Küçük Düşün Büyük Olsun!

ohhh valla halletmisin hepsini bacim

Ben uzandim duruldu.
Keyifci kiz ya
Dogunca yatarsin umarim beni yatiriyosun simdi ama senden bekliyorum bu performansi cok amin.

Annem geldi gitti
2 bulasik vardi mak sigmamisti onu yikadi bi de salonu supurdu.
Diyoki esim icin cuma cumartesi pazar evde ben giderim gelirim diyo sasirdik mi hayir.
Zaten bekliyordum annem bisi bulcak kaccak.
Esimi bahane etti.
Evde zaten o uzanir dinlenir evinde ben gelirim giderim falan.
Dedim anne gidersin bakar bana esim.
Bisi olursa alir seni gelip
Ne diyim ya kadini baglayamam zorla saldim artik emmmaannn.
Gelirse gelir gelmezse bakariz basimizin caresine.
Allahin izniyle.
Dil dokemicem ona.

Canım dinlen ama doktora da durumu bildirsen iyi olur

Benim bir corbam kaldi yapilcak.
Aksama corba varda aslinda 2 tabaklik esimle oglana yarin icerler diye yapicam.
Aksam maksam yaparim artik.
Kolay gelsin canim benim kayın validem geldi aklıma eskiden zormuş kadin 2 çocuk bir kaynana rahmetli babaanne huysuzdu birazda ozman ev gecekondu onu bahçe çamaşır yıkarken suyu gelmiş koca bir leğen aksam sabah dogururum diye yikiyormus babanne gençmiş aslında ama iş yapmamış çocuk eglermis ancak ebe çağırmışlar doğurmuş ama bi bakmışlar ikiz bilmiyormuş tek saniyormus doğmamış benim eşim hastanede doktor baya uğraşarak doğurmuş kaynanam diyo 2 gun sonra mi ne eve geldim ni sıcak corba yok çocuklar elime bakıyor bıraktım girdim işlere mecbur lahusalik fln hakkegetire rabbim yardım eder esinde destekçi çabuk atlatirsin umarim

Geçmiş olsun aldıkların bereketli olsun

Bu insanalar nasil can veriyorlar merak ediyorum.
Hic mi Allah korkulari yok.
Benim rahmetli babannecimde 3 kiz yapmis pes pese.
Biri halam 2. olu dogum 3. kiz da da babannemin kaynanasi cocugu emzittirmemis besletmemis aclikdan ölmus
Dusun ya kiz doguruyo bu hep diye cocuga mama verdirmemis.
Sonra babam olmus.
O kadini hic tanimiyorum ama nasil can vermis bilmiyorum.
Babam oyle anlatiyoki babannem beni cok severdi diyo hep bana yedirirdi ederdi falan.
Halam tee kac yasinda yurumus bakimsizlikdan.
Nasil bir vicdan ya.

Babannem bahcelere yevmeyeyle gidermis güya kaynanasi evde cocuklara bakiyo o kiza süt vermemis ya
Rabbim sorsun vicdansizlar.

Ben evde bıktım lekeli kıyafetten bebeklikten bu yana koyu renk giydiriyorum yoksa her kıysfeti lekeli olacak mesela elma lekesi çıkmıyor da

Geçmiş olsun canım.

Benim annem de çok çekmiş. Gün gelmiş Ayrı yatırmış. Bir de başka kadın mevzusu olunca söyledikleri de oğlu olmadı ondanmış. Kendisi oğlan doğurmuş ya doğurmuş da ne olmuş yani. Ne ziyaret ettim ne bişey. Üvey babaannem bile ölürken yatağında bizi sayıklamış kadın. İşte insan olmak lazım. Ben bebekken afrikadakiler gibi olmuşum. Önemsememişler. En son annemin babası dedem götürmüş doktora iyileşmişim.

tr_lelli çok heyecanlı ve duygu dolu anlar şimdi. Allah sağlıcakla kavuştursun sizi inşallah.
Ben de evi temizleyip nevresim değişip doğuma gitmiştim sağolsun herkes kendi derdine düşüyor ihtiyaç olunca. Sen çok güçlüsün herşeyin üstesinden gelirsin geliyosun da zaten rahat ol esin oğlun yardım eder. İnan ki kızımla arasında 7.5 yaş var oglumun, kızımdan gördüğüm yardımı hickimseden gormedim, annemle aynı sehirdeyiz kayınvalidem üst katımda ama Allah vicdan versin

Bu erkekci zihniyet biter mi acaba ilk hamileligimde-kiz istiyorduk cok- cinsiyeti öğrendim annem keşke erkek olsaydı dedi ve ilk torun. O kadar ağlamıştım ki, hadi erkekciligi geç ben sana ne yaptım da kız vocuk istemiyorsun

Amin canim sagolasin.
Ya dikis yerimin agrisi gecsin ben hallederim.
Oglumda vicdanlidir kiyamaz.
Bugun onunla sokup gecirdik nevresimleri.
Bazalari aciyo kanepeleri aciyo kapiyo bana.
getir gotur yapiyor.
Beni kaldiriyor bazen kalkamiyorum zorlaniyorum.
Camasir sepetini tasiyo bana
Laf dinler öyle pek asi bi cocuk degil.
Guzellikle soyleyince yapiyor.

Annem de salonumu supurdu sozde simdi yine supurdum
öyle supuruyo iste gorunen kirintilari aliyo diplere koselere koltuk altlarina falan hak getire.
Ellemez.
Dipleri koseleri supurdum icim rahat etti.
Bi de vileda atarim tamamdir.

M
Menulerim ayni olmus
Ben extra yemekde yaptim sadece yarinda yerler diye.
Tavugu firina aticam 7 de.
yatiyo suan sosta uyusun ecük daha.

Bize karşı iyiydi ona bise diyemem eşimlere kendi çocuğu gibi hiç kismamis maaşı fln hep onlara harcardi ben oraya giderdim haslik verirdi hep tek oğlu kayinpeder kaynabanaydi garezi bide iki kızı var bakmasınlar biri yine arada aldı diğer kızını sayikladi ölmeden o gücüne gidiyordu galiba kızlardan hayır yok diye

Canım benim bildiğim o kadın kocasının 2. Eşiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…