Küçük Düşün Büyük Olsun!

Diziye sardik bizde hosumuza gitti esim bensiz izlemiyo ben onsuz.
Sabah diyo acim sana izle ben oturursam onun basina isler nolcak dedim zaten zor bela yapiyorum.
Aksam sen gelince izleriz dedim.
Ben wc gidicem misal hemen durduruyo☺
Birlikde izleyelim diye.
Ya da odaya gecsem mutfaga sesleniyo aciyorum diziyi gel diye.
Ancak onunla izliyorum aksam falan.

Beni anneannemin basina atardi her yaz kadin 3 ay bizimle ugrasirdi.
Emekli kocasi basinda, bekar teyzem vardi, bir zaman dayim karisi falan birlikde oturuyorlardi buyuk teyzemin ogluda gelir kalirdi ben ordayim diye akrandik annemin rahatligi ordan belli.
Anneannemin cani can diilmiydi kadin 3 ay bakiyodu hic de bisi demez bisi saklamaz niye basima yolluyo demezdi.

Kucuktum ama ilkokul cagindaydim.
Ilkokul ortaokul falan her yaz karnemi almadan daha yollardi beni.
Kadin tee ozamanlardan postaliyomus beni basindan rahat kadin.

Valla anneannemin hakkini yemim hic duymadim bunu da basima atiyolar falan diye.
Cok sabirliydi pisirirdi yedirirdi yikardi.
Bahcede oynardik aksama kadar.
Dedemle bahce dikerdik.
Kuzenimde gelir kalirdi kudururduk.

Annem olsa anneannemin yerinde yeminle kovalar.

bereketli olsun kuzu.
Yarinda esim markete bayar paralari

Fitre soruyolar kime veriyosuniuz, suna verin falan diye cevremde
Yahu biz dusunemiyormuyuz kime verecegimizi böyle seylerden hic haz etmiyorum.
Herkesin kafasinda illa verecek yeri vardir.
Sen vermek istiyorsan o kisiye ver yani.
Beni niye darliyon.
Olsada bol bol versek ama bizde maasla gecinen insanlariz holdingimiz mi var.

Boyle ona buna para isteyenleri sevmiyorum.
Durumu cok kotuyse sosyal yardima bas vursun yani.
Elden gelen ögun olmaz.

Kiz rahat bunlar.
Cocuk eylemek islerine gelmiyo
Anneanne cocuk bakar gezmez diyorum baktim ya 1 tane diyo.
Seninki ikinciye bakmam demiş en azından benimki hiç doğurma ben bakmam diyo sırf bu yüzden gittiler kimsenin olmadığı iki kızlarından da uzak memlekete yerleştiler resmen

Selam kizlar
Ay bugün çok halsizim daha doğrusu canım hicbisey yapmak istemiyor nedense. Süpürüp topladım, halı bakıyorum tr_lelli dediğin siteden. Eve sardım bu ara ben ya her odaya bişey yapasim var. Yemek de kziim istemedi kahvaltı tarzı hazirlicam menemen olabilir onu da bilmiyorum. Ben kabak rendeleyip az öldürüp yoğurtla yicem yani inşallah
T thesekreter nice mutlu yılların olsun canim

T thesekreter
Sevgili sekretercim nice güzel yılların olsun. İçinden her ne geçiyorsa gerçek olsun, güzel bir evin olsun burdan paylaşırsın inşallah bizimle. Dimple81 kredinizin bitmesine sevindim darısı başımıza inşallah. tr_lelli az kaldı artık son düzlüğe girdin saatler kaldı sağlıklı sıhhatli inşallah ikinizin iyi haberlerini buradan paylaşırsın.

Amin canim

Seninki ikinciye bakmam demiş en azından benimki hiç doğurma ben bakmam diyo sırf bu yüzden gittiler kimsenin olmadığı iki kızlarından da uzak memlekete yerleştiler resmen
Annemin imkani olsa o da koye kacar.
Ama babam koy sevmiyo bir de bekar kardesim var.
Yani bir basi olsa varya ist. asla tutamayiz gelmez istanbula falan.
Kadin ses insan sevmiyo ya.
Ver doğa, tv, sigara, kahve cool

Saol canim

Kizlar bizim insta seysi kadin yalanci tavuk gogsu yapti.
Allahim sabahdan beri tarif veriyor
Baklava falan acsa gunlerce tarif verir demek.
Ula muhallebi yapmakda ne var oglana sunlari sunlari kat karistir desem o yapar simdi.
Allahim su sosyalmedya kimlerin elinde
Bu nasil okumus ogretmen olmus asiri saskinim.

Esimin bir arkadasi var ing. ogrt. esim hep diyoki yanlislikla ogretmen olmus diyo
ing. mufredati ezberlemis diyo

Saol canim

Hanımlar perşembe akşamı yazlıga gittik pazar gece 24.00 de yola çıktık geldik. Yazlığa temizlik yaptık ama bittik oturmadan nasıl batıyor anlamıyorum. Ama temizlik bitince misler gibi oldu. Eksik tespiti yaptık, lambalar, deterjanlar,yiyecekler, şampuanlar. Dünde evimi temizledim inanın pertim çıktı evlere temizliğe gitsem daha az yorulurum. Dün hem market hep pazar yaptık eve girdiğimizde saat 19.00 geliyordu. Market çok pahalıydı bimde 15'li yumurta 9.90 tl valla aldık ama içim acıdı eve geldik aldıklarımıza bakıyorum birde ödediğimiz paralara koca bir yuh çektim. Hepsini peşin aldık, kredi kartını kullanmak istemedim belki daha az harcarız diye ama ne mümkün her şey ateş pahası ve traji komik olan 900 tl yakın para harcadık içinde et yok. Her zamankinden fazla aldığımız 2 tane 5 lt ayçiçek yagı. Allahım dedim yar ve yardımcımız ol. '2 tane 15 li yumurta, ayrıca bir kolı M beden yumurta, 2 paket tahin helvası, 5 kiloluk toz şeker, 2 kilo nohut, 4 kilo pirinç, 2 kilo yeşilmercimek, 25 kiloluk kepekli un. 3 paket türk kahvesi, 48 li 2 si birarada nescafe, 2 koli maden suyu (sade-elmalı) çamaşır suyu 2 adet, bulaşık süngeri ve sarı bezlerden. Daha unuttugum birkaç bir şey vardı ama inanın çok fiyatı artmış. Pazardan 2 kilo domates orta hallisinden 10 tl 2 kilo salatalık oda orta halli 12 tl bir kilo biber 6 tl bir kilo limon 8 tl 1 kilo çilek 10 tl birde peynir aldık 50 tl yarım kilo lor 5 tl. Bunlarıda yerleştirmeye kalkmamız temizliği ile birlikte gece yarısını buldu.Birde 2 kilo kaşar aldık 60 tl. Güllaç aldık ben yapıcam. Kabartma tozu vanilya yaş maya karbonat 1 kilo pul biber. artı unuttugum birkaç ufacık birşey vardır size yazmadığım.

Ay izledim bildiğin muhallebi verdi tarifi diyo patates le pilav kolay az dinleniyim dizi izliyim

Bereketli olsun canim valla hayat çok pahalı dun bir ben bir eşim ciktik markete o ıvır zıvır soda çocuğa biseler almis toplamda bir 150 den fazla harcamisiz ise yarar şey 5 6 parça yok yemeklik et kiyma fln. Yok sayılı meyve var herşey pahalanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…