Küçük Düşün Büyük Olsun!

O benimde dikkatimi çekti ama kadın valla 4. Çocukla sipariş fln yetistiriyor masallah ama tabi kadın çökmüş gözleri hep yorgun bakıyor
Bebege kızlar bakıyor genelde sanırım
Dhaa simdiden bıkcaklar cocuklar ev isi,bebek.
Adama ne asık ama helal olsun
Yarim de yarim
Biz tek de evden kovalıyorz
4 cıcuk olsa damda yatırırım adamı

Bizim de aynıydı ama bu aralar sıkıldıkça kendi izlemeye başladı baktiki benden hayır yok

Annem surekli kardesim icin diyorki evlensede gitse basimdan diyo
Karisi ugrassin diyo.
Yani onuda sepetlicek de evlenmiyoki.
Onuda istemiyor
Cunku yemek yapmak zorunda odasini toplamak zorunda falan.
Isine gelmiyor
Annenden iyi kaynana olurmuş hiç karışmaz ya ne yapıyorlarsa yapsınlar der. Oğlumu aldı da diye ağlanmaz

Annenden iyi kaynana olurmuş hiç karışmaz ya ne yapıyorlarsa yapsınlar der. Oğlumu aldı da diye ağlanmaz
Kiz sittinsene ugramaz evine usenir zaten gitmeye
Bi gitse kardesim hic gelmese dert yanmaz gelmiyolar diye gamsizlar premsesi
Gelin kaynanalik yapar ona

Aiy bu adam beni öldurecek
sen git 70tl karpuza ver gel
Dedim ciddi olamazsin
Dediki sordum karpuzu sectirdim 70 diyince kalsin diyemedim dedi(her sene ayni adamdan aliriz taniyor yillardir artik)
Sirf havasi sey olur diye almis onunda icine oturmus☺
Len insan sormazmi kilosu nekadar falan diye dedim.
taksitle alsaydin 20- 20 verirdik
Ayy ama tadi guzel Allah icin bu adamin hic bi karpuzu kelek cikmiyo yillardir öyle.
Atin cope kotu cikarsa yenisini verim diyo hep.

Makarna bitti valla esim cok begendi.
Yemicektim doydum ama guzel olmus dedi.
Geceye Allah kerim.

Oglana cay tatli goturdum odasina cocuk yok
salona baktim banyoya yok
Dedim oglan yok yatak odasina gitmis uyuyakalmis
Dedim yemegi yedi bayildimi cocuk esime dedim kos.
Baktik döndu diger tarafina uyumus.
Orttum uzerini uyusun bari.
Bizde caylari aldik diziye oturduk.

Benim eşim de eskiden öyleydi şükür öğrendibiraz :)

Benim eşim de eskiden öyleydi şükür öğrendibiraz :)
esimde bu var.
Misal asla suan poset tasimiyo poset mi tasicam diyo bi de.
Ne bilim iyisini alicam diye pahalisini aliyo pismanda olsa geri birakmiyo falan.
Yenemedi onu ben aliyordum genelde dengeliyorduk suan o alinca cosuyo ama icine oturuyo.
Benim halimi anlasin degerimi
Ben indirim kovalicam dice kac market geziyordum

Kız uyandı yemek yedirdim. İftar oldu Yemek yedik.,çay keyfindeyiz.
eşim babasının kız için verdiği parayı bana verdi. Ne yapsam bilemedim. Altınmı yapsam yoksa kıza bişeylermi alıp harcasam :)
Bugün kardeşlerle yazışırken ablam dedi hesap no ver elaya bayram parası göndereyim.Hastaneden bir miktar yatmış maaşı bir miktar da işkurdan yatmış. Ben de kıza kilot ve atlet almam lazım bezi bıraktık ya çok ihtiyaç oldu. Bendekiler eski kardeşimin ve arkadaşın verdiği bol geliyor benim kızın minik poposuna kardeşim de dedi ben alayım onlar da benden olsun. Dedim yeterince aldın. Çadır ve yapboz aldı onlar da gelmek üzere.
geçen çocuklara aldım iççamaşırı keşke söyleseydin dedi.
ya bugün eşimle de konuştuk biz krediye başvurmuştuk ya. Onu altın yaptık koyduk masrafı kurtarsa yeter zorda kalsak kullanırız o parayı. Bana dedi o parayı tamamlayıp anneye borcumuzu öderiz dedi. Aslında parabenim birikimimdi. Var diye annemden istemedim. Mantıklı geldi çok uzamadan verirsek gün gelip para çarçur olmaz diye düşündüm. Sonuçta yine bizim kötü günümüzde çıkartırım ortaya altın alırım bakalım durumlara göre karar veririz şu dönemler geçsin de

Bebege kızlar bakıyor genelde sanırım
Dhaa simdiden bıkcaklar cocuklar ev isi,bebek.
Adama ne asık ama helal olsun
Yarim de yarim
Biz tek de evden kovalıyorz
4 cıcuk olsa damda yatırırım adamı
Annesi yakın sanırım bazen bas basa çıkıyorlar anam evde o kadar çocukla başbaşa kalamazlar maşallah seviyorlar birbirlerini biz bi çocukla görünce dövesin görmeyince özler kivamindayız

Valla benim esimde öyle poşet koydurmuyo cebine fln çıkarmak istemiyor milletin içinde 25 kuruş zt m diyo aldığı şeylerin fiyatını bilmez alır gelir 3 ürün soylerim 10 ürün alıp gelir ben genelde market markası makarna fln alirim o marka alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…