Bende izledim bide diyo 3 yaşındaki olanla netten görüşüyorum esi de evdeydi diyo sen markete çıksam soruyor çocuk yazık bu çocuklara söylendi kadına bir sürücok kiziyorum
O 4 cocuk babasinda
o 1 cocugun pesine dusmus.
Tabi baskasiyla evli suan
Tipinide gorsen
Allah akil fikir versin.
Hayir zaten hayatiniz afedersin lagim cukuru bari cocuk yapmayin ya
Yazik gunah.
Evlat edinilmese o yurtda yasamak zorundalar buna niye mecbur birakiyosun.
Nikahsiz adamdan 4 cocuk yapmak nasil cesaret.
Hayir akillanma git yine nikahsiz 1 tanede yap.
Rabbim boylelerine veriyo ne diyim
SagolasinSevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah, kendini çok yorma canım
agzinda disde kalmamis hala koca pesinde.Bende izledim bide diyo 3 yaşındaki olanla netten görüşüyorum esi de evdeydi diyo sen markete çıksam soruyor çocuk yazık bu çocuklara söylendi kadına bir sürü
Doğru düşünüyorsun canim valla dün izlerken aklımdan geçti bırakıyorlar sonra mügeye çıkıyorlar yok 20 sene önce bıraktım fln diye çocuk adam olmuş ana yüzü görmeden bide çıkıp özledim diyorlarSabah eşimi işe yolcu ettim. Ona kahvaltı hazırlarken başladım mutfakta işlenmeye mercimek çorbasını hazırladım kısırı hazırladım kızlarım kahvaltıda biber ve domates salçası karışık yiyorlar onlara onu hazırladım peynir kabında peynir bitmiş onu tekrar hazırladım kavanozda çay bitmiş onu doldurdum bir makine siyahları attım. Çayımı bile şimdi yudumluyorum. Ben iki kızım ve eşimin arkasını toplarken yoruluyorum onların siparişlerine yetişebilmek için hep uykumdan fedakarlık yapmışımdır. Böyle nikahsız çocuk doğurup hemde 4 tane sonra da bir başkasından tekrar çocuk yapıp hayatına devam edenleri kafamda hiç bir kategoriye koyamıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum, yoksa anlamlandırma sıkıntısı mı çekiyorum.
Ayy dimi böyle fosur fosur kopurtcen sonra durulucan ozellikle kalebodurda cok severim.Şöyle yerleri bı elimle silesim var ama çok halsiz hissediyorum kendimi kaç gündür odaları ayikliyorum, çekmece dolap vs. Olmazsa yarın silerim öyle.
Ellerine sağlık kuzum güle gule kullansın kızcen ben iki gün önce 180 aldim 0.5 ligiSelamlar
Anca gelebildim günaydın demege
Saba 7.30 dan beri ayaktayız
Simdi uyudu ins
2 mak.camasır yıkadım astım
Top havızu geldi koca sey,girdim banyoda onu yıkadım fosue fosur
Balkona astm süzülsün,aksm sisirsinler bitsin su top tantanası
Heryer top
Madem uyumuyosn dedim pasta yaptm
Dünyanın en basıt pastası
Uyarlama oldu biraz
Kekini despacito kekinden esinlendm
Ama ben ince tuttum
Visnelerim cok difrizde onlardan sos yaptm
Yarım paket pastacı kremam vardı onla da kremayı yaptm
Minik bir tartım oldu
Yemek yok pasta yesinler
Beyimgil alinazik istedi
Aksm pideli köfteye doyamamıs
Patlıcan alıp gelcek ben de sosu yapcam sadecw
Kvdm sarma yollamıs ama yenmez ici cig kalmıs
Yesin anası yapmıs
Hicbir sanal market haftasonuna getirmiyor suan
Gram kac oldu bakamıyorm korkudan
0.5 grm alcm hesapta 200 tl var
Sanki kiri bir yerden alıp diğer yere sürer gibi di miAyy dimi böyle fosur fosur kopurtcen sonra durulucan ozellikle kalebodurda cok severim.
Balkonu silmekden hoslanmiyorum suyu dokup soyle bir fircaliyinca mesela icim rahat ediyor
Ya da banyonun paspaslarini mak. atip elimle silince yerleri.
