliyodum kalin montlar falan bugun ince ceket giydim cikti meydana kız.

Ama nst girdigimde benim isim bitti karsi yataha baska birini aldilar o da 36 haftalikmis karni baya buyuktu.
Benim ki minnak kaldi onun yaninda minnak kizim benim.

Esimde 10bine 11 bin odemeli 6 ay sonra baslicak odemesi kredi var falan diyip duruyordu dun
Bana soylemiyor ama biraz cevirmeye calisiyor giderleri.
Ordan alip oraya falan.
Anliyorum.
Bana bisi demiyor.
Zaten ihtiyac dahilinde aliyoruz ama zorluyor isleri dustu.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Onunn parmağını yerimmmmmm şimdiden parmak emme başlamış hastanede ne yapsın önlemleri alıyor. İlerde kızına anlatırsın artık seni böyle doğurdum diye farklı olacak. Olsun ziyaretçiyle başın ağrımaz. Güzel geçsin inşallah

Esim girebilseydi sadece bana iyi gelirdi moral olarak.
Hem kizi orada gorsun istiyordum.
Haklilar ama annemde dediki kizim hastane temiz.
Giren cikanin pesine hep kapi kollarini falan siliyorlar kac defa sildiler dedi.
Kolacan etmis girisleri.
Zaten bi ihtimal 1 gece kalicam gibi gorunuyor.

Marketler sakin ama
Yani sayiliydi insanlar.
Bu sefer yigilma olmaz gibi gorunuyor.
Arabalarda az geldi gozume yoksa hastanenin caddesinde karsiya gecmek mumkun diil.
Herkes bilinclenmeye baslamis sanirim.

Ben gunlerdir cikmayinca disari hersey tuhaf geldi gozume☺

masAllah canım her sey yolundaymıs
kıloyu bosver onemli olan saglıklı olması zaten
ıkınız de ıyı olun kılo alır dısarda da korkma

Evi biraz toparladım. Mutfağı tam toparlayamadım. Lavabo tuvaleti yıkadım. O arada kız tv izledi. Sonra kapattık banyo yaptırdım. Uyumak istemedi gitmiş küçük topları bılmuş İki gündür top muhabbetine. Sonra dedim hayır uyuyacağız uyanınca oynarız. Tabi ağladı toplarıalmaya uzanmış eşim de yanında ben de mutfak yarım kalmıştı ona giriştim eşim diyor yedirenk bak bak ne yapıyor.defim sen bak niye ben bakıyorum. Şu evde bir işe elimi atamıyorum dedim. Uyumazsa yemek yaoacağım hem ona hem bize mutfağı toparlamsm lazım. Makinayı parça parça boşalttım. Ya bu adamlar ne rahat.gözlerinin önünde görüyorlar işleri hala da oturup keyif yapma derdindeler. Kahve içrlim diyor. Zaten sabahtan bu yana yayıp yuvarlanıyor ohh ne rahat ya erkekler.
daha kaç gündür bacaklarımı makinayls epilasyon yapacağım onu bile yapamadım çocuk uyanacak yemek yok. Ne yiyecek bu çocuk. Ohh ancak keyif yapsınlar. Tutsaydı bir ucundan işin oturur kahve keyfi de yapardım onunla. Şansını kaybetti

Çok iyiymis dediğin gibi yatırım yapıp topluca ödenebilir sonradan, geri ödemesi ne kadar

Sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah, kendini çok yorma canım

Merhaba herkese,
Ben de bugün bı markete gidip geldim sıvı yağ ve tereyağ indirimdeydi a101 de, tereyag Karlıdağ ama spot urun dedi çalışan.yani normal Karlıdağ indirime girmemiş de bunu ayrı getirmisler anlamadim sebebini ama aldım 1 tane. Sıvıyağ da orkide idi ilk defa aldım 4 lt 30 TL
Akşama da kuru fasulye pilav yoğurt salata vee sütlaç yaptım. Eşim dün 5 lt süt almış ben de 2 lt ile sütlaç kalanını yoğurt yaptim

Bak sen cimcimeye neler biliyor kolay gele canim yarilamisin artık alışır arada oyuna fln dalinca benimkide kaciriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…