Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mekanın sahibi geldiğine göre pisti bosaltabiliriz
Hoşgeldin canim

tr_lelli 1 gün yazmasan eksikliğin belli oluyo ya gözlerim seni arıyo canım ya :)
Sağlıkla kavuşursun inş bebişine canım ben bile heyecanlandım sanki tanıyomuşum gibi seni :)
Amin canim Allah razi olsun.
Bende ozluyorum burayi sizleri
sutlac nasil oldu?

Sen yokken kapalı sanip müşteri kaçmasın diye arada gelip rafların tozunu aldim
Ama yokluğun belli tabi, en azından doğuma kadar kal burada

Tabi ya kepenkler kapalı kalmasin şenbakkal☺
Ortalık malum esnaf kan ağlıyo.
Dukkana zeval gelmesin

Yemek yapip mutfagi temizledim ancak.
Dus aldim.
Oglani doyurdum.
mayalari boldum baya cikti gelsin pizzalar pogacalar dicemde oruc geliyo.
Sahurda yenir artik.

Buzdolabini buzlugu dolduruyorum diyorum sukurler olsun yeter 3 hafta daha 1 hafta geciyo basliyorum esime vallahide buzdolabinda bir karadelik var
Koydugumu yutuyo☺ eminim ama kanıtlayamam.

Simdi yine doldu haftasina bitmez umarim zira doguma kadar cikamam ben esimde halledemiyo aldiklarini yerlestirirken dudak buzuyorum.
Patlican istedim 11 tane aldim.
Yahu 4.gunde ici geciyo napcam okadar patlicani.
Hic elinin ayari yok 3 sut derim 2 alir.
5 patlican derim 10 alir.
bi de whatsapdan aciklamali yaziyorum resimli markali falan.

Isteksiz yapinca öyle oluyo demek.

Kendim gorup alinca icime siniyor ancak.
Annem sagolsun kadincagiz pazar arabasini kapip geliyo.

Sen yaz bana alirim diyo
Muz almis yine
Dun oglanla yolladi.

Oglan ordaydi dun dedim olomm yasagin var ama bi nefes al annemde carsidaydi aldi onu.
Aksam babasiyla geldi.
Odasini iyi bi temizledim.

Afiyet olsun canim.
Bazi tarifler cok tutuyo.
Zeynolu tatlar 'ın tarifide hep birebir tutuyor

Firinda kuyruk varmis
Bugunden mi basladilar ki ya ekmek zulalamaya
Bayatliyo hemen.
Esim dedi kuyruk var baska firina bakim.
Kuru yufka yapip satan ablalar var oraya ugricak siparis aliyorlarsa 30tane istedim.
Oglan cok seviyo sahurda.

Ay çok yoruldum tam duşumu aldım, ojelerimi sürdüm kızlarımla kahve keyfimi yaptım eşim aradı fidanları al aşagıya in yazlıga gidip fidanları ekelim diye. Çok şükür zeytinlikte işleri çok rast gitmiş, tabii 1400 tl kredi kartı 350 bir ustaya digeri 250 tl yeter bana demiş Allah razı olsun. Fidanları diktik eşim az almış fidanları haftaya yine alınacak ekilecek yer var daha. Bizim burada endaze börülce diyorlar ondan ektim. Taze fasulye de ektim. Salatalık da ektim bakalım inşallah hepsi tutar. Vücut alışkın olmayınca çok yorucu ama açık hava çok iyi geldi. Birde acıkmışım bir simit bir ayran aldı eşim nasıl tatlı geldi. Eve geldim hemen sofrayı hazırladım yemegimizi yedik kızlar acıkmış eşimle bende yedik. Mutfagı bu gün erken topladım çayı da demledim içiyorlar şimdi ben şekersiz içmeye başladığımdan beri çay bana hiç zevk vermiyor içmiyorum.

Ohh masallah agiz tadiyla yemek nasip olsun

son dediğine çok güldüm ya. Bu arada bayağı birikmiş yazmayalı. .
nasıl heyecanlandım ya 7 mayıs demek gelsin kuzumuz minnoşumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…