- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.530
- 798
- 38
Seninki seni öpsün basına koysun kuzuAiyy simdiden zaten biliyor o da.
Kiskanctir acik giydirmez vs yegenlerine bile laf ederdi simdi diyorum ki merak etme kizin giyer. Giysin benim kizim diyo
Simdikilerin huyuna suyuna gidicen biliyor o da.
Ahh insanin kendi evladi olunca baska oluyor iste.
Esimler koyde ve bir surede ist. birlikde kalmislar.
Eltim cocuklari kaynanam falan.
Ozaman karisirmis onlara ortak dukkanda var malum kese bir kisarmis kisitlarmis maddi anlamda da.
Simdi bize eli cok acik ya sasiriyorlardi eltimin kizlari falan.
Onlar adami cimri olarak goruyorlar ama is ailesi olunca öyle olmuyo bi de genelde benim elimde ne alincak ne lazim napilcak.
Gercekden yuva farkli.
O huzuru yakalayinca insan degisebiliyor.
Rabbim herkese agiz tadi yuva huzuru versin
Onu hangimiz yapmıyorki keşkelerimiz çok oluyor malesefBende cocuktan sonra sık sık sorar oldum,ben bunun neresini begendim diye
Sonra aklıma geliyor adam yakısıklı
Sırf ondan evlendim hic önüne arkasına ,genlerine bakmadım
Kiz ne bilim esim icin cimri demisti gorumcem duymustum nisanlilik zamanlarinda boyle bisi.Seninki seni öpsün basına koysun kuzu
Evinde oturuyor daha da kısmasın yani
Bunların arada hatırlatmasını yapmak lazım
Öyle oluyor valla bende okuyup paylaşınca rahatliyorum burdaki arkadaşlığı seviyorumİyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız. Sizlere yazıyorum çünkü ben kimseye gidip anlatamam yazdıklarımı, anneme bile söylemem. Annemin çok güzel bir dünyası var orda herkes çok mutlu. Mutsuzluğa tahammülü yok. Anneme göre benim için aglayan gözler kör olsunmuş. Ona göre sorunsuz bir evliliğim var şikayet etmediğim için, şikayet etmeye kalksam herkes gül bahçesinde mi diyor. Tabi bu sözü doğru hiç kimse gül bahçesinde degil.
Sömürüyolarsa demek onlara cimridirKiz ne bilim esim icin cimri demisti gorumcem duymustum nisanlilik zamanlarinda boyle bisi.
Cimridir demisti.
Hatta annemin bile aklinda kalmis soyler gorumcen bi de cimri demisti der.
ki nisanliykende bana bonkordu.
altin bileklikler, telefonlar, surekli cicekler hediyeler. Yagdiriyordu.
Biz kendi evimizdeykende benim hep ek kartim vardi elimde.
Karismazdi yine alis veris bendeydi.
Yani sanirim disari karsi cimri bu adam.
Etrafina karsi yani kendi ailesine suallesine falan.
Yani simdi kaynanam olmasa eltimlerede almaz bisi.
Bi de yuzsuz kaynim kaynimin oglu falan istiyorlar.
Kaynanam istiyor orada kaliyor ya o da meyve falan aliyor.
Kizlar demisti amcam sadece babannem varken aliyo diye.
Kiyafetine kadar ben aliyorum gomlegini kravatini kazagini.
Aiy simdi yazlik gomlek almam lazim ona
Ben almasam almaz.
defacto falan trendyoldan takip ederim 2-3tane alirim.
Kac sene once aldim yazlik gomleklerini artik yiprandilar giyiyor yine her yaz.
Almasam almiyor
Erkek ailelerinde böyle enteresan beklentiler oluyor genellikle, biz evlendik eşim yeğenine yagdiriyodu, 3 4 yaslarindaydi. Aklınıza ne gelirse büyük vitesli bisiklet bile almış. Aradan bikac ay geçti kayınvalidem dedi ki evlenince amcası eskisi gibi almiyo yeğenineSömürüyolarsa demek onlara cimridir
Size niye alsın babanız varken demek lazım onlara
Benimki de kilo cok aldıbabyloading87
Baby benimkinin yakışıklılığı da yok. Kel, göbekli, 1.93 boy 117 kg ve hiç gülmez bizim buralarda kara gülmez diye bir tabir var eşim için söylenmiş gibi cuk oturur. Büyük teyzem biz nişanlıyken eşimi ilk gördüğünde yazık olmuş kızımıza demiş. Ama ne yapayım bundan sonra Allah sağlık sıhhat versin, böyle gidecek evliliğimiz. En büyük kuvvetimi kızlarımdan alıyorum. O zaman diyorum iyiki seninle evlenmişim çünkü kızlarım ondan. Bu gün yazdan dolaba koydugum, börülce yemegi yaptım, tarhana çorbası ve musakkam var makarna ve salata yaparım tatlı olarakta supangle yaptım. Kızlar ilk defa piştikten sonra içine bir bardak soğuk su koyup mikserle çırptım kaselere pay ettim az önce tadına baktım yumuşacık olmuş çok güzeldi.
Benim ki yigenlerine de yapmıyorErkek ailelerinde böyle enteresan beklentiler oluyor genellikle, biz evlendik eşim yeğenine yagdiriyodu, 3 4 yaslarindaydi. Aklınıza ne gelirse büyük vitesli bisiklet bile almış. Aradan bikac ay geçti kayınvalidem dedi ki evlenince amcası eskisi gibi almiyo yeğeninearadan yıllar geçti benim de çocuğum oldu altın takıldı doğumda tamam sonra tık yok. Biz yeğeninin okul alisverisine kadar yapardık her sene, karne hediyesidir çanta ayakkabı vs aklınıza ne gelirse harçlığı gibi gibi ucuz seylerden de bahsetmiyorum yani
Sende iyiki varsinİyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız. Sizlere yazıyorum çünkü ben kimseye gidip anlatamam yazdıklarımı, anneme bile söylemem. Annemin çok güzel bir dünyası var orda herkes çok mutlu. Mutsuzluğa tahammülü yok. Anneme göre benim için aglayan gözler kör olsunmuş. Ona göre sorunsuz bir evliliğim var şikayet etmediğim için, şikayet etmeye kalksam herkes gül bahçesinde mi diyor. Tabi bu sözü doğru hiç kimse gül bahçesinde degil.
Ayy Allah muhafaza.Sevmediğim görümcem fbda kızın fotosuna halamm bitanem bal bu bal yazmıs
6 ay vardır görmüyor halaymıs
1 saat gecmedi tepeme mutfakta cam kaseler indi
Duralex kahvaltılıklar paramparca oldu
İyiki kız yoktı kucagımda
Masallah dediği inek sütten kesiliyo kadının
Bende bakim renkli gozu tutturabilcem mi.Benimki de kilo cok aldı
85 kiloydu düğünde 105 suan boy var ama kurtarmıyor artk
Ay ben bide sarısın yesil gözlü cocuklarım olur diyodum,kız aynı benn kara kas kara göz
Bi teni baba beyaz tenli
Benim annemde sözde,sen bunla cok ugrasırsın demisti inadından ötürü
Maalesef haklı cıktı.
Eline saglık cnm
yuzsuzler istiyorlar ondandir.Sömürüyolarsa demek onlara cimridir
Size niye alsın babanız varken demek lazım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?