Simdi viledayla siliyorum diyorum silmesem daha iyi ne bu böyle
1200 civarıydı galiba 36 ay için. Yani en fazla.zaten düzelirse öderiz gerek kalmaz. Sadece kesilen masrafı olur. Ama altın artışı sürermi acaba hiç bir fikrim yok.Çok iyiymis dediğin gibi yatırım yapıp topluca ödenebilir sonradan, geri ödemesi ne kadar
Benim icin hayal.Sanki kiri bir yerden alıp diğer yere sürer gibi di mi
İyiymiş gerçekten, altın ne olur bilmiyorum ama uzun vadeli düşünüyorsun ya 3 yıl neticede o kadar sürede kar ettirir. Ama tabi bu benim fikrim1200 civarıydı galiba 36 ay için. Yani en fazla.zaten düzelirse öderiz gerek kalmaz. Sadece kesilen masrafı olur. Ama altın artışı sürermi acaba hiç bir fikrim yok.
Senin yedekteki halin bile bir çok asılı yerinden ederBenim icin hayal.
Bugun marketde alt rafa coktum(hangi akla hizmetse) kalkamadim kaldim orda.
tee ote reyone anne anne diye bagirdim.
Valla yere oturcaktim dedim reyondan destek alsam kafama inerse!
bacaklarim daha sallamiyordu benden gecti simdilik.
Sahalara dönene kadar yedeklerdeyim
Neyini yaşadıki özlesin. Doğurduğu çocuk bence onun için yoldan geçen bir insanla farkı yok. 20 sene Ayrı olduğu çocuğa ne hissedebilir. Görse tanıyamaz. Çok kızıyorum böylelerineDoğru düşünüyorsun canim valla dün izlerken aklımdan geçti bırakıyorlar sonra mügeye çıkıyorlar yok 20 sene önce bıraktım fln diye çocuk adam olmuş ana yüzü görmeden bide çıkıp özledim diyorlar
Hiç sorma özledim nedir ya sanki biliyo daNeyini yaşadıki özlesin. Doğurduğu çocuk bence onun için yoldan geçen bir insanla farkı yok. 20 sene Ayrı olduğu çocuğa ne hissedebilir. Görse tanıyamaz. Çok kızıyorum böylelerine
Öff benimkide haber fln bakıyor elim ya yemekte ya bulaşıkla bak gel ne çıktı bak ne var tv de geçen ddim beni bi sal artikEvi biraz toparladım. Mutfağı tam toparlayamadım. Lavabo tuvaleti yıkadım. O arada kız tv izledi. Sonra kapattık banyo yaptırdım. Uyumak istemedi gitmiş küçük topları bılmuşİki gündür top muhabbetine. Sonra dedim hayır uyuyacağız uyanınca oynarız. Tabi ağladı toplarıalmaya uzanmış eşim de yanında ben de mutfak yarım kalmıştı ona giriştim eşim diyor yedirenk bak bak ne yapıyor.defim sen bak niye ben bakıyorum. Şu evde bir işe elimi atamıyorum dedim. Uyumazsa yemek yaoacağım hem ona hem bize mutfağı toparlamsm lazım. Makinayı parça parça boşalttım. Ya bu adamlar ne rahat.gözlerinin önünde görüyorlar işleri hala da oturup keyif yapma derdindeler. Kahve içrlim diyor. Zaten sabahtan bu yana yayıp yuvarlanıyor ohh ne rahat ya erkekler.
daha kaç gündür bacaklarımı makinayls epilasyon yapacağım on bile yapamadımçocuk uyanacak yemek yok. Ne yiyecek bu çocuk. Ohh ancak keyif yapsınlar. Tutsaydı bir ucundan işin oturur kahve keyfi de yapardım onunla. Şansını kaybetti
Tabi öylelerine hepten kızıyorum. Fikirleri başına bela olmasın ölsün gitsin.çünkü resmi olarak bıraksalar. Bunun mahkemesi var vs.ölsün gitsin umurlarındamı.Hiç sorma özledim nedir ya sanki biliyo da
Büyük konuşmak istemiyorum ama insan çocuğunu nasıl bırakabilir, bı de müge anlida bazen denk geliyorum kadın mesela çocuğu yolun ortasına bırakmış ben birazdan gelcem diye. Ölüme terketmek değil de ne, araba mi çarpar kaçırılır mi kimin eline düşer
Öff benimkide haber fln bakıyor elim ya yemekte ya bulaşıkla bak gel ne çıktı bak ne var tv de geçen ddim beni bi sal artikyaptığım işten bise anlayamıyorum kendi bi kahve bi soda bi çay valla hayat onlara guzel
şımardımSenin yedekteki halin bile bir çok asılı yerinden eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?