- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Anasına bakta kızını al demişler ya demekki annende güzel kadın, babanda ondan takmış kafayaAgbim beni çok kıskanırdı
Gençken çok dikkat çekerdim
Bir ortama giderken eşi ile inerdi arabadan bana sen otur derdi
Biri çok güzel desin terslerdi
Şimdi kızı çok güzel bir görsen maskara etti bizimkini
Allah korumuş canim geçmiş olsun kötü gözlü demekSevmediğim görümcem fbda kızın fotosuna halamm bitanem bal bu bal yazmıs
6 ay vardır görmüyor halaymıs
1 saat gecmedi tepeme mutfakta cam kaseler indi
Duralex kahvaltılıklar paramparca oldu
İyiki kız yoktı kucagımda
Masallah dediği inek sütten kesiliyo kadının
Ay cok fena bakısları öyledir devire devire gözünüAyy Allah muhafaza.
Enerjisi kötu demek
Aynenn kücük olan öyledir devire devire bakarbabyloading87
Baby görümcen kenafir gözlü dediklerinden herhalde canım uzak olsun sizden. Kırılana üzülmem ama bizlere zarar gelmemesi şartıyla çok şükür kızın kucagında değilmiş. Verilmiş sadakanız varmış.
Saolasın cnmAllah korumuş canim geçmiş olsun kötü gözlü demek
Bizimkide bu ara masallah diyim hep dısardan ne istiyosn diyoyuzsuzler istiyorlar ondandir.
Adam bakti ben tutumluyum istemiyorum acti demek kesenin agzini☺
Ama bu ara iyice safa bagladim
Sabah para verim mi sana dedi.
Bende boyle ates basmis bayilcam ben para mi harcayabiliyorum evden mi cikabiliyorum dedim.
sonra dedim ben ne dedim
Gitti artik adam is isten gecti.
350tl kaldi elimde
ceyrek yalan oldu gr. alsam bari cikabilirsem.
Sallayarak mı uyutuyorsn cnm kendi mi uyuyor?Selam kızlar
Yszamsdım. Kız gündüz uyumadı. Biz de evi temizledik eşim evi süpürdü ben şok. Tabi iyi süpürdümü hayırkızın odasınıı ben tekrar süpürdüm. Koltuk masa sandalye kaldırdık. Heryer tüy seviliyordu ama zor.bundan sonra evin daha temiz olacağını düşünmek güzel.
Temizlikten sonra ben markete gittim. Oh be dedim. Hava mis gibi güzeldi. Birkaç şey aldım. Tavuk kanat güllaç buğday yeşil mervimek zerdeçal.,çilek nane salatalık kırmızı biber. Limon toplam 55 tl tuttu ay uzun zamandır harcama yazamıyordum ohhh be.
Yemeğim zaten vardı. Geldim eşim diyor. Kız altına kaçırdı. Dedim tabi duymamışsındır. Bir de giderken dedim gözün kulağın onda olsun pratik ol. Sonra baktım esofmanı aynı meğer kiloduna az kaçırmış olacak o kadar da dedim. Heleki senin duymanla dedim.ben bile bazen kaç defa söylüyırım öyle duyıyor.
Kızı zor uyuttum. Gündüz uyumasa bile full enerjiydi. Nihayet uyudu.
Benim eşim de milletin çocuğuna laf ederdi. Şimdi aman kızım yapsın boşver olduAiyy simdiden zaten biliyor o da.
Kiskanctir acik giydirmez vs yegenlerine bile laf ederdi simdi diyorum ki merak etme kizin giyer. Giysin benim kizim diyo
Simdikilerin huyuna suyuna gidicen biliyor o da.
Ahh insanin kendi evladi olunca baska oluyor iste.
Esimler koyde ve bir surede ist. birlikde kalmislar.
Eltim cocuklari kaynanam falan.
Ozaman karisirmis onlara ortak dukkanda var malum kese bir kisarmis kisitlarmis maddi anlamda da.
Simdi bize eli cok acik ya sasiriyorlardi eltimin kizlari falan.
