Diziye sardik bizde hosumuza gitti esim bensiz izlemiyo ben onsuz.Evet iyice sıkıldık evde. Markete çıkmak bile lüks geliyor artık. Nerde o kahvaltılıgünler ya çok özledim.
O kadın da alışmış rahatlığa oh ona rağmen çocuklara verdiği yemek peeeess. Biz zamanı yetirme çabasındayız.
ben yetiremiyorum zamanı bilmiyırum. Sorun bende mi. Bir dizi bile izlesem oh aaa dizi izledim diyorum.
kayvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşalttım tam işim bitmeden kız annee geeell neyse bırsaktım gittim oyun hamuru oynamak istiyoemuş oynadık. Sonra toplattım hamuru vs dolabını biraz düzelttim sildim. Dahadüzelltiğim 2-3 raf. Herşeyi dağıtmış katladım tek tek askıdakileri de astım tekrar. Çekmecelerini sildim toparladım. Bez az koydum çekmeceye. İç çamaşırı koydum bezin yerine.çamaşır astım kurutmaya da attım. Sonra banyoya girdik. Çıktık saçını kuruttum uyuttuö ben kalktım giyindim.Biraz bırada takıldım şimdi işe girişeceğim. Daha da oyuncak dağınıklığıvar.şu oyuncakları toplamak benimeşgul ediyır.artık öğretmeye başladım da defalarca söylüyorum ya da oyunhaline getirip toplatıyoruö.bir alışsa toplamaya. Kitapta hiksyesi bile var uyumadan önce oyuncaklarını toplsmış diye neyse öğrenir inşallah zamanla sma dolap dağıtmaya başlaması kötü oldu
Kiz rahat bunlar.Benimki de hayatta bakammam diyo
bereketli olsun kuzu.Migrosa kactım
80 tl;3lü canbebe ıslak mendil 10 tl,tavuk fileto 1 kg,donmus ıspanak,nescafe 100 gr,pudra sekeri,domestos,hipp bebe biisküvisi,haslanmıs nohut,(ev hanımlıgımı konustıruyırum yine,donmuslar haslanmıslar)eve ıslak mendil,2li cips,pirinc unu ,pudra sekeri.
Daha alcaklarım vardı
Kız uykudan uyanmıs,yıkmıs ortalıgı
Geldim annaaag diye aglıyor
Tavukları marine ettim ,sis yapcam fırında,yanına sebze de atcam.
Makarna var,salata ve sütlac yeter
Seninki ikinciye bakmam demiş en azından benimki hiç doğurma ben bakmam diyo sırf bu yüzden gittiler kimsenin olmadığı iki kızlarından da uzak memlekete yerleştiler resmenKiz rahat bunlar.
Cocuk eylemek islerine gelmiyo
Anneanne cocuk bakar gezmez diyorum baktim ya 1 tane diyo.
Amin canimT thesekreter
Sevgili sekretercim nice güzel yılların olsun. İçinden her ne geçiyorsa gerçek olsun, güzel bir evin olsun burdan paylaşırsın inşallah bizimle. Dimple81 kredinizin bitmesine sevindim darısı başımıza inşallah. tr_lelli az kaldı artık son düzlüğe girdin saatler kaldı sağlıklı sıhhatli inşallah ikinizin iyi haberlerini buradan paylaşırsın.
Ayy cok sevindim canim kaptin bu isi sen.Lelim Harika oldu
Tşk ederim sayende
Annemin imkani olsa o da koye kacar.Seninki ikinciye bakmam demiş en azından benimki hiç doğurma ben bakmam diyo sırf bu yüzden gittiler kimsenin olmadığı iki kızlarından da uzak memlekete yerleştiler resmen
Saol canimSelam kizlar
Ay bugün çok halsizim daha doğrusu canım hicbisey yapmak istemiyor nedense. Süpürüp topladım, halı bakıyorumtr_lelli dediğin siteden. Eve sardım bu ara ben ya her odaya bişey yapasim var. Yemek de kziim istemedi kahvaltı tarzı hazirlicam menemen olabilir onu da bilmiyorum. Ben kabak rendeleyip az öldürüp yoğurtla yicem yani inşallah
T thesekreter nice mutlu yılların olsun canim
Saol canimT thesekreter
Sevgili sekretercim nice güzel yılların olsun. İçinden her ne geçiyorsa gerçek olsun, güzel bir evin olsun burdan paylaşırsın inşallah bizimle. Dimple81 kredinizin bitmesine sevindim darısı başımıza inşallah. tr_lelli az kaldı artık son düzlüğe girdin saatler kaldı sağlıklı sıhhatli inşallah ikinizin iyi haberlerini buradan paylaşırsın.
