Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende de nohutlu bulgur pilavı vardı. Zerdeçal kattım içine az.
biz mutfak halısıno eskidjiden almıştık canım çok model var. Tabi şimdi çalışılmıyordur. Acilmi?

Ben de çok büyük hali s vmem ama halisiz hiç sevemedim yıkamaya falan verince içim rahat olmuyo gelene kadar
Ben de aynı. Çok büyük halı sevmem. Kaldırınca da çok bomboş Soğuk geliyor bana. Bu yaz niyetim halıları kaldırım kıza tıvalet öğretmekti, ama gerek kalmadı. Çok şükür öğrendi.

Benim halılar içler acısı. Neler neler dökmediki. Defalarca sildim. Sakız da yapıştırdı. İşte yüne de kaldı parça üzerinde az. Kedinin tüyleri de hala var. İpli halı benimki. Biraz büyüsün kesin halıyı değiştireceğim. Evi alırken çok halı baktık ama pahalıydı idare edelim dedik

Ehehheeehhe bu daha iyi tüm odalar banyo bile oyuncak doluyor. Bir yürüsün görürsün
Evi toplamayı seven ben ev toplamaktan bıkmış durumdayım. Geçen kardeşim ablam diyor sen hiç böyle değildin. Valla dedim bir koca iki ela beni bu hale getirdiler

Ben pide veriyor diye koci fenalıklar geciriyorum
Gecirmiyim bari baksana
Ay yazık günah el kadr bebe kızartma mı yermis
Hemde haftada 3 kez
Ben de ekmek veriyorlar diye kızıp duruyordum. Eşim vermezdi ama ortamda yesin ne olcak deyip verirlerdi. Biz boşuna dertlenmişiz

Ben corapli yatiriyirum cok ustunu aciyor diye ama artik. Kendi uyumadan çıkarıyor bide gelip benimkini çıkarıyor sıpa

İftira bir saat kala eşim depoyu temizleyeceğim diye tutdurdu oruçsun yorulma dediysem durmadı
Artık girişti iyi oldu
Zaten orayı toplamaya karışmıyorum
Kendi düzenliyor
Evdeki 3. WC yi iptal ettik depoya çevirdik . Ivır zıvır her şey orda
Ben kendime zor yetiyorum birazınıda o yapsın

Gecen hafta bende topladım
Anlamıyorm simdi gir yine aynı
Eline geceni ardiyeye atıyor koci

Tlc de agır yasamlar varya
Onu izlerken fenalık geliyor bana
Evler hep halıflex kaplı
O halıflexler les olmus artk
En nefret ettiğim sey halıflex

Esimde kardesimin netflix sifresini almisti
Patronun kizininda blu tv sifresini almis.
Film dizi zehirlenmesi yasiyorum.
Sabah aksam bir film ondan sıkiliyo diziye devam ediyo ondan sıkılıyo bir daha film
Bir kaç günü var bırak eğlensin adam. birdaha bugünleri göremeyecek

Terleyince ne yapıyordun kıysfetmi değiştiriyorsun canım. Ben bebekken penye mendilini koyuyordum sırtına.
çorap ben de 1 yaşının kışında giydirdim rahat edemedim. Bu kış da kararsız kaldım. Sonra annen gelince ne yapıyorsun zaten eviniz sıcak çocuğun kan akışını engelliyorsun dedi o günden bu yana giydirmiyırum.ama geceliği yukarıtoplanıyor bacakları soğuk oluyor onu çok takmıştım kafaya

Tlc de agır yasamlar varya
Onu izlerken fenalık geliyor bana
Evler hep halıflex kaplı
O halıflexler les olmus artk
En nefret ettiğim sey halıflex
Benim de hiç sevmem. Eşim çocuk ses yapıyor diye halı döşesekmi dedi dedi durdu yok kalsın dedim. Ses takıntılı adam ya. Alt kata ses gidiyormuş neyse birkaç gün çalışacak

saggy mi
o pismanligi bende yasadim alip cikardim evden

Aksam bi doguruyommu aceps dedim
Hemen dusumu falan aldim dedim esime hastaneye falan gidebiliriz.
5dk bi wc gittim geldim suyum mu ne anlayamadim.
Baski vardi bi de..
Dus falan alinca bi uyku basti öyle uyumusum.

Pide 1 tane aldirmistim kalan parcalar yensin dedim zaten borek de yapicam sahura diye.
Kahvaltilik cikardim ve tava böregi yaptim.
Bu geceyide gecirdik boyle cok sukur.
Ne guzel yagmur yagiyo aksam dedim esime gokgurluyo o balkondan masayi falan toplamis duyunca sesi.
Bu hafta hava böyle ohhh serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…