Doğru dedinBen de işe giderken tutamıyordum. Benim tansiyonum genel olarak düşük. Metrobüsle gelip giderken tansiyonum düşüyordu. Hatta bir defa bayılmıştım. O sebeple tutmuyordum ama evdeyken çok şükür sorun yaşamıyorum. Dün gece hiç yemeden tuttum ve acıkmadım da ev gibisi yok. Sen dikkat et ama canım şeker daha sıkıntılı.
Hosbuldm cnmAy selamsiz girdim öyle pardon
Herkese merhabababyloading87 hoşgeldin canım. Bugün çok yoruldum valla evi supurdum, çamaşır yıka as, oğlumun odasını oyuncakları ayırdım bu çok yordu supurdum sildim elimle, dolap üstlerini sildim. Yemek de zerdeçallı mercimek çorbası kıymalı biber dolması ve cacık. Diyete girdim ya gözümün önünde tatlılar ucusuyo ya
Maşallah canım kolay gelsin bende pideli tost severim hem bayatlayan degrrleniyorBu gece peynirli yumurta yapicam esim cok sever. Bir kac peyniri karistiriyorum en son cecil koyuyorum ya da kolot cok guzel sünüyor.
Oglan ben yemem dedi hemen
Ona sucuklu yumurta yapicam.
Böyle böyle parcalaniyorum aralarinda.
pisi yapim aksamdan diyorum gece az kizartirim degisiklik olsun.
Cezayla falan duruyorlardi zaten daha durmazlar evde.Avmler mayıs bası acılcakmıs
Pik yaparız artk
65 yas üzeri de napıyomjs?
Drdan randevu alıyolarmıs,msj geliyor ya,gitmiyolarmıs.Sokaklarda geziyolarmıs
Polis durdurunca dr randevumuz var diyolarmıs
Kafaya bak ya
Onlarda 3 saat kademeli cıkcaklarmıs artk,fik fiik gezerler artk basta kpderim
sagol canimMaşallah canım kolay gelsin bende pideli tost severim hem bayatlayan degrrleniyor
Ayy estagfurullah hangimiz bu ara dolmuyoruz ki.Ay ne dolmuşum kızlar kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?