O benimde dikkatimi çekti ama kadın valla 4. Çocukla sipariş fln yetistiriyor masallah ama tabi kadın çökmüş gözleri hep yorgun bakıyorYok benim dediğim kadın baska bacım
Göcmen bi kadın 4.yü dogurdu
Şoför diyodu kuzum sanki o taşıdı evini kadın gün menüsü flnda yapiyoVe kadının kocası apartman görevlisi sanırım
Kendide sarma sarıp satıyo evde
Masallah valla iyi cesaret.
Bebege kızlar bakıyor genelde sanırımO benimde dikkatimi çekti ama kadın valla 4. Çocukla sipariş fln yetistiriyor masallah ama tabi kadın çökmüş gözleri hep yorgun bakıyor
Eşim şokAyy cok sevindim canim kaptin bu isi sen.
Zaten gorunusunden belliydi
Canim minik kızın uslu olursa yaparsın belki bir daha. Sen çocuk seviyorsun. Vicdanlı merhametlisin.Esimde bu ara agzina dolamis 3 cocugum vaar benim artik diyo
3.cocugum geliyo diyo.
3 cocuk bakiyorum ben diyo
3.ben oluyore.
Allah daha cok versin dedim.
Bence o kadının tek bir artısı var kaynanasını çok seviyor gibi görünüyor. O da eşini mest ediyor.Biz alistirdik ya..
Kadin alistirmamis kocasini adam yiyo mecbur demek
O kadın kim merak ettimBence o kadının tek bir artısı var kaynanasını çok seviyor gibi görünüyor. O da eşini mest ediyor.
Bizim de aynıydı ama bu aralar sıkıldıkça kendi izlemeye başladı baktiki benden hayır yokDiziye sardik bizde hosumuza gitti esim bensiz izlemiyo ben onsuz.
Sabah diyo acim sana izle ben oturursam onun basina isler nolcak dedim zaten zor bela yapiyorum.
Aksam sen gelince izleriz dedim.
Ben wc gidicem misal hemen durduruyo☺
Birlikde izleyelim diye.
Ya da odaya gecsem mutfaga sesleniyo aciyorum diziyi gel diye.
Ancak onunla izliyorum aksam falan.
Annenden iyi kaynana olurmuşAnnem surekli kardesim icin diyorki evlensede gitse basimdan diyo
Karisi ugrassin diyo.
Yani onuda sepetlicek de evlenmiyoki.
Onuda istemiyor
Cunku yemek yapmak zorunda odasini toplamak zorunda falan.
Isine gelmiyor
Kiz sittinsene ugramaz evineAnnenden iyi kaynana olurmuşhiç karışmaz ya ne yapıyorlarsa yapsınlar der. Oğlumu aldı da diye ağlanmaz
O kadınlar kim ben ikisini de merak ettim kızlarO kadın kim merak ettim
Benim eşim de eskiden öyleydi şükür öğrendibiraz :)Aiy bu adam beni öldurecek
sen git 70tl karpuza ver gel
Dedim ciddi olamazsin
Dediki sordum karpuzu sectirdim 70 diyince kalsin diyemedim dedi(her sene ayni adamdan aliriz taniyor yillardir artik)
Sirf havasi sey olur diye almis onunda icine oturmus☺
Len insan sormazmi kilosu nekadar falan diye dedim.
taksitle alsaydin 20- 20 verirdik
Ayy ama tadi guzel Allah icin bu adamin hic bi karpuzu kelek cikmiyo yillardir öyle.
Atin cope kotu cikarsa yenisini verim diyo hep.
Makarna bitti valla esim cok begendi.
Yemicektim doydum ama guzel olmus dedi.
Geceye Allah kerim.
Oglana cay tatli goturdum odasina cocuk yok
salona baktim banyoya yok
Dedim oglan yok yatak odasina gitmis uyuyakalmis
Dedim yemegi yedi bayildimi cocuk esime dedim kos.
Baktik döndu diger tarafina uyumus.
Orttum uzerini uyusun bari.
Bizde caylari aldik diziye oturduk.
esimde bu var.Benim eşim de eskiden öyleydi şükür öğrendibiraz :)
İg da sonay varO kadınlar kim ben ikisini de merak ettim kızlar
Annesi yakın sanırım bazen bas basa çıkıyorlar anam evde o kadar çocukla başbaşa kalamazlar maşallah seviyorlar birbirlerini biz bi çocukla görünce dövesin görmeyince özler kivamindayızBebege kızlar bakıyor genelde sanırım
Dhaa simdiden bıkcaklar cocuklar ev isi,bebek.
Adama ne asık ama helal olsun
Yarim de yarim
Biz tek de evden kovalıyorz
4 cıcuk olsa damda yatırırım adamı
Valla benim esimde öyle poşet koydurmuyo cebine fln çıkarmak istemiyor milletin içinde 25 kuruş zt m diyo aldığı şeylerin fiyatını bilmez alır gelir 3 ürün soylerim 10 ürün alıp gelir ben genelde market markası makarna fln alirim o marka aliresimde bu var.
Misal asla suan poset tasimiyo poset mi tasicam diyo bi de.
Ne bilim iyisini alicam diye pahalisini aliyo pismanda olsa geri birakmiyo falan.
Yenemedi onu ben aliyordum genelde dengeliyorduk suan o alinca cosuyo ama icine oturuyo.
Benim halimi anlasin degerimi
Ben indirim kovalicam dice kac market geziyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?