Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cocugumm soka girdi galiba bugun beni göremeyince
Uykudan uyanıyor aglayarak,beni görünce gülüp geri uyyuyor
Koci seni hayatta bırakmaz bu kız,unut sen calısmayı diyo
Küçük daha cnm alışır eğer yarım gunse annenede alışıksa olir

Çay çizgifilm açtım oğlanla izliyoruz yatircam 11 gibi süt aldım bugun 10 tl oğlanlar kapıya çöp çıkardım hemen az aşağısı bakkal az kuru sogan bi dondurma 4 tl öyle harcadım bugun bir çorba kaldı 1 tabak yarin menemen biber kavurma yaparim peynirli seviyo eşim kahvalti gibi yapariz

3 cocikli karadenizli hatun vardi hesabi silinmis.
O da yer sofrasi kurup bilmem kac cesit yapip tabaklarini agzina kadar dolduruyodu.
Hatta kizlarini kapatmisti baya tepki aldi.
Herkes nasil yiyonuz diyordu.

En son gece sahura donut yapmis
bi instafenomeni seysi bunu gomdu story atip.
ekran resmi almis o sofrayi sahuru donutsuz yapanda ne bilim yazmisti

Son düzenleme:
Poşet olayı da aynıydı :)) bu virüs sanırım ders oldu eşime tabi rahata kavuşunca inşallah unutmaz bu günleri. Bugün diyorki kenara para koyup unutacağım o parayı. 4 market gezdim çok ağrıma gitti dedi
Niye ağrına gidiyor ben hep geziyordum dedim ayrıca sana yıllardır dediğim buydu işte paramız olsun ne olacağı belli olmaz gün gelir işsiz kalırsın ahh ahh o döktüğüm diller. Kenarda para olduğunu bildiği anda parayı harcama planı yapıyordu.
birde en iyi kuruyemiş en iyi marka tatlı olacak birine giderken de kilo kilo alırdı her gidişte. Kardeşine de yağdırırdı şimdi nerde kardeşi maaşını da tam almış kenarda parası da var bir defa bile sormadı abi ihtiyacın varmı. Bugün diyor değmezmiş ona yaptığım şeyler.umarım unutmaz.Teyzesi de aman kardeşler iyi geçinsin aman yeğenine şunu al bunu al derdindeydi.
aman neyse kızlar başınızı ağrıttım kusura bakmayın. Böyle şeylere çok kızıyorum.

Bende takip ediyorum o bayanı valla bugün ddim k adin story atmıyor simdi baktim kapamış hesabı takipciside vardı en son kıyafette tanıtıyordu çok hamur isi yapıyordu bi ara kızını diyete soktu kilolu baya diye sevmiyorum çocukları bu kadar koymalarını kıza kilolu vs yazıyordu millet

Yok anam bunların hepsi aynı dün fişlere valiyi bakıyor diyo yahu kac parca şey aldığımız giden paraya bak para azalınca bu hesaplar yapılıyor yanlız para olsun yine alıyor kenara koyayim demez koysana ikinci günü söyler saklayamaz. Bana diyi kenarda ne kadar var diye ben söylüyorum sende şöyle diyor yok canım söyleme bana bende sana demem ddim yer mi bunu anadolu çocugu

Günaydınlarr
Hayırlı sahurlar
İftarrdan sonra bayılıp kalmısım yine
Allhtan kız erken uyudu
Kocamın mantılardn haslıcm hic masa hazırlıcak dermanım yok
İftara menüm hazır etli nohut /pilav
Maas yatmıs hesaba
Birikime 300 tl ayırdm ins dokunmam
Bayrama cocuklara harclık da ayırmam lazım
İns görebilirim yegenlerimi
Anneler günü hediyesini almadım annemin
Buay kalem cok hayırlısı

Hayirli sahurlar genşler
Oglan bizim yatakdan uyanmadi.
Bizde kiyamadik dedik uyandirsak sahura kadar sersem olur sahurda kaldirirz.
Kanepeye devrildik hemde diziye devam ettik.
Diyoki valla buyuk yatak ne guzel uyumusum he dedim he alış evladim bi de yatagimdan olim kalim sokaklarda elimde bebemle.

Bu gece esim oglana diyoki bak son sessiz sedasiz sahurlar ona gore cocuk eyletcek bu bize gorursun diyo.
Herıldın yani ne saniyodunuz dedim.
2 gece daha takilin hadi sessiz sessiz raat raat geliyoo size eglence dedim.

Aksam patates kizartmasi kalmisti onu isittim.
sosis kizarttim.
pideden tost ve kahvaltilik bi de 70liralik karpuz cikardim

Esime aksam diyorum ki karpuz yersen dolapdan cikar soguk soguk yeme az disarda dursun diyorum 70tl verdim tabi yicem diyo
yarisi bitti bile.

Selam kizlar içimde değişik bi his var bu gece kötü desem değil hani yaramazlik yapınca annen baban duyacak diye korkarsın ya küçükken onun gibi bişey bilmiyorum bi garip oldum gece gece...
Hayirlara vesile olsun.
Bir cami ac nefes al.
zikir vek canim.
Rabbim hayirlara cikarsin

Ben bugun agladim hem de kizimla uzun uzun konustum.
Ayy o an öyle seyler anlattim ki kizima anlik
O da o andan beri kimil kimil kelebek gibi
Ayni bedende son gunumuz..
Asiri karisigim duygusalim.
Kavusma sevinci ve yetememe endisesiyle celismekteyim.
Rabbime layik bir kul Peygamber efendimize hayirli bir ümmet ol kizim diye uzun uzun konustum.
Cok degisik annelik delilik.

Ayy hemen sorarlar zaten biz de para basıyorduk biraz da siz koyun kenara bize sürpriz yapıp şaşırtın değilmi zaten bir kuruş da koyamadık şu dönemde içime oturdu

Demekki o kavuşma sevinci ve yetememe endişesi çoğu annede oluyormuş. Annelik kesinlikle tarifi imkansız delilik çok doğru anlatmışsın canım.
yarın güzel bir gün olsun inşallsh

Canım ya sabah sabah duygulandım.. Demek az kaldı artık vuslata.Kavuşuyorsun demek prensesinle inşallah hayırlısı ile.
yazını okuyunca aklıma betüle doğuma gideceğim gün geldi..
o duyguların aynısını bende yaşamıştım..İnsan bir yandan heyecanlanıyor karnındaki bebişini görecek diye.. Bi yandan da aynı beden den kopacak diye değişik duygulara gark oluyor..
inan beni o güne götürdün..Bende ağlamaktan bir hal olmuştum..
Rabbim sizi bir avazda kurtarsın.. Hyırlısı ile gelsin o tatlı piremsesin..
Dualarım sizinle inşaallah.. Ne mutlu ne güzel bir ayda doğacak..
benim betül de ramazan ayında karnıma konmuştu..
senin kide ramazan ayında dünyaya gözlerini açacak..İnşallah Hayırlı evlat olsun..Vatanını seven, hayırlı bir evlat olur inşaallah..İkinci çocuklar daha başka oluyor bunuda bir yere not al canım..

yaaa ekurim gozler yine pıt pıt ben bugun cok aglicam belli oldu
Amin canim
Rabbim yine buzamanlar bir melek aldi benden yerine baska melek gönderdi
En guzelini hayirlisini o bilir.
Yaradana sukur.
Allah razi olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…