Onlar adami cimri olarak goruyorlar ama is ailesi olunca öyle olmuyo bi de genelde benim elimde ne alincak ne lazim napilcak.
Gercekden yuva farkli.
O huzuru yakalayinca insan degisebiliyor.
Rabbim herkese agiz tadi yuva huzuru versin
Bazen ayakta sallıyorum. O da 2 yaşından sonra başladı. Genelde gündüz uyumayınca zorlanınca salladığım oluyor. Gece yanyana yatıyoruz öyle uyuyor. Ya da ben yerde o beşiğinde uyuyoruz nasıl isterse küçük hanımSallayarak mı uyutuyorsn cnm kendi mi uyuyor?
Seninki büyük kendi uyuyordur ne güzel
Inanir mısın benim de aklıma geliyor. Market çalışanlarına yemek yapıp götürmek elinin kolunun sadakası derler ya.İyi geceler kizlar
Bugün eşim gelince markete çıktım işyerinden Multinet gibi bişey vermişler 160 TL, happycenter a gittim sebze tavuk kıyma vs aldım, ordan a101 e geçtim sek tereyağı 45 TL stok için aldım 1 tane bı de dondurma aldım. Tam iftar olacaktı a101 de dışardan döner isteyeceklerdi ayarlamamis işveren bişey yani, üzüldüm ya. Evime çok yakın calisanlari da artık tanıyorum sayılır yemek yapıp götüreyim diyorum iftarda, saçma mi olur sizce? Tabi her zaman değil de hani 1 olsun bakalım diye düşündüm ama kararsız kaldim
Demekki o soruyu hepimiz soruyoruzBende cocuktan sonra sık sık sorar oldum,ben bunun neresini begendim diye
Sonra aklıma geliyor adam yakısıklı
Sırf ondan evlendim hic önüne arkasına ,genlerine bakmadım
Bana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadımSelamlar kızlar dün koştturmacali bir gün oldu markete çıktım çok kalabalıktı alamadım marketten hal gibi bi yer var ordan sebze aldim şoka gittim icecek biseler ve kolonya buldum eşim oraninkini beğenir aldim 1 tane dün akşam pizza patates salata yaptık bugun taze fasulye var yayla çorbası yaptim sebzeli bulgur pilavı ve cacık menum. Sütçü geldi yogurt mayaladim 1 kilosunu sütlaç yaptim sutlac kabı almistim fırınladim iftar sonrası yenir maske msj geldi çıkıp alabilirim çıkmışken bimden sogan ve dondurma alirim
Canim benimkikede mesaj gelmedi o basvurdu dün onunkini aldim ben gidip tc şöyle baba adı fln sordu verdi mesaj şart deil sistemde varsa alıyorsunBana da bugün mesaj geldi. Eşime hiç gelmedi bana ikinci mesaj geldi. Nasıl iş anlamadımeşim de diyor ben bsşvuruyorum sana geliyor
Aynı durum bizde de olmuştu ama bizim kızımız olunca hiç benzer şeyleri bile göremedik. Ondan dolayı eşim tavırlı kardeşine.Erkek ailelerinde böyle enteresan beklentiler oluyor genellikle, biz evlendik eşim yeğenine yagdiriyodu, 3 4 yaslarindaydi. Aklınıza ne gelirse büyük vitesli bisiklet bile almış. Aradan bikac ay geçti kayınvalidem dedi ki evlenince amcası eskisi gibi almiyo yeğeninearadan yıllar geçti benim de çocuğum oldu altın takıldı doğumda tamam sonra tık yok. Biz yeğeninin okul alisverisine kadar yapardık her sene, karne hediyesidir çanta ayakkabı vs aklınıza ne gelirse harçlığı gibi gibi ucuz seylerden de bahsetmiyorum yani
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Ne fettahmış ya.,Sevmediğim görümcem fbda kızın fotosuna halamm bitanem bal bu bal yazmıs
6 ay vardır görmüyor halaymıs
1 saat gecmedi tepeme mutfakta cam kaseler indi
Duralex kahvaltılıklar paramparca oldu
İyiki kız yoktı kucagımda
Masallah dediği inek sütten kesiliyo kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?