Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi akşamlar kızlar ancak yazıyorum günlük isle r yapıldı baharatliklarim kirlenmisti bugun ekstra onla uğraştım temiz oldular eşim geldi akşam üstü bime ve şoka gittim şokta 50 ye yakın harcadım dondurma kiloluk olandan toz sakızı muhallebi puding 2 paket süt krem santi kavrulmuş kadayıf oğlana biseler limon tuzu patates pide binden un ve dondurma eşimin sevdiği oluyo orda 13 te buraya verdim yine 70 e yakın gitti aldığımız düzgün bizede yok

Bugün hiç keyfim yoktu hiçbir işe elimi sürmedim sadece yemek yaptım
Başım ağrıyor iftardan sonra bulaşıkları bile toplamamıştım mutfağa su içmeye gelince dedim bu böyle olmaz sahurda sıkıntı yaşarım
Eninde sonunda toplucam başladım mutfağı toplamaya

Çamaşır sepeti dolmuş yarına iki makine yikarsam sercek yerim yok beyazları attım yarın diğerleri yıkanana kadar kurusun
Yarın ütü yapcam toz alırım süpürge tutarım Vileda yaparım
Kaş bıyık alcam yarın sirle alıyorum bıyıkları oruçluyken bişey olmaz herhalde degdirmem dudaklarıma

Velhasıl kelam kızlar küvete veya havuza çöküp saatlerce depresyona girme lüksümüz yok ne yazıkki show must go on...

Kızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Dualariniza benide katın olur mu?
Saglicakla alayim gelim meleğimi.
Arkadaslarimda sagolsun aradilar msj attilar.
Birilerinin duasinda olmak, dualarini alacak kadar iyi insanlarin etrafimda olmasi sukur sebebim.

Rabbim derdiyle uyuyanlari dermaniyla uyandirsin .

İçini ferah tut lellicim Allah'ım yardım eder prensesimizi kap gel gari bebiş sevelim biraz

Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin INSAALLAH ismini de biliyorum dualarimdasin

Canım benim rabbim kolaylık veriri inşallahhhhhh

Bende dua edicem senin ve alya bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…