- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.Kolayca kucağına alıcaksın prensesi inşallahKızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Dualariniza benide katın olur mu?
Saglicakla alayim gelim meleğimi.
Arkadaslarimda sagolsun aradilar msj attilar.
Birilerinin duasinda olmak, dualarini alacak kadar iyi insanlarin etrafimda olmasi sukur sebebim.
Rabbim derdiyle uyuyanlari dermaniyla uyandirsin .
Hayirlisiyla sağ sağlım kucağınıza alın insallh bebeğinizi iyi haberlerinizi bekliyoruz insallahKızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Birilerinin duasinda olmak, dualarini alacak kadar iyi insanlarin etrafimda olmasi sukur sebebim.
Kızlar uyurum yazamam falan gerci sabah yazarim.
Canim insallah sağlıkla al kuzuyu eve ciktik mesajını bekleriz Fatma annemizin eli üzerinde olsun çabucak toparlan inşallahSagolasın canım insAllah
Benim kvde de kız dediğimizde cinsiyeti olsun demistiBu erkekci zihniyet biter mi acabailk hamileligimde-kiz istiyorduk cok- cinsiyeti öğrendim annem keşke erkek olsaydı dedi ve ilk torun. O kadar ağlamıştım ki, hadi erkekciligi geç ben sana ne yaptım da kız vocuk istemiyorsun
İnanırmısın bizde de tersi olmuştuBu erkekci zihniyet biter mi acabailk hamileligimde-kiz istiyorduk cok- cinsiyeti öğrendim annem keşke erkek olsaydı dedi ve ilk torun. O kadar ağlamıştım ki, hadi erkekciligi geç ben sana ne yaptım da kız vocuk istemiyorsun
Sağlıklı ile kucağına al kuzumçok tesekkur ederim Allah razı olsun
Bugün hiç keyfim yoktu hiçbir işe elimi sürmedim sadece yemek yaptım
Başım ağrıyor iftardan sonra bulaşıkları bile toplamamıştım mutfağa su içmeye gelince dedim bu böyle olmaz sahurda sıkıntı yaşarım
Eninde sonunda toplucam başladım mutfağı toplamaya
Çamaşır sepeti dolmuş yarına iki makine yikarsam sercek yerim yok beyazları attım yarın diğerleri yıkanana kadar kurusun
Yarın ütü yapcam toz alırım süpürge tutarım Vileda yaparım
Kaş bıyık alcam yarın sirle alıyorum bıyıkları oruçluyken bişey olmaz herhalde degdirmem dudaklarıma
Velhasıl kelam kızlar küvete veya havuza çöküp saatlerce depresyona girme lüksümüz yok ne yazıkki show must go on...
Anaaa şokimam nikahli esi varmis bende öyle bi yorum okudum.
Kadin duruyomu acaba
E niye kabul etmesin ki hayatı boyu göremeyeceği zenginlik ve rahatlık var.
Cinsiyeti olsun ne demekBenim kvde de kız dediğimizde cinsiyeti olsun demisti
Olsın ne ya
Cahiller iste
Allah razi olsunAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.Kolayca kucağına alıcaksın prensesi inşallah
Amin Allah razi olsunHayirlisiyla sağ sağlım kucağınıza alın insallh bebeğinizi iyi haberlerinizi bekliyoruz insallah
Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canim, sağlıcakla kavuşun inşallah
amin canim sagolasinDualarımdasın canım bugün bile aklıma geldikçe dua ettim. İnşallah sağlıcakla atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz❤
Allah razi olsun canimCanim insallah sağlıkla al kuzuyu eve ciktik mesajını bekleriz Fatma annemizin eli üzerinde olsun çabucak toparlan inşallah
yaa hosgeldin Allah razi olsuntr_lelli Allah sağ salim sağlıcakla bebeğini kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin rabbim inşallah.
insAllah bende hemen toparlanirim Allah raazi olsunSaglikla al yavrunu kucagina.
Bende sezeryan olmusdum. Aksam dogurdum, sabah ayaga kaldirdi hemsire. Ne kadar cabuk kslkip bol hareket edersen, okadar cabuk iylesirsin. Ben eve gelip tüm islerimi kendim hal etdim. Sende öyle cabuk düzelirsin insallah
sagol kuzum mucveri hic denemedim ama niye atilmasinki dene kuzuİyigeceler kızlarrr
tr_lelli dualarımız seninle kuzum
Saglıkla dogur gel,bekliyoruz Alyatosu
Jet sosyete bitti diye icim buruk olabilir
İyice aglak oldum
Mücver yaptım sahura
Orduya yeter oyle cok yapmısım
Bunu buzluga atabiliyor muyuz ya?
Amin canim sagolasin❤tr_lelli kuzum hayırlı doğumlar diliyorum.Sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah.
Rabbim yardımcın olsun❤
sagol canim amintr_lelli sağlıkla kızını kucağına al canım mis kokusunu bizim için kokla dualarimdasin Allah yardımcın olsun
kuzumm Allah razi olsunSağlıklı ile kucağına al kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?