Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun aldıkların canim valla bi bereketsizlik var sanki alıyorum alıyorum bunhafta çıkmam diyorum çıktığında 1 torbaya 50 aşağısı vermiyorum deterjan yag şeker de değil aldiklarim

tr_lelli bebis maviş mi ruyanda gördüğün bebeğe benziyo mu
saclari siyah suan sararir mi bilmem benim gordugum baby kumraldi saclari.
Gozleride daha belli olmazki cok erken i de daha tam acamadi goremedim
Bana benzettiler arkadaslar resim attim istediler.
Kardesimde cok tatli nen yazmis onada resim attim.
Maşallah canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺Vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah Senin gibi de becerikli olsun
Amin kuzum sagolasin

Ne bileyim benimkiler doğduğunda da karaydi gözleri bı ümit açık görünür diye gün ışığında bakıyorduk gözlerine

evett gelelim sadede.
Hastaneye 2.250 odedik karta taksitle dogurdum anlicaniz.
ilac bisiler yazdilar bebek icin gobek bagi burun icin falan onlari yarin sabah esim alacak hemsire anlatacak nasil kullancaz
Bana agri kesici falan yazmadi dr.
Yarinda yok burda
Ben yarin yokum sen taburcu olursun dedi.
Ona msj atip sorcam ne kullanim diye.
pazartesi kontrole cagirdi verir gerci ama haftasonu napcam ben.

Bu arada tüplerimide baglattim.
Kafama koymustum zaten.

Kizim tuvaletinide yapti icim rahat etti..
Mememi tutuyor cok sukur.
cok da aglamiyor uyuyor suan.
Sık sık emziriyorum ne cekerse kâr sarilik olmadan cikalimda sag salim.

Esim arayip duruyo kizim napiyo diye
Eve gitsemde babam bana baksa diyo dedim

Bereketli olsun aldıkların canim valla bi bereketsizlik var sanki alıyorum alıyorum bunhafta çıkmam diyorum çıktığında 1 torbaya 50 aşağısı vermiyorum deterjan yag şeker de değil aldiklarim
Sağol canım. Bugün bayağı harcadım ya. Ne gitti bilmiyorum çoğunu eşimin karttan temassız yaptım. Benim kartım kaybolmuştu.Ama hiçbiryerin tadı yok.,çok durgun.,
Eşim hamburger yaptı soğanları karemalize etti çok lezzetli oldu, hamburger yemeyi çok özlemişim.
Çıkıp gezmeyi de özledim de. İşte inşallsh o günleri de göreceğşz sabır

Hayırlısı olsun canım. Bağlatmayı düşündüğünü bilmiyorfum. Kararlısın yani 3. Yü istemiyon. Benim yerime kokla minnoşumu. Bir kaç güne yüzü daha da belirgşnleşir.

Hayırlısı olsun canım. Bağlatmayı düşündüğünü bilmiyorfum. Kararlısın yani 3. Yü istemiyon. Benim yerime kokla minnoşumu. Bir kaç güne yüzü daha da belirgşnleşir.
evet canim yok Rabbim olmayana versin kizimda var oglumda.

İftar yaptık. Mutfağı toparlarkem kasığıma kramp girdi yine. En sonunda doktora gideceğim bundan. Adet sancısı gibi. Ayaklarım üşüdü ondan sanırım. Hiç dayanamıyorum ya bu ağrıya yattım kaldım.eşim topladı çay hazırladı. Kız gelip yatarken sırtıma biniyor hopluyor yapma kızım diyor yok. Sonra da gelmiş sırtımı ovuyor 1 saat sürdü ağrı yattım. İki tane de ağrı kesici içtim. Parol ve buscopan. Ayy iyiki doğurmamışım hiç dayanamayacakmışım ağrısına Allah güç kuvvet versin doğum yapanlara. Eminim bu ağrının kaç katıdır o ağrılar.
Kızı uyuttum şimdi. Bugün de böyle bitti

Gözün aydın güzel anne Rabbim güzellikle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun. Her anını paylaştın bizimle.

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyutsün

Amin canim benimde fast food istiyo canim acaip kocamda hamburger yapar bu ara aklına giriyim

Saçları sarıya döner annesi

Gunduz baya uyudu kiz simdide kivraniyo masallah emdim mi iyi emiyo 3 defa kaka yapti.
Sutum demek gidiyo doyuyor yani cok sukur.
Annem ilgileniyo ben henuz tek kalkamiyorum.
uyuyamadimda.

Sabah edicem gibi.
Evime gitmek istiyorum
Burda boguldum.

Esime dedim erken gel belki daha erken cikariz.
Gazim icinde cikaramazsam seruma ilac katip takcaklarmis sabah cikis yapmadan.

Dun gece kahvaltilik kaplarina kahvaltiliklari hazirlayip esimle ogluma biraktim.
Aricam 3 gibi uyuyakalmasinlar yesinler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…