imam nikahli esi varmis bende öyle bi yorum okudum.Canım benim bildiğim o kadın kocasının 2. Eşiymiş
Kim oCanım benim bildiğim o kadın kocasının 2. Eşiymiş
Evet canım o kadın da duruyor. O adam baya büyük yaş olarak. 1. Eşinden de 4 kızı var.imam nikahli esi varmis bende öyle bi yorum okudum.
Kadin duruyomu acaba
Evet canım o kadın da duruyor. O adam baya büyük yaş olarak. 1. Eşinden de 4 kızı var.
Nasil kabul etmis ya ben soook suanInsta fenomeni
E niye kabul etmesin ki hayatı boyu göremeyeceği zenginlik ve rahatlık var.Nasil kabul etmis ya ben soook suan
o para bitmez mi yawE niye kabul etmesin ki hayatı boyu göremeyeceği zenginlik ve rahatlık var.
Bitmez kuzu ben de hukukçuyum o kadının eşi bölgedeki en çok kazanan avukat. Ciftcilikten de geliri var.o para bitmez mi yaw
Oteki kariya cocuklara buna
İçini ferah tut lellicim Allah'ım yardım eder prensesimizi kap gel gari bebiş sevelim birazKızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Dualariniza benide katın olur mu?
Saglicakla alayim gelim meleğimi.
Arkadaslarimda sagolsun aradilar msj attilar.
Birilerinin duasinda olmak, dualarini alacak kadar iyi insanlarin etrafimda olmasi sukur sebebim.
Rabbim derdiyle uyuyanlari dermaniyla uyandirsin .
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin INSAALLAH ismini de biliyorum dualarimdasinKızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Birilerinin duasinda olmak, dualarini alacak kadar iyi insanlarin etrafimda olmasi sukur sebebim.
İçini ferah tut lellicim Allah'ım yardım eder prensesimizi kap gel gari bebiş sevelim biraz♥
Allah razi olsun iyiki varsinizRabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin INSAALLAH ismini de biliyorum dualarimdasin
Canım benim rabbim kolaylık veriri inşallahhhhhhKızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Sen de öyle güzel anne çok şey öğrendim senden. Rabbim yarın kolaylık versin. Girmeden önce de ara da tam saatinde de dua edelimAllah razi olsun iyiki varsiniz
çok tesekkur ederim Allah razı olsunCanım benim rabbim kolaylık veriri inşallahhhhhh
Bende dua edicem senin ve alya bebek için❤❤❤❤❤
Sagolasın canım insAllahtr_lelli canım hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Rabbim yardımcın olsun.
Minik lelliyle hemen evinize dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?