ohhh valla halletmisin hepsini bacimSil süpür yaptım
Evin seklini değistirdim yine
Fahriye gibi cektim koltugu tvninn önüne
Koci uyanınca dicek kesin,burdan nasıl izlicez tvyi
2li koltuk benim zaten ,bende izlemiyorm tv suara
Yemekler hazır bi pilav yapcm
Koci pazar yapmıs sabah attım balkona,daha onlar yerlescek
Dag cileği almıs kokılu
1 tane verdim kıza,üst bas cilek
Aksi gübi beyaz tayt giydirdim bide sabah
Kuzu kemiği kaynattım attım difrize
Tarhana yaptm icirdim
Kocam kalkarsa ins kızı yıkıcaz
Canım dinlen ama doktora da durumu bildirsen iyi olurKızlar ya ben ayakta duramiyorum makarnayida halledim dedim erkenden ama yok.
Annemi aradim gel diye.
sanki asagida toplandi yurutmuyor beni korkayrum.
su kan vs kontrol ediyorum bisi yok
Ama asiri kasiyo topluyo kendini korkmaya basladim.
Dr arim mi dedim anneme annemde bisi gelmeden dogum baslamaz uzan yapma bisi dedi.
nst girsem mi acaba gidip aksi gibi doktorda orda diil bugun
Kolay gelsin canim benim kayın validem geldi aklıma eskiden zormuş kadin 2 çocuk bir kaynana rahmetli babaanne huysuzdu birazda ozman ev gecekondu onu bahçe çamaşır yıkarken suyu gelmiş koca bir leğen aksam sabah dogururum diye yikiyormus babanne gençmiş aslında ama iş yapmamış çocuk eglermis ancak ebe çağırmışlar doğurmuş ama bi bakmışlar ikiz bilmiyormuş tek saniyormus doğmamış benim eşim hastanede doktor baya uğraşarak doğurmuş kaynanam diyo 2 gun sonra mi ne eve geldim ni sıcak corba yok çocuklar elime bakıyor bıraktım girdim işlere mecbur lahusalik fln hakkegetire rabbim yardım eder esinde destekçi çabuk atlatirsin umarimBenim bir corbam kaldi yapilcak.
Aksama corba varda aslinda 2 tabaklik esimle oglana yarin icerler diye yapicam.
Aksam maksam yaparim artik.
Geçmiş olsun aldıkların bereketli olsunSelam kızlar
Ütü yaptım
Çamaşır yıkadım astım
Ortalığı süpürdüm
Çorba vd makarna yapacağım saat erken bekliyorum
Marketten salça WC kağıdı
Pudra şekeri
Besel yağ aldım
Dün toplu alışveriş yapmıştım bunlar kalandı
Başım ağrıyorgeçemedi
Bu insanalar nasil can veriyorlar merak ediyorum.Kolay gelsin canim benim kayın validem geldi aklıma eskiden zormuş kadin 2 çocuk bir kaynana rahmetli babaanne huysuzdu birazda ozman ev gecekondu onu bahçe çamaşır yıkarken suyu gelmiş koca bir leğen aksam sabah dogururum diye yikiyormus babanne gençmiş aslında ama iş yapmamış çocuk eglermis ancak ebe çağırmışlar doğurmuş ama bi bakmışlar ikiz bilmiyormuş tek saniyormus doğmamış benim eşim hastanede doktor baya uğraşarak doğurmuş kaynanam diyo 2 gun sonra mi ne eve geldim ni sıcak corba yok çocuklar elime bakıyor bıraktım girdim işlere mecbur lahusalik fln hakkegetire rabbim yardım eder esinde destekçi çabuk atlatirsin umarim
Ben evde bıktım lekeli kıyafetten bebeklikten bu yana koyu renk giydiriyorum yoksa her kıysfeti lekeli olacak mesela elma lekesi çıkmıyor daSil süpür yaptım
Evin seklini değistirdim yine
Fahriye gibi cektim koltugu tvninn önüne
Koci uyanınca dicek kesin,burdan nasıl izlicez tvyi
2li koltuk benim zaten ,bende izlemiyorm tv suara
Yemekler hazır bi pilav yapcm
Koci pazar yapmıs sabah attım balkona,daha onlar yerlescek
Dag cileği almıs kokılu
1 tane verdim kıza,üst bas cilek
Aksi gübi beyaz tayt giydirdim bide sabah
Kuzu kemiği kaynattım attım difrize
Tarhana yaptm icirdim
Kocam kalkarsa ins kızı yıkıcaz
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar
Ütü yaptım
Çamaşır yıkadım astım
Ortalığı süpürdüm
Çorba vd makarna yapacağım saat erken bekliyorum
Marketten salça WC kağıdı
Pudra şekeri
Besel yağ aldım
Dün toplu alışveriş yapmıştım bunlar kalandı
Başım ağrıyorgeçemedi
Benim annem de çok çekmiş. Gün gelmiş Ayrı yatırmış. Bir de başka kadın mevzusu olunca söyledikleri de oğlu olmadı ondanmış. Kendisi oğlan doğurmuş ya doğurmuş da ne olmuş yani. Ne ziyaret ettim ne bişey. Üvey babaannem bile ölürken yatağında bizi sayıklamış kadın. İşte insan olmak lazım. Ben bebekken afrikadakiler gibi olmuşum. Önemsememişler. En son annemin babası dedem götürmüş doktora iyileşmişim.Bu insanalar nasil can veriyorlar merak ediyorum.
