- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
Çocuklar ne durumda yarın hepsin bırakır başka adamla ilişki kurar. Allah bunlara çocuk değil akıl versin inşallah.Allahim kadin nikahsiz 4 cocuk yapmis.
Sonra int. tanistigi adamdan da cocuk yapmis.
Adam evli
Bunlar ne iciyo acaba bu kafayla.
Bu kafa ne kafasi merak ediyorum incelesinler ya.
Yuuh ya o kadarmı ben geçen yıl ortapediye gittim şimdi bu yıl gitsem karşılamayacakmuKarsılamaz kuzu
Misal tansiyon hastasıısın,tansiyondan kaynaklı rahatsızlıgı ve muayeneyi karsılamıyor sigortalar
Cok sinir bozucu ama saglık sigortası hasta olmucak müsteri istiyor.
Bu sene hastalıgın yık sigorta yaptın.
Sigorta devm ederken bi hastalıgın cıktı,police bitene kadr öder.
Seneye yenilemede o hastalıgı muaf bırakır ödemez.
AynenAynen benim de oyle. Etkinlik icin cok hosuna gidiyot eglenceli oluyor. Renklerin birazini ogrendi toplarla yaptigimiz etkinlikler sayesinde. Yine de etrafta top topluyorum
cok kiziyorumÇocuklar ne durumda yarın hepsin bırakır başka adamla ilişki kurar. Allah bunlara çocuk değil akıl versin inşallah.
benim bir arkadaş var evlat edinen ikiz bebek verdiler ilk tabi ikinci çocuk için başvuruları yoktu o çocukları doğuran kadın bir çocuk daha doğurmuş tabi 1 yıl sonra oluyor bu. Kurum arıyor kardeşi var istermisiniz diye. Onlar o çocuğu da alıyor. Yahu dedim kadın hayrınamı doğuruyor anlamadım. Ne insanlar var. Çocuk doğurmak ne kadar da basit bir iş onlar için
Sorma ya iyice sinir oluyorum böylelerine. 4 çocuk da sevgisiz büyüyecek. Bu dünyaya bir insan getiriyorsun bu bu kadar basit olmamalı.cok kiziyorum
O 4 cocuk babasinda
o 1 cocugun pesine dusmus.
Tabi baskasiyla evli suan
Tipinide gorsen
Allah akil fikir versin.
Hayir zaten hayatiniz afedersin lagim cukuru bari cocuk yapmayin ya
Yazik gunah.
Evlat edinilmese o yurtda yasamak zorundalar buna niye mecbur birakiyosun.
Nikahsiz adamdan 4 cocuk yapmak nasil cesaret.
Hayir akillanma git yine nikahsiz 1 tanede yap.
Rabbim boylelerine veriyo ne diyim
günaydın canım 8 aylık dıyınce hemen gözlerim ısıldadı bizim de 9 ay olmaya 3 gün var 19 temmuz dogumlu kızın ne zaman dogmustu hatırlıyorum pespese hamıle kalmıstıkBugun artk dayanamadım yürütece koydum
Dis cıkarıyor hep kucak istiyor
2dolandı sonra 8 aylık bebe gitti oyuncakları berjerw dizdi bi birini alıyo bi diğeri
Anne ölsünn
Anam dedim sen büyüdünde oyun mu oynuyosn
bizde kaydıraklı top havuzu aldık lelli havuzu pek sevmedi şuan kaydırak duruyor ortada topların da 10 tanesını bıraktım onlarla oynuyor.kaydıraga bayılıyorda gücü yetmıyor tabıkı suan biz kaydırıyoruzo toplari toplamasi cok zorluyo mu
Bende almayi dusunuyorum ama 100lü almam okadarina cesaretim yok suan
Acaba akilli kârı diil mi hic mi bulasmasam diyorum.
canım ben bu konularda cok usengecım aklıma gelırse ıcıyorum ama arkadaslarımın tavsiyesi üzerine aldım lactamil emzirme çayı var kusburnu kımyon falan karısık tadı cok guzel mıgrosta var 10lu sallama cay seklınde.15tl.Kizlar bisi sorcam.
Simdi ben hummana cayi ve rezene aldim.
Bunkar gibi süt yapan caylari doguma girmeden 1 hafta falan once icmeye baslasam bir zarari olur mu?
mesela hosaf icmeye baslicam ben.
Süt icin diyorum ama bilemedim
Hurmanın icindeki bi madde dogumu tetikler diye biliyırmsagol yarin bakim evde hurmada yok
KarsılamayabilriYuuh ya o kadarmı ben geçen yıl ortapediye gittim şimdi bu yıl gitsem karşılamayacakmu
Benimki de 20 agustos dogumlugünaydın canım 8 aylık dıyınce hemen gözlerim ısıldadı bizim de 9 ay olmaya 3 gün var 19 temmuz dogumlu kızın ne zaman dogmustu hatırlıyorum pespese hamıle kalmıstık
Biz de öyle kendimiz yemeyip ona yediriyoruz. İstediğini yapınca dünyalar bizim oluyor.ona yetebilme çabasındayız.yedirenk79
Sana katılıyorum arkadaşım. Doğru söze ne denir. İnanın ben kızlarımla pazara gittiğimde yani onlar küçükken önce onlar ne istiyorsa ondan alırdım. Heleki böyle bahar mevsiminde meyveler ne kadar pahalı ama önce onların isteklerini alınca en mutlu anne ben olurdum. Geçenlerde bir yazı okudum sabahları kahvaltı hazırlamayacagınız, akşam yatarken kitap okumayacagınız çocugu lütfen dünyaya getirmeyin ve sadece çiftleşin diye. Gerçekten beni bu söz o kadar etkilediki bir insanın kafasındaki tüm sorulara yanıt veriyordu bana göre tabi.
Ayy yerim onu ben ağustos kızı. Aslan burcu ehehheee benden o da. Çok pis inadı vardır. Dediğim dediktirBenimki de 20 agustos dogumlu☺Yaa evet
VALLa kardesimde öyle aslanAyy yerim onu ben ağustos kızı. Aslan burcu ehehheee benden o da. Çok pis inadı vardır. Dediğim dediktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?