Küçük Düşün Büyük Olsun!

11 den sonra hic bisi yemedim yemicem.
Sadece sabaha karsi dus alip abdest alip sabah ve sukur namazi kilicam.
Uyuyamicam sahurdan sonra gibi gorunuyor.
Uyumim belki hastanede yorgun duser uyurum azicik.
Valizi kapadim.
3 kisilik hayatimin son saatleri..
Artik 4 kisi, 4 nefes, 4 can olucaz.
Raabbim isteyen kimsenin kucagini boş bırakmasin insAllah..

Yarın için ümitliyim ben

Amin canım amin

Bugün uyusaydın canım uykusuz geceler seni bekliyor çok duygulandım mesajına. Yeni bir hayat başlıyor. Evin daha çok neşeyle doldun inş

Bugün uyusaydın canım uykusuz geceler seni bekliyor çok duygulandım mesajına. Yeni bir hayat başlıyor. Evin daha çok neşeyle doldun inş
Amin canim 2 saat kadar uyumusum galiba aslinda heycanda yok suanlik ama zorlaniyorum uyurken kalkarken ya uyandim birden

Tr_lelli şuan hastanede bekliyorsunuz sanırım kendi dogumum gözümün önünde .insan rüyaların en güzelini yaşıyor sonra yanağında sıcacık , sana muhtaç , sana emanet melegin yanağını hissediyorsun. 9 ay karnında hissedip kollarında devam eden serüven Rabbim bir ömür boyu sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk versin.Alya kizimizda kahkalariyla mutluluk katsin evinize.suan keşke yanında olsam aglardim bol bol:) iyi ki varsınız hepiniz kızlar tr_lelli iyi ki pek fazla katilamasamda hergün okudum serüveni .hep devam .Kuzunu sağlıkla al inşaallah Rabbim esirgesin

Günaydın hanımlar dün gelemedim. Ama sabah erken kalktıgım için hepsini okudum. Dün çok yoruldum, sabah erkenden ekşi mayadan ev ekmegi yogurdum bu sefer büyük tepsi yaptım. El açması 2 tepsi nohut böregi yaptım. Mercimek çorbası, güllaç ve kurabiye de yaptım ama ben pert oldum. Anneme-babama, amcama ve bir ablam var kızının çocuguna bakmak için İstanbula gitti eşi ve oğlu burda kaldı onlara da yaptıgım hepsinden hazırladım ve eşimle yolladım. Kimseyi iftara davet edemiyorum bu eziklik bana yetiyor. Ben de böyle bir çözüm buldum hafta da bir gün böyle yemek gönderegim. Geri dönüşleri benim bütün yorgunluğumu alıyor. O kadar mutlu oluyorum ki manevi huzuru yetiyor.

Sizlere buradan yazmıştım, çerez aldığımız siteden sıkıntı yaşadıgımızı paramızı 1 ay aradan sonra geçen akşam watsaap üzerinden attıgımız mesaj sonucu paramızı iade ettiler eşime mesaj atmasını istedim eşim de çok mesaj attım geri dönüş hiç yapmadılar dedi o zaman tüm yasal haklarımı kullanacagım diye yaz dedim akşam yazdık sabah hem özür mesajı atmışlar hem de paramızı hesabımıza yatırmışlar, öyle sevindim ki sizlerle de paylaşmak istedim. Akşam hemen bilindik bir siteden sipariş verdik.

Hanımlar bu gün yine masraflı bir gün başlıyor bizim için, fidan alıcaz yine, toptancı markete gidecegiz yazlık için alıcaklarımızı not ettik onları alıcaz, yazlıgın bahçede ki çeşme bozulmuş ona musluk alınacak, marketten eksikler alınacak ne kadar harcarız bilmiyorum. Para bir türlü bizimle değil. Bizden hep kaçıyor çok şükür bin şükür her halimize.
200 tl de Allah kabul etsin fitremizi gönderdik eminim çünkü gerçekten ihtiyacı olanlara veriliyor. Rabbim daha fazlasını göndermek nasip etsin. Geçen ayda da çok küçük bir meblag göndermiştik 100 tl inşallah bundan sonra her ay nasip olur gönderebiliriz.

Günaydınn
tr_lelli doğmuştur bebis şimdi herhalde bizi habersiz bırakma
Ben daha sofrayı bile kaldiramadim LEGO oynuyoruz, kızım bu akşam kfc tavuk istedi onu yapicam ay çok şık tavuk istiyo, dün olmaz falan dedim ama çok istedi yapicam napiyim. Ben 2 gün kabak detoksu yaptım sadece akşam 2 kilo vermişim bugün de dünden barbunya ayırdım kendime yoğurtla yerim tavuk cisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…