Hic mi Allah korkulari yok.
Benim rahmetli babannecimde 3 kiz yapmis pes pese.
Biri halam 2. olu dogum 3. kiz da da babannemin kaynanasi cocugu emzittirmemis besletmemis aclikdan ölmus
Dusun ya kiz doguruyo bu hep diye cocuga mama verdirmemis.
Sonra babam olmus.
O kadini hic tanimiyorum ama nasil can vermis bilmiyorum.
Babam oyle anlatiyoki babannem beni cok severdi diyo hep bana yedirirdi ederdi falan.
Halam tee kac yasinda yurumus bakimsizlikdan.
Nasil bir vicdan ya.
Babannem bahcelere yevmeyeyle gidermis güya kaynanasi evde cocuklara bakiyo o kiza süt vermemis ya
Rabbim sorsun vicdansizlar.
Bu erkekci zihniyet biter mi acabaBenim annem de çok çekmiş. Gün gelmiş Ayrı yatırmış. Bir de başka kadın mevzusu olunca söyledikleri de oğlu olmadı ondanmış. Kendisi oğlan doğurmuş ya doğurmuş da ne olmuş yani. Ne ziyaret ettim ne bişey. Üvey babaannem bile ölürken yatağında bizi sayıklamış kadın. İşte insan olmak lazım. Ben bebekken afrikadakiler gibi olmuşum. Önemsememişler. En son annemin babası dedem götürmüş doktora iyileşmişim.
Amin canim sagolasin.tr_lelli çok heyecanlı ve duygu dolu anlar şimdi. Allah sağlıcakla kavuştursun sizi inşallah.
Ben de evi temizleyip nevresim değişip doğuma gitmiştim sağolsun herkes kendi derdine düşüyor ihtiyaç olunca. Sen çok güçlüsün herşeyin üstesinden gelirsin geliyosun da zaten rahat ol esin oğlun yardım eder. İnan ki kızımla arasında 7.5 yaş var oglumun, kızımdan gördüğüm yardımı hickimseden gormedim, annemle aynı sehirdeyiz kayınvalidem üst katımda ama Allah vicdan versin
Menulerim ayni olmusKanatları sosladım. Poşette yapacağım. Patates sebze de koyacağım. Erişteyi pişirdim. Çorbam var zaten. Bir de yoğurtlu kabak havuç yaparım. Çöpü attım. Eşim bugün geç çıktı o gelene kadar toz almam lazım. Markete yarın gideceğiz.kız uyandı şimdi.
Bize karşı iyiydi ona bise diyemem eşimlere kendi çocuğu gibi hiç kismamis maaşı fln hep onlara harcardi ben oraya giderdim haslik verirdi hep tek oğlu kayinpeder kaynabanaydi garezi bide iki kızı var bakmasınlar biri yine arada aldı diğer kızını sayikladi ölmeden o gücüne gidiyordu galiba kızlardan hayır yok diyeBu insanalar nasil can veriyorlar merak ediyorum.
Hic mi Allah korkulari yok.
Benim rahmetli babannecimde 3 kiz yapmis pes pese.
Biri halam 2. olu dogum 3. kiz da da babannemin kaynanasi cocugu emzittirmemis besletmemis aclikdan ölmus
Dusun ya kiz doguruyo bu hep diye cocuga mama verdirmemis.
Sonra babam olmus.
O kadini hic tanimiyorum ama nasil can vermis bilmiyorum.
Babam oyle anlatiyoki babannem beni cok severdi diyo hep bana yedirirdi ederdi falan.
Halam tee kac yasinda yurumus bakimsizlikdan.
Nasil bir vicdan ya.
Babannem bahcelere yevmeyeyle gidermis güya kaynanasi evde cocuklara bakiyo o kiza süt vermemis ya
Rabbim sorsun vicdansizlar.
Canım benim bildiğim o kadın kocasının 2. EşiymişBizim insta seysinin sirti agriyomus yemek yapmamis.
Menü yok diyo.
Oyy nerelere gidem
Su halimle 4 cesit yaptim.
Ev supurdum sildim nevresim degistim.
Ulan beee ben sacimin dibi agriyo diyipde yatmazmiyim! yatamam ki
Kim bu misyonu yukledi uzerime isyanim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?