Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende izledim bide diyo 3 yaşındaki olanla netten görüşüyorum esi de evdeydi diyo sen markete çıksam soruyor çocuk yazık bu çocuklara söylendi kadına bir sürü

Bende izledim bide diyo 3 yaşındaki olanla netten görüşüyorum esi de evdeydi diyo sen markete çıksam soruyor çocuk yazık bu çocuklara söylendi kadına bir sürü
agzinda disde kalmamis hala koca pesinde.
Bi de evlenmis ya.
Milletde deli cesareti var.
Ben 2. cocugun sorumlulugunu almak icin 15 sene oteledim.
Geleceginide dusunmek lazim.
Dogurmayi marifet saniyolar

Doğru düşünüyorsun canim valla dün izlerken aklımdan geçti bırakıyorlar sonra mügeye çıkıyorlar yok 20 sene önce bıraktım fln diye çocuk adam olmuş ana yüzü görmeden bide çıkıp özledim diyorlar

Şöyle yerleri bı elimle silesim var ama çok halsiz hissediyorum kendimi kaç gündür odaları ayikliyorum, çekmece dolap vs. Olmazsa yarın silerim öyle.
Ayy dimi böyle fosur fosur kopurtcen sonra durulucan ozellikle kalebodurda cok severim.
Balkonu silmekden hoslanmiyorum suyu dokup soyle bir fircaliyinca mesela icim rahat ediyor
Ya da banyonun paspaslarini mak. atip elimle silince yerleri.
Simdi viledayla siliyorum diyorum silmesem daha iyi ne bu böyle

ouf
Aksam bulasiklar duruyordu sabahda halledememistim cunku mak. doluydu.
Mak calistirdim bosaltmaya erindim tezgahdakileri elimde yikadim.
Mak. esim bosaltir artik egilcek dermanim yok.
Market falanda gezince pilim bitti.
Evi supurdum.
camasir asicam.
yemek yapip wc yikicam.
Daha da bisi yapamam bugun zaten aksam oldu
Kardesim gelcek besigi kurmaya
Esim gelir
Yemek ihlamur fasli derken ben pıtt duserim yine uykuya suralarda.

Ellerine sağlık kuzum güle gule kullansın kızcen ben iki gün önce 180 aldim 0.5 ligi

Sanki kiri bir yerden alıp diğer yere sürer gibi di mi

Çok iyiymis dediğin gibi yatırım yapıp topluca ödenebilir sonradan, geri ödemesi ne kadar
1200 civarıydı galiba 36 ay için. Yani en fazla.zaten düzelirse öderiz gerek kalmaz. Sadece kesilen masrafı olur. Ama altın artışı sürermi acaba hiç bir fikrim yok.

Sanki kiri bir yerden alıp diğer yere sürer gibi di mi
Benim icin hayal.
Bugun marketde alt rafa coktum(hangi akla hizmetse) kalkamadim kaldim orda.
tee ote reyone anne anne diye bagirdim.
Valla yere oturcaktim dedim reyondan destek alsam kafama inerse!
bacaklarim daha sallamiyordu benden gecti simdilik.
Sahalara dönene kadar yedeklerdeyim

1200 civarıydı galiba 36 ay için. Yani en fazla.zaten düzelirse öderiz gerek kalmaz. Sadece kesilen masrafı olur. Ama altın artışı sürermi acaba hiç bir fikrim yok.
İyiymiş gerçekten, altın ne olur bilmiyorum ama uzun vadeli düşünüyorsun ya 3 yıl neticede o kadar sürede kar ettirir. Ama tabi bu benim fikrim

Senin yedekteki halin bile bir çok asılı yerinden eder

Neyini yaşadıki özlesin. Doğurduğu çocuk bence onun için yoldan geçen bir insanla farkı yok. 20 sene Ayrı olduğu çocuğa ne hissedebilir. Görse tanıyamaz. Çok kızıyorum böylelerine

Neyini yaşadıki özlesin. Doğurduğu çocuk bence onun için yoldan geçen bir insanla farkı yok. 20 sene Ayrı olduğu çocuğa ne hissedebilir. Görse tanıyamaz. Çok kızıyorum böylelerine
Hiç sorma özledim nedir ya sanki biliyo da
Büyük konuşmak istemiyorum ama insan çocuğunu nasıl bırakabilir, bı de müge anlida bazen denk geliyorum kadın mesela çocuğu yolun ortasına bırakmış ben birazdan gelcem diye. Ölüme terketmek değil de ne, araba mi çarpar kaçırılır mi kimin eline düşer

Öff benimkide haber fln bakıyor elim ya yemekte ya bulaşıkla bak gel ne çıktı bak ne var tv de geçen ddim beni bi sal artik yaptığım işten bise anlayamıyorum kendi bi kahve bi soda bi çay valla hayat onlara guzel

Tabi öylelerine hepten kızıyorum. Fikirleri başına bela olmasın ölsün gitsin.çünkü resmi olarak bıraksalar. Bunun mahkemesi var vs.ölsün gitsin umurlarındamı.

aynı kız gel bak ne var şekli bizde de var. Mutfaktaki iş ne olacak onu düşünen yok

Selam anca oturup okudum bugun gitti eşim o gitmeden kahvalti ettik mutfak topladim makine actim oturma odasının p perdesini attim iki ayı geçti yikamiyordum renk atti resmen camları sildim komple rahatladım elektrik acip paspas attim balkonu sildim perdeyi astim dus alıp namaz kıldım bulgur pilavı yaptım kemik sulu domatesli dunde n corba var cacık yapcam canim istedi yeter oğlanla ikimize bulasik bitti topladim eşim 9 gibi gelcekmis bi mutfak dolapları kaldi haftaya yaparim. Yarın kapı avize silerim toz alırım camasir acicam oda yarına kalsın yoruldum az tesbihlerim var yemekten sonra cekerim namaz kilcam kalkip yorulmusum valla

İşlerimi hallettim. Süzme mercimek çorbası yaptım. Kızın dünden haşlama eti var. Bize de buzlukta gözlemem vardı onları çıkardım. Yoğurtlu kereviz yapacağım. Biraz da pırasa kavuracağım. Kız uyanınca da artık yemek sonra oyun vs.bugün elişi kağıtlarımız geldi. Kediye tarak aldık o geldi. Eşim taradı. Biraz daha iyi olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…