Küçük daha cnm alışır eğer yarım gunse annenede alışıksa olirCocugumm soka girdi galiba bugun beni göremeyince
Uykudan uyanıyor aglayarak,beni görünce gülüp geri uyyuyor
Koci seni hayatta bırakmaz bu kız,unut sen calısmayı diyo
hep yemek paylasmis oAnnesi yakın sanırım bazen bas basa çıkıyorlar anam evde o kadar çocukla başbaşa kalamazlar maşallah seviyorlar birbirlerini biz bi çocukla görünce dövesin görmeyince özler kivamindayız
Poşet olayı da aynıydı :)) bu virüs sanırım ders oldu eşime tabi rahata kavuşunca inşallah unutmaz bu günleri. Bugün diyorki kenara para koyup unutacağım o parayı. 4 market gezdim çok ağrıma gitti dediesimde bu var.
Misal asla suan poset tasimiyo poset mi tasicam diyo bi de.
Ne bilim iyisini alicam diye pahalisini aliyo pismanda olsa geri birakmiyo falan.
Yenemedi onu ben aliyordum genelde dengeliyorduk suan o alinca cosuyo ama icine oturuyo.
Benim halimi anlasin degerimi
Ben indirim kovalicam dice kac market geziyordum
3 cocikli karadenizli hatun vardi hesabi silinmis.
O da yer sofrasi kurup bilmem kac cesit yapip tabaklarini agzina kadar dolduruyodu.
Hatta kizlarini kapatmisti baya tepki aldi.
Herkes nasil yiyonuz diyordu.
En son gece sahura donut yapmis
bi instafenomeni seysi bunu gomdu story atip.
ekran resmi almis o sofrayi sahuru donutsuz yapanda ne bilim yazmisti
Yok anam bunların hepsi aynı dün fişlere valiyi bakıyor diyo yahu kac parca şey aldığımız giden paraya bak para azalınca bu hesaplar yapılıyor yanlız para olsun yine alıyor kenara koyayim demez koysana ikinci günü söyler saklayamaz. Bana diyi kenarda ne kadar var diye ben söylüyorum sende şöyle diyorPoşet olayı da aynıydı :)) bu virüs sanırım ders oldu eşime tabi rahata kavuşunca inşallah unutmaz bu günleri. Bugün diyorki kenara para koyup unutacağım o parayı. 4 market gezdim çok ağrıma gitti dedi
Niye ağrına gidiyor ben hep geziyordum dedimayrıca sana yıllardır dediğim buydu işte paramız olsun ne olacağı belli olmaz gün gelir işsiz kalırsın ahh ahh o döktüğüm diller. Kenarda para olduğunu bildiği anda parayı harcama planı yapıyordu.
birde en iyi kuruyemiş en iyi marka tatlı olacak birine giderken de kilo kilo alırdı her gidişte. Kardeşine de yağdırırdı şimdi nerde kardeşi maaşını da tam almış kenarda parası da var bir defa bile sormadı abi ihtiyacın varmı. Bugün diyor değmezmiş ona yaptığım şeyler.umarım unutmaz.Teyzesi de aman kardeşler iyi geçinsin aman yeğenine şunu al bunu al derdindeydi.
aman neyse kızlar başınızı ağrıttım kusura bakmayın. Böyle şeylere çok kızıyorum.
Yarım gün aynen ins alısırKüçük daha cnm alışır eğer yarım gunse annenede alışıksa olir
Hayirlara vesile olsun.Selam kizlar içimde değişik bi his var bu gece kötü desem değil hani yaramazlik yapınca annen baban duyacak diye korkarsın ya küçükken onun gibi bişey bilmiyorum bi garip oldum gece gece...
Ayy hemen sorarlar zaten biz de para basıyordukYok anam bunların hepsi aynı dün fişlere valiyi bakıyor diyo yahu kac parca şey aldığımız giden paraya bak para azalınca bu hesaplar yapılıyor yanlız para olsun yine alıyor kenara koyayim demez koysana ikinci günü söyler saklayamaz. Bana diyi kenarda ne kadar var diye ben söylüyorum sende şöyle diyoryok canım söyleme bana bende sana demem ddim yer mi bunu anadolu çocugu
Evet ya nerelerde acaba hastalık falan sıkıntısı yoktur inşsllahcitl vardi kızlar görünmüyor doğru etiket yaptim umarım
Demekki o kavuşma sevinci ve yetememe endişesi çoğu annede oluyormuş. Annelik kesinlikle tarifi imkansız delilik çok doğru anlatmışsın canım.Ben bugun agladim hem de kizimla uzun uzun konustum.
Ayy o an öyle seyler anlattim ki kizima anlik
O da o andan beri kimil kimil kelebek gibi
Ayni bedende son gunumuz..
Asiri karisigim duygusalim.
Kavusma sevinci ve yetememe endisesiyle celismekteyim.
Rabbime layik bir kul Peygamber efendimize hayirli bir ümmet ol kizim diye uzun uzun konustum.
Cok degisik annelik delilik.
Canım ya sabah sabah duygulandım.. Demek az kaldı artık vuslata.Kavuşuyorsun demek prensesinle inşallah hayırlısı ile.Ben bugun agladim hem de kizimla uzun uzun konustum.
Ayy o an öyle seyler anlattim ki kizima anlik
O da o andan beri kimil kimil kelebek gibi
Ayni bedende son gunumuz..
Asiri karisigim duygusalim.
Kavusma sevinci ve yetememe endisesiyle celismekteyim.
Rabbime layik bir kul Peygamber efendimize hayirli bir ümmet ol kizim diye uzun uzun konustum.
Cok degisik annelik delilik.
yaaa ekurim gozler yine pıt pıt ben bugun cok aglicam belli olduCanım ya sabah sabah duygulandım.. Demek az kaldı artık vuslata.Kavuşuyorsun demek prensesinle inşallah hayırlısı ile.
yazını okuyunca aklıma betüle doğuma gideceğim gün geldi..
o duyguların aynısını bende yaşamıştım..İnsan bir yandan heyecanlanıyor karnındaki bebişini görecek diye.. Bi yandan da aynı beden den kopacak diye değişik duygulara gark oluyor..
inan beni o güne götürdün..Bende ağlamaktan bir hal olmuştum..
Rabbim sizi bir avazda kurtarsın.. Hyırlısı ile gelsin o tatlı piremsesin..
Dualarım sizinle inşaallah.. Ne mutlu ne güzel bir ayda doğacak..
benim betül de ramazan ayında karnıma konmuştu..
senin kide ramazan ayında dünyaya gözlerini açacak..İnşallah Hayırlı evlat olsun..Vatanını seven, hayırlı bir evlat olur inşaallah..İkinci çocuklar daha başka oluyor bunuda bir yere not al canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?