Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anasına bakta kızını al demişler ya demekki annende güzel kadın, babanda ondan takmış kafaya demekki kızlar içindede annen en güzeliymiş en erken o evlenmiş

Allah korumuş canim geçmiş olsun kötü gözlü demek

Aynenn kücük olan öyledir devire devire bakar

Bizimkide bu ara masallah diyim hep dısardan ne istiyosn diyo
Bugun kıza ayakkabı almıs ilk adım
Sabah konustuk evde bebek ayakkabıları vardı,giyemeden kaldı dedim 19 numara bile olmadı diye.
Pide almaya gidince ayakkabı alıp gelmis

Selam kızlar
Yszamsdım. Kız gündüz uyumadı. Biz de evi temizledik eşim evi süpürdü ben şok. Tabi iyi süpürdümü hayır kızın odasınıı ben tekrar süpürdüm. Koltuk masa sandalye kaldırdık. Heryer tüy seviliyordu ama zor.bundan sonra evin daha temiz olacağını düşünmek güzel.
Temizlikten sonra ben markete gittim. Oh be dedim. Hava mis gibi güzeldi. Birkaç şey aldım. Tavuk kanat güllaç buğday yeşil mervimek zerdeçal.,çilek nane salatalık kırmızı biber. Limon toplam 55 tl tuttu ay uzun zamandır harcama yazamıyordum ohhh be.
Yemeğim zaten vardı. Geldim eşim diyor. Kız altına kaçırdı. Dedim tabi duymamışsındır. Bir de giderken dedim gözün kulağın onda olsun pratik ol. Sonra baktım esofmanı aynı meğer kiloduna az kaçırmış olacak o kadar da dedim. Heleki senin duymanla dedim. ben bile bazen kaç defa söylüyırım öyle duyıyor.
Kızı zor uyuttum. Gündüz uyumasa bile full enerjiydi. Nihayet uyudu.

Sallayarak mı uyutuyorsn cnm kendi mi uyuyor?
Seninki büyük kendi uyuyordur ne güzel

Benim eşim de milletin çocuğuna laf ederdi. Şimdi aman kızım yapsın boşver oldu kızıns birşey demezmiş

Sallayarak mı uyutuyorsn cnm kendi mi uyuyor?
Seninki büyük kendi uyuyordur ne güzel
Bazen ayakta sallıyorum. O da 2 yaşından sonra başladı. Genelde gündüz uyumayınca zorlanınca salladığım oluyor. Gece yanyana yatıyoruz öyle uyuyor. Ya da ben yerde o beşiğinde uyuyoruz nasıl isterse küçük hanım bazen de gidiyor yatıyor uykusu gelince. Her dönem uyuma şekli değişiyor inan. Bebekken bebek uyku şarkılarıyla uyuttum. Bir de benim annem güzel annem şarkısını söylüyordum hemen uyuma moduna giriyordu. Şimdi söylesem suuss yapıyor parmağıyla sonra kucakta uyudu. Sonra kucağı kendi bıraktı. Daha sonraları da ayak sallama çıktı

İyi geceler kizlar
Bugün eşim gelince markete çıktım işyerinden Multinet gibi bişey vermişler 160 TL, happycenter a gittim sebze tavuk kıyma vs aldım, ordan a101 e geçtim sek tereyağı 45 TL stok için aldım 1 tane bı de dondurma aldım. Tam iftar olacaktı a101 de dışardan döner isteyeceklerdi ayarlamamis işveren bişey yani, üzüldüm ya. Evime çok yakın calisanlari da artık tanıyorum sayılır yemek yapıp götüreyim diyorum iftarda, saçma mi olur sizce? Tabi her zaman değil de hani 1 olsun bakalım diye düşündüm ama kararsız kaldim

Inanir mısın benim de aklıma geliyor. Market çalışanlarına yemek yapıp götürmek elinin kolunun sadakası derler ya.

Bende cocuktan sonra sık sık sorar oldum,ben bunun neresini begendim diye
Sonra aklıma geliyor adam yakısıklı
Sırf ondan evlendim hic önüne arkasına ,genlerine bakmadım
Demekki o soruyu hepimiz soruyoruz ben de iyi baba olur dedim galiba. Yaş 28 di yaşanmışlıklar yanlış insanlar derken,hep beni geri çeviren biri vardı karşımda her ne kadar çenesi eleştirileri olsa da sanırım benden vazgeçmemesi cazip gelmişti

Bana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadım eşim de diyor ben bsşvuruyorum sana geliyor

Bana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadım eşim de diyor ben bsşvuruyorum sana geliyor
Canim benimkikede mesaj gelmedi o basvurdu dün onunkini aldim ben gidip tc şöyle baba adı fln sordu verdi mesaj şart deil sistemde varsa alıyorsun

Aynı durum bizde de olmuştu ama bizim kızımız olunca hiç benzer şeyleri bile göremedik. Ondan dolayı eşim tavırlı kardeşine.

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Ne fettahmış ya.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…