- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Bende de nohutlu bulgur pilavı vardı. Zerdeçal kattım içine az.Yemeklerimi koydum, nohutlu bulgur pilavı ve tavuk kavurma pissin salata yaparım. Kizlar ben mutfak halısını degisicem de yolluk gibi olacak, mutfağım da beyaz tezgah siyah. Siyah bı halı istiyorum bakalım arastiricam uygun güzel bı site var mı bildiğiniz ya da güvenilir insta hesabı?
Ben de aynı. Çok büyük halı sevmem. Kaldırınca da çok bomboş Soğuk geliyor bana. Bu yaz niyetim halıları kaldırım kıza tıvalet öğretmekti, ama gerek kalmadı. Çok şükür öğrendi.Ben de çok büyük hali s vmem ama halisiz hiç sevemedim yıkamaya falan verince içim rahat olmuyo gelene kadar
Benim halılar içler acısı. Neler neler dökmediki. Defalarca sildim. Sakız da yapıştırdı. İşte yüne de kaldı parça üzerinde az. Kedinin tüyleri de hala var. İpli halı benimki. Biraz büyüsün kesin halıyı değiştireceğim. Evi alırken çok halı baktık ama pahalıydı idare edelim dedikBende de suan 1 tane yikanmalik hali var 4m2
gerisi kucuk ve mak. yikaniyor.
Salondakine gecen esim ıhlamur dokmus
cok da acik renk bana dediki sana bisi itiraf edicem.
Ben gecen haliya ihlamur doktum dedi.
Aiyyyy haniiii dedim.
Ama Allah var bak guzel sildim anlamadin dedi
Suraya dedi baktim hafif bir renk degisimi var dikkat edince soyleyince dikkat ettin ama diyo..
Hakli soylemese anlamazdim
iyi silmis
Sadece onu yikamaya vercem ramazan bitsinde.
Yerine yedek yikanabilir var.
öyle cibildak bos geliyo
Ehehheeehhe bu daha iyi tüm odalar banyo bile oyuncak doluyor. Bir yürüsün görürsünİyigecelerr hanımlar size evin tek toplu alanından slm yolluyormEki Görüntüle 2629088
Arkaya hic bakmıyorm,ortam yıkılıyor arkada
Ben anlamadım emekleme bile yok daha nasıl dagıtıyor.
Hol boyu oyuncakKucagımdayken hansel ve
Gretel gibi oyuncaklardan iz bırakıyor heryere,bulamazlar beni belki flan diyor herhalde
Mutfagı topladım cıktm
Bayrama 9 gün karantina olmaz dimi
Olursa yanmısım
Dirilis ertugrul zehirlenmesi yasıyoruz evde hayır normlde izlemedi adam
O bitiyor kurtulus osman baslıyor
Dirilis kurtulus derken,benim ev cöktü
Ben de ekmek veriyorlar diye kızıp duruyordum. Eşim vermezdi ama ortamda yesin ne olcak deyip verirlerdi. Biz boşuna dertlenmişizBen pide veriyor diye koci fenalıklar geciriyorum
Gecirmiyim bari baksana
Ay yazık günah el kadr bebe kızartma mı yermis
Hemde haftada 3 kez
Ben corapli yatiriyirum cok ustunu aciyor diye ama artik. Kendi uyumadan çıkarıyor bide gelip benimkini çıkarıyor sıpaBenim kvdelerde sırtına havlu koyma cok var
Ben koydurmadım hic
Yaz gelsin corapsız uyutmak istiyorm artk
Gecen yaz yeni dogmustı ,dr corapsız uyutun dedi ama cesaret edemedim cok minik diye
Bu yaz alıstırcm ins
Bukadr acılabilyorm henüz
Çatlasınlar atma meraktan şişsinlerAynen kuzu gunluk durum yapim.
Doguruncada resim fln atmicam catlamazlar ins. merakdan.
Ahaha o da iyimisBen corapli yatiriyirum cok ustunu aciyor diye ama artik. Kendi uyumadan çıkarıyor bide gelip benimkini çıkarıyor sıpa
Gecen hafta bende topladımİftira bir saat kala eşim depoyu temizleyeceğim diye tutdurdu oruçsun yorulma dediysem durmadı
Artık girişti iyi oldu
Zaten orayı toplamaya karışmıyorum
Kendi düzenliyor
Evdeki 3. WC yi iptal ettik depoya çevirdik . Ivır zıvır her şey orda
Ben kendime zor yetiyorum birazınıda o yapsın
Tlc de agır yasamlar varyaBenim halılar içler acısı. Neler neler dökmediki. Defalarca sildim. Sakız da yapıştırdı. İşte yüne de kaldı parça üzerinde az. Kedinin tüyleri de hala var. İpli halı benimki. Biraz büyüsün kesin halıyı değiştireceğim. Evi alırken çok halı baktık ama pahalıydı idare edelim dedik
Bir kaç günü var bırak eğlensin adam.Esimde kardesimin netflix sifresini almisti
Patronun kizininda blu tv sifresini almis.
Film dizi zehirlenmesi yasiyorum.
Sabah aksam bir film ondan sıkiliyo diziye devam ediyo ondan sıkılıyo bir daha film
Siyah mutfakta zor olmazmı canım. Kedi de varValla iyi olur canım, mutfağa siyah istiyorum, koridor ve oğlumun odasına da alicam da çok tutarsa ay ay alirim
Zaten ya tv ya telefon ya bilgisayar ellerinde.Günde 1 saat izlersin gecersin
500 saat dizi izlemek nedir ua
Oturdıgu koltuk cöktü
Dedim odayı değistir,oksijen bitti icerde havalandırcsm dedim
Terleyince ne yapıyordun kıysfetmi değiştiriyorsun canım. Ben bebekken penye mendilini koyuyordum sırtına.Benim kvdelerde sırtına havlu koyma cok var
Ben koydurmadım hic
Yaz gelsin corapsız uyutmak istiyorm artk
Gecen yaz yeni dogmustı ,dr corapsız uyutun dedi ama cesaret edemedim cok minik diye
Bu yaz alıstırcm ins
Bukadr acılabilyorm henüz
Benim de hiç sevmem. Eşim çocuk ses yapıyor diye halı döşesekmi dedi dedi durdu yok kalsın dedim. Ses takıntılı adam ya. Alt kata ses gidiyormuşTlc de agır yasamlar varya
Onu izlerken fenalık geliyor bana
Evler hep halıflex kaplı
O halıflexler les olmus artk
En nefret ettiğim sey halıflex
Bizde de benim attığımı düşünüyor ama mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorumGecen hafta bende topladım
Anlamıyorm simdi gir yine aynı
Eline geceni ardiyeye atıyor koci
Ay hiç sağlıklı değil zatenTlc de agır yasamlar varya
Onu izlerken fenalık geliyor bana
Evler hep halıflex kaplı
O halıflexler les olmus artk
En nefret ettiğim sey halıflex
saggy miBenim halılar içler acısı. Neler neler dökmediki. Defalarca sildim. Sakız da yapıştırdı. İşte yüne de kaldı parça üzerinde az. Kedinin tüyleri de hala var. İpli halı benimki. Biraz büyüsün kesin halıyı değiştireceğim. Evi alırken çok halı baktık ama pahalıydı idare edelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?