Ay izledim bildiğin muhallebi verdi tarifi diyo patates le pilav kolay az dinleniyim dizi izliyim
Bereketli olsun insAllah.Hanımlar perşembe akşamı yazlıga gittik pazar gece 24.00 de yola çıktık geldik. Yazlığa temizlik yaptık ama bittik oturmadan nasıl batıyor anlamıyorum. Ama temizlik bitince misler gibi oldu. Eksik tespiti yaptık, lambalar, deterjanlar,yiyecekler, şampuanlar. Dünde evimi temizledim inanın pertim çıktı evlere temizliğe gitsem daha az yorulurum. Dün hem market hep pazar yaptık eve girdiğimizde saat 19.00 geliyordu. Market çok pahalıydı bimde 15'li yumurta 9.90 tl valla aldık ama içim acıdı eve geldik aldıklarımıza bakıyorum birde ödediğimiz paralara koca bir yuh çektim. Hepsini peşin aldık, kredi kartını kullanmak istemedim belki daha az harcarız diye ama ne mümkün her şey ateş pahası ve traji komik olan 900 tl yakın para harcadık içinde et yok. Her zamankinden fazla aldığımız 2 tane 5 lt ayçiçek yagı. Allahım dedim yar ve yardımcımız ol. '2 tane 15 li yumurta, ayrıca bir kolı M beden yumurta, 2 paket tahin helvası, 5 kiloluk toz şeker, 2 kilo nohut, 4 kilo pirinç, 2 kilo yeşilmercimek, 25 kiloluk kepekli un. 3 paket türk kahvesi, 48 li 2 si birarada nescafe, 2 koli maden suyu (sade-elmalı) çamaşır suyu 2 adet, bulaşık süngeri ve sarı bezlerden. Daha unuttugum birkaç bir şey vardı ama inanın çok fiyatı artmış. Pazardan 2 kilo domates orta hallisinden 10 tl 2 kilo salatalık oda orta halli 12 tl bir kilo biber 6 tl bir kilo limon 8 tl 1 kilo çilek 10 tl birde peynir aldık 50 tl yarım kilo lor 5 tl. Bunlarıda yerleştirmeye kalkmamız temizliği ile birlikte gece yarısını buldu.Birde 2 kilo kaşar aldık 60 tl. Güllaç aldık ben yapıcam. Kabartma tozu vanilya yaş maya karbonat 1 kilo pul biber. artı unuttugum birkaç ufacık birşey vardır size yazmadığım.
Esnaf kız babamGelirleri yok ozaman bir yerden hımm
Saolasın kuzubereketli olsun kuzu.
Yarinda esim markete bayar paralari
Ben yarım gün calıscam diyince bi yüzü eksidiKiz rahat bunlar.
Cocuk eylemek islerine gelmiyo
Anneanne cocuk bakar gezmez diyorum baktim ya 1 tane diyo.
Benn haftada 3 gün tavuk yapanlra sasıyırm yaKizlar bizim insta seysi kadin yalanci tavuk gogsu yapti.
Allahim sabahdan beri tarif veriyor
Baklava falan acsagunlerce tarif verir demek.
Ula muhallebi yapmakda ne var oglana sunlari sunlari kat karistir desem o yapar simdi.
Allahim su sosyalmedya kimlerin elinde
Bu nasil okumus ogretmen olmus asiri saskinim.
Esimin bir arkadasi var ing. ogrt. esim hep diyoki yanlislikla ogretmen olmus diyo
ing. mufredati ezberlemis diyo
tatli yapti kuzu yalanci tavuk gogsu tatlisiBenn haftada 3 gün tavuk yapanlra sasıyırm ya
Göcmen bi kadın var ya,hergğn tavuk yiyorlar
Nasıl güveniyosm antibiyotikli ttavuklara hergün hergün
Bide yeni dogum yaptı,baharat falan hersey yiyor kadın.
Bende cok severim öyleKizlarr ben bu kesme makarnayi yillardir bosuna heba etmisim ya
Kavurupda pisirince nasil bisi oldu bu enfesto
Tereyag ile kavurdum verdim suyunu pilav gibi demledim.
en son uzerine tel peynir kasar beyaz peynir dogradim kapattim altinida kapaginida.
Tel tel nasil lezzetli oldu.
Bu aksama biter geceye falan kalmaz
Biz alistirdik ya..tr_lelli
İnanın o kadının aynısından benim eşime cuk otururmuş. Muhallebiyi tatlı diye önüne koyacak her gece kızartmayı dayayacak. Benim eşim zannediyor ki her kadını benim gibi. Ayakları şişinceye kadar temizlik yapacak akşama da kallavi sofralar kuracak tatlısı da en az haftada birkez kalburabastı gibi şerbetli tatlısı olacak, böregi olacak benim eşim bakımsız tarzana döner. Gerçi böyle düşündüğü için müstehak ona da neyse çocuklarım var. Ağız tadıyla yemek nasip olsun hepimize yaptıgımız, pişirdiklerimiz. Bu akşam benşim soframda taze fasulye, meyhaneli bulgur pilavı, brokoli limonlu, yoğurt ve kalburabastı, çilek var. Bereketli sofralarımız olsun, Hıdırellerimiz bereket, bolluk, saglık, sıhhat getirsin.
Aynen biz kendimizi yıpratıyoruz. Yapamayız artık bizde alıştık bu tempoya haklısın arkadaşım.Biz alistirdik ya..
Kadin alistirmamis kocasini adam yiyo mecbur demek
Aynen en bastan yapmak lazimdi onu kacti trenAynen biz kendimizi yıpratıyoruz. Yapamayız artık bizde alıştık bu tempoya haklısın arkadaşım.
Yok benim dediğim kadın baska bacımtatli yapti kuzu yalanci tavuk gogsu tatlisi
masallah milleti agzim acik izliyorum 4ler 5ler Allah bereket versin☺Yok benim dediğim kadın baska bacım
Göcmen bi kadın 4.yü dogurdu
Ve kadının kocası apartman görevlisi sanırımmasallah milleti agzim acik izliyorum 4ler 5ler Allah bereket versin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?