Hayır uykudan kalkınca yelek giydiriyorm hemen genelde uykudan uyanınca terler Alya .Terleyince ne yapıyordun kıysfetmi değiştiriyorsun canım. Ben bebekken penye mendilini koyuyordum sırtına.
çorap ben de 1 yaşının kışında giydirdim rahat edemedim. Bu kış da kararsız kaldım. Sonra annen gelince ne yapıyorsun zaten eviniz sıcak çocuğun kan akışını engelliyorsun dedio günden bu yana giydirmiyırum.ama geceliği yukarıtoplanıyor bacakları soğuk oluyor onu çok takmıştım kafaya
Sabah tatliyla gozunu acanlar olarak yalniz degilmisim.Günaydınlarr
Pazar pazar 8.30 olmus saat hala uyuyor musunuz?
Cok ayıp,kalkın cabuk
Biz 6.30 dan beri ayaktayız
Girdik mutfaga ıslak kek yaptık
Cünkü 8 aylık bebenin en ihtiyacı olan sey suan ıslak kek,uyku değil no
Böyle böyle sıyırcam galiba
Gecede kalmısız
Ben uyumuyorm bayılıyorm artık
2 de mama ya kalktım
Erken diye geri yattım
Uyumusum koci alarmını ertelemis
Bi kalktı ezan okunuyo
Sadce su icebildi
Tutma dedim ama olmaz dedi
Biz salona o odaya transfer bari uyusun gecmez bugun
Yarın 1 ay sonra dısarı markete cıkma planım var
Bez bitiyor
Yedek külot bezde alcm
Kardesim abla basla artk cok rahat dedi
El kremi,sac acıcı sprey hepsi bitti
2 haftadır kefir de icmiyorz kefirde almam lazım
Aksma kocamgil ravoli yapaarım demisti ama sanırım yapamaz ac ac .
Yemek bulmam lazım
Sükür tatlı var napardık yoksa
Aynnen bende tatlıcıyımSabah tatliyla gozunu acanlar olarak yalniz degilmisim.
Evde tatli varsa sabah ilk 1 dilim atarim agzima cok seviyorum.
Az önce 1 minikcevizli burma yemis olabilirim mesela.
Canim istiyor.
Kizada yediriyomusun kekden?
su pekmezli hurmali falan yapiyolla ya onlardan yaparsin icine rondo ceviz falan havucAynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
Ya çok doğru söylüyorsun ama çok beğeniyorum bı de hep supuruyorum ya, mutfağa girmiyor pek kedi de. Çocuk gibi bahane buluyorum siyah almak içinSiyah mutfakta zor olmazmı canım. Kedi de varbeyazdı kediciğin değilmi öyle hatırlıyorum.
siyah asil duruyo ya.Ya çok doğru söylüyorsun ama çok beğeniyorum bı de hep supuruyorum ya, mutfağa girmiyor pek kedi de. Çocuk gibi bahane buluyorum siyah almak için
DDeğil aslında ama bana batıyor resmen yaBende de nohutlu bulgur pilavı vardı. Zerdeçal kattım içine az.
biz mutfak halısıno eskidjiden almıştık canım çok model var. Tabi şimdi çalışılmıyordur. Acilmi?
Aynen ben de çok beğeniyorum bı de mutfağım da siyah beyaz güzel olur diye ama zorlugu olur tabi kullanirkensiyah asil duruyo ya.
Ben seviyorum.
yerleemr acik renkse hele.
Banyomda suan siyah beyaz
Oradaya siyah banyo tkm istiyorum.
Ebevyne aldim mesela cok gzl duruyor ama diger banyoya kucuk oldu oraya daha buyuk almam lazim.
Ben sakinmam ama yemek de benim hassas noktam, çok dikkat ederim her gün ayrı besin grubundan yapıyorum ki her vitamini alsın. İlk iki sene şeker tuz hiç vermedim, herşeyi kendim yaptım peynir vs. Ben de ekmek vermiyodum ama zihinsel gelişimleri için cocouklarda gerekliymiş ekmek öyle okumustumBen de ekmek veriyorlar diye kızıp duruyordum. Eşim vermezdi ama ortamda yesin ne olcak deyip verirlerdi. Biz boşuna dertlenmişiz
İlk çocukta insan daha çok sıkıyor, ikinciler nisbeten rahat buyuyo tecrübe mi bı salmislik miAynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
sagol canimGünaydin kizlar
tr_lelli cok az kalmis doguma. Saglikla sihhatle kolaylikla gelsin bu dunyaya, kucagina prensesin insallah.
Evet. Ne akla uyup aldıysamsaggy mi
o pismanligi bende yasadim alip cikardim evden
Hee evet yelek bem de giydirdim Okurken Dışarıda terleyince aklıma gelmiş. Büyüdükçe azalıyor terlemesi.Hayır uykudan kalkınca yelek giydiriyorm hemen genelde uykudan uyanınca terler Alya .
Kısın gezerken arabada terlerdi penye battaniyeye sarardım hemen
Drlar da zaten yatarken giydirmeyin corap diyor
Beni kessen yatamam corapla
Kısın külotlu corapla yatırdım,uyku tulumınun icine,cünkü sn de cıkarıyor o corapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?