Bereketli olsun aldıkların canim valla bi bereketsizlik var sanki alıyorum alıyorum bunhafta çıkmam diyorum çıktığında 1 torbaya 50 aşağısı vermiyorum deterjan yag şeker de değil aldiklarimSelam kızlar ben de ancak yazabildim. Bugün dışarı çıktık carrefoura alışverişe gidecektik. Eşimle kız arabada durdu ben girdim. Bulaşık deterjanı çamaşır suyu ve saç boyası aldım. Sonra A101 den nar ekşisi aldım kampanyadaydı bugün. Sonra ebebek e gittik. Çok sıra vardı çıktım. Oradan köfteci yusufa gidip köfte Ve kavurma aldım. Eski mahsllemize gittik. Yufkacım vardı orada yufka ve lor peyniri aldım. File markete uğradık. Zeytin peynir ve hamburger ekmeği aldık. Eşim bugün hamburger yapacakmış :) en son da şok a gittik sirke patates soğan kaşar peyniri aldım. Yani günümüz market gezerek geçti ama iyi oldu biraz açıldım. Kıza da iyi geldi arabada durdular ama farklılık oldu. Şu anda iftara saati çok halsizim.
Sabah sa tiramisu yaptık eşimle birlikte.
Bıgün nasıl geçti anlamadım.,
Maşallah canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahcok bal cok
saclari siyah suan sararir mi bilmem benim gordugum baby kumraldi saclari.tr_lelli bebis maviş mi ruyanda gördüğün bebeğe benziyo mu
Amin kuzum sagolasinMaşallah canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺Vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallahSenin gibi de becerikli olsun ❤
Ne bileyim benimkiler doğduğunda da karaydi gözleri bı ümit açık görünür diye gün ışığında bakıyorduk gözlerinesaclari siyah suan sararir mi bilmem benim gordugum baby kumraldi saclari.
Gozleride daha belli olmazki cok erken i de daha tam acamadi goremedim
Bana benzettiler arkadaslar resim attim istediler.
Kardesimde cok tatli nen yazmisonada resim attim.
Amin kuzum sagolasin
bu beyazNe bileyim benimkiler doğduğunda da karaydi gözleri bı ümit açık görünür diye gün ışığında bakıyorduk gözlerine
cok bal cok bakmaya kiyamiyorummtr_lelli canım gözünaydın misss gibi kokuyordur şimdi❤❤❤❤
Sağol canım. Bugün bayağı harcadım ya. Ne gitti bilmiyorum çoğunu eşimin karttan temassız yaptım. Benim kartım kaybolmuştu.Ama hiçbiryerin tadı yok.,çok durgun.,Bereketli olsun aldıkların canim valla bi bereketsizlik var sanki alıyorum alıyorum bunhafta çıkmam diyorum çıktığında 1 torbaya 50 aşağısı vermiyorum deterjan yag şeker de değil aldiklarim
evett gelelim sadede.
Hastaneye 2.250 odedik karta taksitle dogurdum anlicaniz.
ilac bisiler yazdilar bebek icin gobek bagi burun icin falan onlari yarin sabah esim alacak hemsire anlatacak nasil kullancaz
Bana agri kesici falan yazmadi dr.
Yarinda yok burda
Ben yarin yokum sen taburcu olursun dedi.
Ona msj atip sorcam ne kullanim diye.
pazartesi kontrole cagirdi verir gerci ama haftasonu napcam ben.
Bu arada tüplerimide baglattim.
Kafama koymustum zaten.
Kizim tuvaletinide yapti icim rahat etti..
Mememi tutuyor cok sukur.
cok da aglamiyor uyuyor suan.
Sık sık emziriyorum ne cekerse kâr sarilik olmadan cikalimda sag salim.
Esim arayip duruyo kizim napiyo diye
Eve gitsemde babam bana baksa diyo dedim
evet canim yok Rabbim olmayana versin kizimda var oglumda.Hayırlısı olsun canım. Bağlatmayı düşündüğünü bilmiyorfum. Kararlısın yani 3. Yü istemiyon. Benim yerime kokla minnoşumu. Bir kaç güne yüzü daha da belirgşnleşir.
Gözün aydın güzel anne Rabbim güzellikle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun. Her anını paylaştın bizimle.evett gelelim sadede.
ilac bisiler yazdilar bebek icin gobek bagi burun icin falan onlari yarin sabah esim alacak hemsire anlatacak nasil kullancaz
Yarinda yok burda
Kafama koymustum zaten.
Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyutsünevett gelelim sadede.
Yarinda yok burda
Kafama koymustum zaten.
Amin canim benimde fast food istiyo canim acaipSağol canım. Bugün bayağı harcadım ya. Ne gitti bilmiyorum çoğunu eşimin karttan temassız yaptım. Benim kartım kaybolmuştu.Ama hiçbiryerin tadı yok.,çok durgun.,
Eşim hamburger yaptı soğanları karemalize etti çok lezzetli oldu, hamburger yemeyi çok özlemişim.
Çıkıp gezmeyi de özledim de. İşte inşallsh o günleri de göreceğşz sabır
tesekkurlerHayırlı olsun.Allah analı babalı büyutsün
Saçları sarıya döner annesisaclari siyah suan sararir mi bilmem benim gordugum baby kumraldi saclari.
Gozleride daha belli olmazki cok erken i de daha tam acamadi goremedim
Bana benzettiler arkadaslar resim attim istediler.
Kardesimde cok tatli nen yazmisonada resim attim.
Amin kuzum sagolasin
Bu saclari dokulcek ya kuzu dokulupde sariya doneni duymustumSaçları sarıya döner annesi
Ben dedim hic sasmaz saclı gelecek dyebu beyazama kizariyor teni hemen aglayinca.
sacli basli
midemden bosuna cekmemisim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?