Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
Ben tatlı olmasa aramam ama eşim sayesinde tatlı yiyorum kiloları da alıyorum. Dün de izmir bombası yapalım dedi Yaptık bu ramazanda kilo vermekti umudum ama nafile.
kıza da ben vermiyordum ilk Yaş doğum günü yapmak istemedim onun yerine evde pastayı dağıttırduk elleriyle çok da eğlenceli olmuştu. Bir de o zaman beğendiği şeylere ımmmhh yapardı yüz ifadesiyle. İlk tatlı deneyimi o olmuştu. Zaten babasına kalsa daha önceden verecekti. Çocuk şimdi başımıza tatlıcı kesildi.

siyah asil duruyo ya.
Ben seviyorum.
yerleemr acik renkse hele.
Banyomda suan siyah beyaz
Oradaya siyah banyo tkm istiyorum.
Ebevyne aldim mesela cok gzl duruyor ama diger banyoya kucuk oldu oraya daha buyuk almam lazim.
Siyah güzel asilde tozu belli etmesi benim halıların ufak defek kahverengi yerleri var orada kedi tüyü kalıyordu gözüme batıp batıp duruyordu :)

Günaydın kızlar
Ancak okuyup yazabildim. Kahvaltı yaptırdım. Topla vs. Bugün öyle bir uyku halim var. Havalar beni çok etkiliyor. Güneş enerji veriyor.
cips konusunda malesef eşim verdi bir de yaz günü havuzda çocuklar yiyordu öyle öyle alıştı.Şimdi cips diyor ama vermiyırun

Selam kızlar
Eşimle uyandık dizi izliyoruz
Oğlan halen uyuyor
Düzen filan hak getire

Akşama dünden kalan sebze çorbası , tatlı ve makarna var. Yanına sulu bir şey yapmalıyım. Tavuk haşlama veya içli köfte arasında kaldım. Bir duş alsam başka işim yok.
Dün pide de yapmıştım
Belki iftara doğru poaça yaparım eşim seviyor

Günaydın kızlar baya erkenciyim bugün
Dışarıda yağmur çiliyor hava mis
Dünden çamaşır vardı onu toplucam çamaşır yıkama fikrim suya düştü ama.
Dünden çorba ve pilav vardı akşama yanına bi yemek yaparım başka işim yok bugün

Yaa cok tatlı
Ekran algısı acıldı
6 ay acıkta olsa bakmayan cocuk gecip karsına izlemek istiyor
Programları tlfndan izliyorm bende
Koci evdeyken öteki odalara kacıyorz
Kararında vermek lazım tabi zamanı gelince

Babalar öyle bizimki de oreo yalatmaya kalktı gecenlere
Mani oldım
Bide bu cocuj nezamn cizgi film izlicek diyo

Merhabalar... uzun suredir forumlara girmiyordum sadece okuyup geciyordum ozlemisim :) gecen senelerde kucuk kucuk birikimler yaptim ama hep harcadik.ameliyat oldum herekti harcadim. Bu sene basladim birikime bi aksilik cikmazsa harcamayacagim. Tabi saglik durumu haric. Gecen seneden güne girdim aldigim parayla bi 22 ayar bide 24 ayar gram aldim. Bu ay harcligimla 100 dolar ya da gram alacagim. Seneye araba almayi dusunuyoruz. Cocuk olursa cok lazim olacak.

Babalar öyle bizimki de oreo yalatmaya kalktı gecenlere
Mani oldım
Bide bu cocuj nezamn cizgi film izlicek diyo
Biz 1 yaşına kadar izletmedik. Sonra da az ama şimdi ilk fırsatta açıyor eşim. Sanki tv kurtarıcısı Allahtan telefonu eline tutuştırmuyor. Günde bir defa açıyoruz çizgi film. Ne aceleleri var anlamoyorum tatlı yesin diye ısrar ettiği de oldu
Bizim kız bebekken kardeşimin eşine Yeğenim için diyordu niye açıyorsunuz tv doğru değil diye al işte şimdi kendi yapıyor. Üstelik yeğenim ela gibi pür dikkat izlemezdi. Televizyon hayatlsrı olmuş işte ya.

Aynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
Haklisin ama 2 yaşına kadar şeker yedirilmeyen çocuklar çok fit oluyor. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hâline getiriyolar benim kuzenim de öyle yaptı 3 yaşında şimdi çocuğun ara öğünü ekşili soğanlı salata abur cuburu ise kıtır kıtır havuç

Kalktığımdan beri yerimde durmadim çamaşır topladım yıkadım serdim iki tepsi poaca yaptım fırın acmisken kek yaptım mutfağı topladım ama saate bi baktım zaman geçmemiş
Yoruldum bugün bi de çok ateş bastı balkonda çamaşır sererken bile güneş olmamasına rağmen
Yuvarlamam vardı onu yapcam akşama ama nasıl yapılıyor bilmiyorum internetten bakmam lazım

Topuk çatlaklarından şikayetçi kızlar ayaklarınızı dayanabileceğiniz kadar sıcak suyun içine bolca sirke dökerek bekletin.ben yarım çaybardağından biraz fazla üzüm sirkesi döküyorum mesela.10 dakika sonra ponza taşıyla,yada neyle topuk törpülüyorsanız onunla törpüleyin, 10 dk daha bekletin bidaha törpüleyin, çatlaklarınız geçene kadar yapın.Ayak deriniz ellerinizi sürünce bile gidiyor zaten.O kadar güzel oluyorki topuklar ve ayaklar birde inanılmaz rahatlatıyor,ferahlatıyor.Sonrasındada normal suyla yıkayıp kremleyin.ohh pamucuk ayaklar

Valla devam ettirebiliyosa bravo, kızım kreşe gidince gözü açıldı ki pek bişey vermemelerine rağmen

Adam su karantina bitsin kacacak evden
Kanepeleri ittirdim supurtturdum.
Bazalari cektirdim.
supurduk sildik.
Toz aldim.
Aynalari sildim.
Mutfak dolabi dislarini sildim.
Ebevyn banyoyu sildim.
Turlu pilav yaptim.
Corbam var sadece salatam kaldi yapilcak.
Tatlida var

Esim pideye cikar..

Kizin arabasina yagmurluk aldim 16.50
cihicco el cantasini aldim bi de.
Arabanin altindaki sepet icin Surekli anne cantasini sirtimda tasimak istemiyorum sevmiyorum o cantalari aldim lazim olur diye ama arabayla ciktigimda sepete el cantasi aticam.

Hey masallah
1 yasında eline tuzlu cubuk tutusturulmasından iyidir
Cok biliyorm öyle tuzlu cubukla büyüyen bebeler
Cigerimi yakıyor onun tuzu benim bile ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…