- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Ben tatlı olmasa aramam ama eşim sayesinde tatlı yiyorumAynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
Siyah güzel asilde tozu belli etmesisiyah asil duruyo ya.
Ben seviyorum.
yerleemr acik renkse hele.
Banyomda suan siyah beyaz
Oradaya siyah banyo tkm istiyorum.
Ebevyne aldim mesela cok gzl duruyor ama diger banyoya kucuk oldu oraya daha buyuk almam lazim.
Her gun supuruyorum ben evi.Siyah güzel asilde tozu belli etmesibenim halıların ufak defek kahverengi yerleri var orada kedi tüyü kalıyordu gözüme batıp batıp duruyordu :)
Yaz kuzu seviyorum uzun yazılarını kolay gele aç yatinca oructa geçmez yavAyy ne uuzun yazmısımm
Okuyanlar kör oldu
Kusuura bakmayın gadınlar
Hurma alcm aynen bi cıkamadımsu pekmezli hurmali falan yapiyolla ya onlardan yaparsin icine rondo ceviz falan havuc
Yaa cok tatlıİlk çocukta insan daha çok sıkıyor, ikinciler nisbeten rahat buyuyo tecrübe mi bı salmislik mibenim kızım çikolatayı 4 yaşında kreşte görmüş ilk, tahin pekmezi cikolata sanardi yavrum. Kola meyvesuyu cips asla vermezdim. Oğlumda da dikkatliydim tabi de kizdaki gibi sıkı degil. Kızım TV istediğinde babay TV açardım Maks yarım saat sonra çekmeyen kanalı açardım ekranda yazı vikiyo ya, işte yalandan okurdum eylulcum bizim çok uykumuz geldi biraz uyuyup dinlenicez yine görüşürüz diye. İlkokula kadar yedirdim bunu
Babalar öyle bizimki de oreo yalatmaya kalktı gecenlereBen tatlı olmasa aramam ama eşim sayesinde tatlı yiyorumkiloları da alıyorum. Dün de izmir bombası yapalım dedi Yaptık bu ramazanda kilo vermekti umudum ama nafile.
kıza da ben vermiyordum ilk Yaş doğum günü yapmak istemedim onun yerine evde pastayı dağıttırduk elleriyle çok da eğlenceli olmuştu. Bir de o zaman beğendiği şeylere ımmmhh yapardı yüz ifadesiyle. İlk tatlı deneyimi o olmuştu. Zaten babasına kalsa daha önceden verecekti. Çocuk şimdi başımıza tatlıcı kesildi.
Biz 1 yaşına kadar izletmedik. Sonra da az ama şimdi ilk fırsatta açıyor eşim. Sanki tv kurtarıcısı Allahtan telefonu eline tutuştırmuyor. Günde bir defa açıyoruz çizgi film. Ne aceleleri var anlamoyorum tatlı yesin diye ısrar ettiği de olduBabalar öyle bizimki de oreo yalatmaya kalktı gecenlere
Mani oldım
Bide bu cocuj nezamn cizgi film izlicek diyo
Haklisin ama 2 yaşına kadar şeker yedirilmeyen çocuklar çok fit oluyor. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hâline getiriyolar benim kuzenim de öyle yaptı 3 yaşında şimdi çocuğun ara öğünü ekşili soğanlı salata abur cuburu ise kıtır kıtır havuçAynnen bende tatlıcıyım
Yok ben katıyım o konuda ya
Vermem uzun süre tatlı
Annem bu cocuk dogumgününde pasta yemicek mi diyor?Hayır tabiki diyorm
Bir yemek 2 tv konusunda katı bi anayım galiba
Valla devam ettirebiliyosa bravo, kızım kreşe gidince gözü açıldı ki pek bişey vermemelerine rağmenHaklisin ama 2 yaşına kadar şeker yedirilmeyen çocuklar çok fit oluyor. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hâline getiriyolar benim kuzenim de öyle yaptı 3 yaşında şimdi çocuğun ara öğünü ekşili soğanlı salata abur cuburu ise kıtır kıtır havuç
kesinlikle cok iyi oluyoBu arada yemeklerimi pişirdim
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt. Yaptığımız yemekleri yazmak çok güzel fikir oluyo bence
Hey masallahHaklisin ama 2 yaşına kadar şeker yedirilmeyen çocuklar çok fit oluyor. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hâline getiriyolar benim kuzenim de öyle yaptı 3 yaşında şimdi çocuğun ara öğünü ekşili soğanlı salata abur cuburu ise kıtır kıtır havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?