Ay izledim bildiğin muhallebi verdi tarifi diyo patates le pilav kolay az dinleniyim dizi izliyimKizlar bizim insta seysi kadin yalanci tavuk gogsu yapti.
Allahim sabahdan beri tarif veriyor
Baklava falan acsagunlerce tarif verir demek.
Ula muhallebi yapmakda ne var oglana sunlari sunlari kat karistir desem o yapar simdi.
Allahim su sosyalmedya kimlerin elinde
Bu nasil okumus ogretmen olmus asiri saskinim.
Esimin bir arkadasi var ing. ogrt. esim hep diyoki yanlislikla ogretmen olmus diyo
ing. mufredati ezberlemis diyo
Bereketli olsun canim valla hayat çok pahalı dun bir ben bir eşim ciktik markete o ıvır zıvır soda çocuğa biseler almis toplamda bir 150 den fazla harcamisiz ise yarar şey 5 6 parça yok yemeklik et kiyma fln. Yok sayılı meyve var herşey pahalanmisHanımlar perşembe akşamı yazlıga gittik pazar gece 24.00 de yola çıktık geldik. Yazlığa temizlik yaptık ama bittik oturmadan nasıl batıyor anlamıyorum. Ama temizlik bitince misler gibi oldu. Eksik tespiti yaptık, lambalar, deterjanlar,yiyecekler, şampuanlar. Dünde evimi temizledim inanın pertim çıktı evlere temizliğe gitsem daha az yorulurum. Dün hem market hep pazar yaptık eve girdiğimizde saat 19.00 geliyordu. Market çok pahalıydı bimde 15'li yumurta 9.90 tl valla aldık ama içim acıdı eve geldik aldıklarımıza bakıyorum birde ödediğimiz paralara koca bir yuh çektim. Hepsini peşin aldık, kredi kartını kullanmak istemedim belki daha az harcarız diye ama ne mümkün her şey ateş pahası ve traji komik olan 900 tl yakın para harcadık içinde et yok. Her zamankinden fazla aldığımız 2 tane 5 lt ayçiçek yagı. Allahım dedim yar ve yardımcımız ol. '2 tane 15 li yumurta, ayrıca bir kolı M beden yumurta, 2 paket tahin helvası, 5 kiloluk toz şeker, 2 kilo nohut, 4 kilo pirinç, 2 kilo yeşilmercimek, 25 kiloluk kepekli un. 3 paket türk kahvesi, 48 li 2 si birarada nescafe, 2 koli maden suyu (sade-elmalı) çamaşır suyu 2 adet, bulaşık süngeri ve sarı bezlerden. Daha unuttugum birkaç bir şey vardı ama inanın çok fiyatı artmış. Pazardan 2 kilo domates orta hallisinden 10 tl 2 kilo salatalık oda orta halli 12 tl bir kilo biber 6 tl bir kilo limon 8 tl 1 kilo çilek 10 tl birde peynir aldık 50 tl yarım kilo lor 5 tl. Bunlarıda yerleştirmeye kalkmamız temizliği ile birlikte gece yarısını buldu.Birde 2 kilo kaşar aldık 60 tl. Güllaç aldık ben yapıcam. Kabartma tozu vanilya yaş maya karbonat 1 kilo pul biber. artı unuttugum birkaç ufacık birşey vardır size yazmadığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?